שרשור פרק 97 - המלכודת

dar dahan

Member
שרשור פרק 97 - המלכודת

אז איך טדי השתחרר מהכלא?
איך השכיר מהבריגדה השתחרר?
האם שולץ מאחוריי כל זה והוא בכיר בבריגדה?
מה יקרה לרחלי ואיפה המטה?
והאם מיטל תעזוב את אודי ותהיה איתי?
והאם יוסי יזכה לראות את הזוגות שהוא כל כך רוצה?

כל התשובות לשאלות הללו ועוד בעוד פרק של שכונה.

צפייה מהנה

כל התשובות לשאלות... עכשיו

כי שולץ שחרר אותו.
&nbsp
כנ"ל.
&nbsp
כן.
&nbsp
תהיה לכודה, ואיפה שהיה בעונה הראשונה.
&nbsp
לצערך לא.
&nbsp
לצערי לא.
&nbsp
גיורא אמר שהפרקים של השבוע הם מהטובים שהוא כתב וביים, אז נקווה לטוב.

חייב להגיד שזה מצחיק

שבסוף העונה שעברה השיינפלדים "נסעו לפריז" כדי לסלק אותם מהשטח, והפעם אגם נוסעת ללונדון כדי שיסלקו אותה מהשטח.

לא מחבב את הסוהר הזה. רגע, אז שולץ כן או לא חלק מהבריגדה? אז לא. אוקיי. אבל טדי מציע עסקה. אח, טדי המרושע. זה רע אמיתי! זה! ולא שולץ! משתיקים תמיד את השמאלנים. שולץ הפקיר אזרחים. תפטרו אותו.

אוף, רחלי, על זה נלחמנו. זה מה שלא רצינו שיקרה! אבל ציפיתי שהיא תירק על טדי, כמו לירון בזמנו.

השכונה במצב כזה נורא. שוב פעם.

לאגם יש הרבה בויזה. וחבל. חושד בנהג. חושד. אזור צבאי? WTF?

של מי המכשיר האחרון היה? ואיפה זה של תבורי? זה... קצת בעייתי. השטח הצבאי הזה... והפינוי. לא זזים. ידעתי.

אגם, בחייאת. למה? למה זה? למה זה היה נחוץ?

את סצנת הפינוי ראיתי בהצצה. קצת עצוב. לא? איפה סבתא מצליח, אגב? כבר פעמיים שמפנים את השכונה והיא לא שם!

נו, נמרוד, קדימה. לא לאבא הזה פיללת. "אנושיות", מר שיינפלד? זה... טדי מטורף.

יופי, סוזי. מרוצה? מרוצים שניכם, הורים? אני לא יודע מה יותר מפחיד, טדי עם המטה או סוזי עם המטה. תמונה מאוד מזויפת של השיינפלדים. הכל מזויף.

משהו בשמות של השכונקים בעייתי קצת. אין אשכנזים. מסכנים יובלי ורינתי. אה, אז רחלי זה מרחל. אודי התעניין באגם. כן, מה עם ויקי באמת?

אבל נינה לא חיה.

רחלי כל כך חכמה.

למה את צריכה את זה, סוזי? למה?

זה נורא, השחיתות הזאת.

כן, אודי. בדיוק זה. בדיוק זה.

לא טוב מה שעשו לאגם. היא לא אמורה ליהנות ממשחק פלייסטיישן כשמפנים את השכונה. ראש הממשלה שיינפלד. נשמע נורא. הורגים את ויקי ואיתן.

אז מה רחלי תוכל לעשות במעבר הזה? אילנה מפחידה.

מי מתנדב?

אאוץ', אילנה...

שמתם לב ש(שוב) שי-לי שלחה לאגם שמשהו קורה בשכונה?

panda0zombie

New member
השכונה תמיד במצב נורא

רק שהפעם זה באמת די זוועתי
איפה סבתא מצליח באמת?? אולי היא ותבורי באוטובוס אחר

השיינפלדים ממש מזוייפים

dar dahan

Member
אני חוזר לתאוריה השנייה שלי לגביי שולץ

הוא בעצם טיימר לשעבר ודיי כושל בשם ג'יי שממש כמו שהוא היה בהאי הוא לוקח שוחד.
אם הוא היה ראש מוסד נורמלי הוא היה עוצר את סוזי על הצעת שוחד.
&nbsp
אני מוכרח אגב לומר שהתאכזבתי מזה ששולץ לא התגלה כחבר בכיר בבריגדה.

panda0zombie

New member
ממש

שולץ לא חבר בריגדה, אין לו תוכנית גדולה יותר.. הוא סתם ראש מוסד עלוב. מאכזב קצת

rubmwue1234

New member
אוקי זה היה מפתיע

התחלת שבוע חימום מצויינת לקראת הפרק האחרון.
אז שולץ לא בדיוק בוגד..יותר מושחת..בריבוע.
אפשר ממש לקרוא לו דיליונר...
הפרק הזה גרם לי להבין שכמובן ששולץ לקח חלק גדול מאוד בכל מה שקרה היום בפרק בעקבות השחרור של טדי, וגם בעקבות כך שהמטה בידיים של השיינפלדים ושני המצבים האלה פשוט רעים מוד בשביל השכונקים,
אבל בנוסף הבנתי כמה שהייתה השפעה של אחרים שבעקבותה המצב הזה הגיע לכזה.
&nbsp
חייב להודות, ציפיתי למשהו דווקא הרבה יותר מתוחכם שגיורא יציף, אבל כנראה שהוא רצה פשוט להגיע למצב שכזה שטדי מפנה את השכונה בשביל שלא תהווה יותר כגורם מפריע למשפחתו.
אפשר לאמר גם שפשוט ככל הנראה לא נראה יותר את הבריגדה כחלק מהסיפור. אולי הם כן יוזכרו לפעמים כמו בעונה הזו, אבל לא מעבר, לפחות ביחס לעונה הראשונה שהתרכזה מאוד בארגון.
טוב..לגיורא נשארו 3 פרקים, כשכרגע מאוד ברור מה המזימה של טדי(שוב, רק שלו) ומה התכנית הזמנית לפחות של השכונקים. מעניין מה יקרה. הרי בטוח שהפרק האחרון גם יהיה ממש פיצוץ וגם ישאיר לנו המשך יבוא מותח.
אגב, עוד הערה על הפרק. רק לי היו תחושות מוזרות ככל שהפרק עבר, שמה שבעצם תוכנן זה היה קודם כל רק ע''י טדי והאמצעים שהיו לו, ובכלל שמה שתוכנן זו המזימה שראינו? כאילו אנחנו ראינו מול העיניים שלנו מצב שבו המלחמה כביכול שמתנהלת היא כבר מאוד מאוד ברורה ומאוד קלה כביכול לשני הצדדים ולצופים. זה היה גם משהו נורא ''פשוט'' כביכול. טדי פשוט רצה להשתחרר מהכלא אל חיים מושלמים ללא השכונקים.
מה שאני מנסה להגיע אליו, זה שאולי בפעם הראשונה אצל גיורא הוא עושה פרקי סיום בסגנון שונה. אנחנו הולכים להתמקד בעיקר באיך שהגיבורים מנסים להציל את עצמם(שזה לא רע, ועדיין מעמיד בסכנה את הגיבורים) מאשר לראות איך הרעים מנסים להתקיל את הגיבורים, שזה היה עד עכשיו בכל סדרה שלו. פשוט כאמור היום, 3 פרקים לפני סיום העונה, הוא פתח את המזימה של הרעים, ואנחנו הולכים לראות איך הגיבורים שלנו מתמודדים איתה. וזה בכלל מוסיף לי לציפייה הזו של לראות מה יקרה. ובכלל, בגלל שטדי כביכול סיים את מטלותיו בסיום הפרק כשהבנו שהוא השיג את כל מה שרצה פלוס את המטה בעקבות סוזי ''אשתו המדהימה'' , וכשנתן את הוראתו האחרונה, מעניין אותי אם נזכה לראות אותו בצורה כלשהי בשלושת הפרקים שנותרו. כי לפי מה שנראה המלחמה על הבית תתנהל בין הזמנים, ולא מול הגורמים העויינים שהוציאו את השכונקים מהשכונה(שוב, מה שמתחבר למה שאמרתי על הסגנון החדש של גיורא....) .
לסיום, שאפו לעירית קפלן על מונולוג חזק, עוצמתי ומרגש בסצנת האוטובוס.
&nbsp

panda0zombie

New member
עירית קפלן

כן.. הייתי ממש בטוחה ששולץ שותף בבריגדה
ודרך אגב אף אחת מהתאוריות שלי לגבי ויקי ואיתן הייתה נכונה
הזה שרוצים פשוט לרחיק אותם מהמצב היה הכי קרוב. רצו פשוט להשתיק את ויקי וגררו את איתן על הדרך
אהבתי את המסקנה שלך לגבי הסוג של הפרק סיום.. אני חושבת שזה ממש יפה אם גיורא באמת עושה מצב של הגיבורים למען עצמם ולא גיבורים נגד רעים. למרות שהם גם נגד הרעים כמובן

Roei152

Well-known member
מנהל
/הפרק הכי טוב בסדרה עד כה !!!!
עם כמה שזה כואב .... אבל למה ככה? אגם ולירון - נגמר מהר.. הוא הבין שרחלי תמיד צודקת ..
רק חבל שלירון מההיסטוריבה החדשה של רחלי שוב יתאהב באגם..
ג

panda0zombie

New member
אני מקווה שבעונה הבאה השכונקים ימנעו מטעויות

ופשוט יצאו מתוך נקודת הנחה שרחלי תמיד צודקת
לגבי ההיסטוריה החדשה.. רחלי כבר חזרה בזמן ורשמה על התמונה "אל תעשי את זה" ומכאן בעצם נוצרת היסטוריה חדשה אבל רחלי התעלמה וההיסטוריה המשיכה כמו קודם. כך שכנראה גם בהיסטוריה הקודמת אגם ולירון היו זוג (מסרבת לומר התאהב).. אבל אם רחלי משנה את ההיסטוריה ורחלי של ההיסטוריה החדשה באמת מקשיבה לרחלי של ההיסטוריה הישנה (מה גורם לרחלי מההיסטוריה שלנו אבל לחשוב שרחלי החדשה תקשיב לה?) אז זה אומר שהיא עוזבת את העניין של המטה וחוזרת לשכונה. הסיבה שהיא ולירון נפרדו הייתה האובססיה שלה למטה אז בהיסטוריה החדשה שרחלי נוטשת את זה היא רק עם לירון ואז הוא לא יהיה עם אגם

אגב, אם מישהו רוצה לדעת מה קורה באפליקציה

אגם עדכנה את שי-לי בהכל, והן אשכרה... קבעו לשתות קפה בהמשך הערב.

אם אגם לא תשנה את החיים שלה עד אז.

חברים, אני שם את כל תקוותי על כך שבעצם נינה עשתה ניתוח והחליפה את הפנים לאגם ולכן היא לא דואגת לאף אחד פתאום כי זאת לא היא. מה? אם זאב יכול לעשות דניאל האריס...

panda0zombie

New member
אני מניחה שהשיחה הלכה ככה..

אגם: שמעת? גרשו את כל השכונקים מהשכונה ביריות ואיומים, הפכו את המקום לאזור צבאי, אבא שלי השתחרר מהכלא ועוד השיג חזרה את המטה בגלל ראש מוסד מושחת והכי גרוע לירון הזה נטש אותי כדי ללכת להיות עם חברים שלו בגלל שהם בצרה (מה נראה לו)

שי לי: באמת?

אגם: באמת.

שי לי: אז אני מבינה שיש לך זמן לקפה בערב?!

אגם: ברור!

אולי זה רק אני אבל..

panda0zombie

New member
משפחה אחת מתאחדת משפחה אחת עוזבת..

פרק קצת עצוב ומכעיס.

אז אגם המשיכה לשקר ללירון. לרגע חשבתי שהיא תתוודה אבל היא עדיין בקלולסיות שלה. כשלאגם יהיו חברים אמיתיים היא תבין
לירון המלך בעקרון
למרות שברור שהוא יחזור.

שולץ
זה שהוא לא סוכן בריגדה ולא כלום אלא סתם בן אדן מושחת ועלוב גורם לי לשנוא אותו יותר.
איך טדי טוב בלשחק באנשים ולעשות עסקאות. די מדהים. לשולץ היה רגע של אנושיות שהוא לא רצה להפקיר חיים של בני אדם אבל אז שולץ היה הוא.
אז טדי השתחרר מהכלא והוא לא מתכוון לעצור לאף אחד. בטח לא לשכונקים שהוא כבר לא צריך להיות מזוייף איתם עוד
מגיע לך שרחלי תירק עלייך! יצור דוחה
טדי בעצבים רציניים בשכונה. מר שיינפלד יקר השכונה היא ממש שלהם. היא נבנתה על ידי פריצי ממש בשבילם
אהבתי שנמרוד לא ישר התרגש שטדי חזר אלא תחקר קצת ודאג לשכונה. השנוי אולי אל סופי אבל הוא קרוב
משפחת שיינפלד משפחה של שלמות מזוייפת בקטע מחריד כמעט
תגידו מה שאתם רוצים על סוזי (ולא חסר) אבל היא כן די אלופה בקטע של פוליטיקה ועסקות ולסדר עניינים. פאקינג שולץ
כמובן שהם ינצלו את המטה לשחק בפלייסטיישן. סוזי את לא מעולה, את גרועה
טדי מתאהב באשתו מחדש וזה קצת מטריד אותי. מערכת יחסים מעוותת
אז הוא נתן את ההוראה להרוג את איתן וויקי..

ויקי ואיתן
לפחות הם ביחד אני מניחה.. למרות שזה לא שווה משהו עכשין
אז החטיפה שלהם הייתה סתם כדי להשתיק את ויקי. יכלו להרוג אותם עוד קודם לצורך העניין

טדי משתלט על השכונה. יפה שזה שלומי שמתחיל מרד.
אז טדי מתכנן לשלוח אותם לדרום? אבל זה יהרוס לג'סי את הפן
לא זזים! לא זזים! כל העונה הם לא זזים. עד שמגיע הבחור עם המטה, השגעון והחוסר סבלנות
אני כמעט בטוחה שאם טדי הורג שכונה שלמה של אנשים אז למישהו בטוח יהיה אכפת
לירון המלך עלה לאוטובוס. כמובן שמצליח מתרגש.. לירון הבין שרחלי צדקה כל הזמן. כמו תמיד
רחלי חכמה. עולה על דברים מהר. יפה גם שמיטל נזכרה בזה שרחלי יכולה לסוע בזמן
לילוש להצלה! בערך.. היא בכל זאת שולחת את רחלי לסכנה
אילנה
עירית קפלן מדהימה. אאוץ' לבחור

panda0zombie

New member
דרך אגב

ממש אהבתי שלפני הפתיח הצליל של האופניים נכנס לסצנה של טדי ושולץ בכלא.. אני אוהבת שעושים את זה

dar dahan

Member
את יודעת משהו נמאס לי כבר ממשפחת שיינפלד

נמאס לי מטדי העלוב, מסוזי הזו*ה, מאגם השרלי*ה, מנמרוד הגמד ומכל המשפחה הזאת.
אם משפחת שיינפלד לא היו נולדים היה טוב יותר לכולם.
זאת צריכה להיות המטרה של רחלי, להשמיד את השיינפלדים.
&nbsp
&nbsp

ny22

New member
מנהל
אגם התכוונה לטוב....

היא חשבה על החבר שלה.
&nbsp
אני לא ממש מתייחס למה שקורה באפליקציה (כי אני לא יודע עד כמה זה קשור לסדרה), אבל נראה שאגם הבינה מה שאמא שלה עושה והיא רצתה את טובתו של לירון.
&nbsp
אני לא יודע עד כמה המילה "רעה" מתאימה לה...

למעלה