שרשור פתיחה- בני מצווה 2

YossihNew

Well-known member
בערך שנה לאחר סוף העונה הקודמת, הסדרה המקסימה שאף שידכה בין זוג חוזרת.

מה יהיה? בעונה החדשה, משפחת אורן מגשימה חלום ישן ומקימה את העסק המשפחתי החדש והמרגש שלהם "הקובה של סבתא שולה". אבל רגע לפני הפתיחה, איש עסקים מסתורי (ואלמוני) בשם שמואל מרדכי מגיע אל העסק ומודיע למשפחה שהחברה שלו רכשה את שטח גבעת המצפור ובכוונתם להרוס אותה ולבנות במקומה מגדלים. טוהר ואביתר נחשפים למידע שאמור להישאר נסתר ומחליטים לצאת למסע חקירה – ולהציל את העסק של המשפחה שלהם.

מי יהיה? נטע כרמלי, איתי בכור, חן אמסלם זגורי (זגורי אימפריה, פמת"א), עידו ברטל (אליפים, נעלמים), יעקב כהן ז"ל (בתפקיד אחרון), נגה חיטין (הסוכן), ירין אורון (קופה ראשית, לבד בבית), שושה גורן (בעלת החלומות), לבנה פינקלשטיין (המדובב), אביתר עוזרי (לעוף על אנה), שחר חיון (פול ספיד), הילה סעדה (להיות איתה, מלכת היופי של ירושלים), יואב לוי (שלי הכובשת), אסף פרי (קיבוצניקים ובעלה של היוצרת), עדן דניאל גבאי (המפקדת), רותם קינן (שישה אפסים), דנה קבסה, איתמר פינטו, נעמי לזר קינן, טליה חיון, שי לביא, גיא אחרק.

מי מצטרף? קווין רובין בתפקיד הרע הראשי, יפית אסולין ודניאל סבג שיתאחדו עם אחותם הטלוויזיונית, יעלי רוזנבליט בתפקיד דודה של הלל, מאיר תמם שבטח יעשה צרות, מאי מיכאלי בתפקיד שמתייחס לסדרה אחרת של היוצרת, אברהם שלום לוי שמעניין מה יעשה, ועוד.

דעת הצופה לפני הצפייה: בתכל'ס? הכי חשוב זה מה הלל עושה העונה, הוא גם ככה הדמות שכולנו הכי אוהבים. מעניין אם הפעם הוא יפתור את נושא אביו. ומה הוא יאכל כשהוא יפתור את זה? זאת שאלה...​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
פרק 22- הקובה של סבתא שולה |מסעדה|

אז מי זה שמואל מרדכי?

למה המשפחה הקימה מסעדת קובה?

ואיזה סוד מתגלה?

YossihNew

Well-known member
כן, אני משתכנע. מאוד. בעיקר מטליה. ומסבתא. ומיהודית. לא עכשיו. איזה קובה זה?

מהיסטוריה אני תמיד משתכנע. אגב, לקח לי זמן לקלוט שליבי זאת בעצם טלי מהסוכן. אביה, אתה הורס את הסצנה!

מסתבר שאני צדקתי ואנשים באמת מתבלבלים בין נטע להילה הרוש. אותך אני לא אוהב יותר מכולם, האמת, יש מישהי אחרת במשפחה. המורחבת. הם כבר עלו על זה אני חושב...

מה נסגר אגב עם זה שרועי אמר שהשחקנית של תמר ונטע ביחד?

שושנה ריחנית? מי זה האיש האלמוני המוזר הזה שנכנס לפה? גם אותו אני לא אוהב הכי במשפחה שלו. אחותו יותר טובה. תגיד, בסטיאן צרפתי? אם הוא צרפתי אז אני מבין מה הבעיה.

אני מבין שאחרי שמחקנו חובות לחנן בן ארי בזה שהוא הופיע בקופה ראשית, השנה אנחנו קצת חייבים לאביתר בנאי? ועוד עם השיר של נועה קירל מ-YES. התגעגעתי להלל ונעמי. כן, גם לשמר ונעמי. הם קצת דומים להם. אותה כותבת. רעננה? מה יש לה לעשות ברעננה?! אוכלים בשעות שונות, חשוב. אתה יש לך בעיות עם מכתבים.

סבתא שולה ויהודית לא עכשיו. למה? מדוע? היא לא מכוילת. אה, תהילה. כמה לא התגעגעתי אלייך משום מה. אנחנו גם לא בדיוק יודעים מי זה האיש הזה. זה ביטוי, יהודית. וכן עכשיו.

מי זה? ולמה יש לו קול מעוות?

אה, זה דווקא די פשוט. לא? דובדבנים? הו, תחיית המתים. קצת עצוב לי.

אוי, כן, לא התגעגעתי לתהילה. הוא הספיק בין הארוחות. אוקיי, אין לו בין הארוחות. בס"ד, כן. לא, לא, אנחנו אמרנו שאנחנו לא חייבים לו יותר כסף! מחקנו לו את החוב עם קופה ראשית! די! היה איתו מספיק! אל תתלונן, הלל, אין לך זכות בכלל להתלונן. שיט. נדבקתי.

אתם יודעים שממש לפני הקורונה ויתרתי על תמונה עם יעקב? חבל קצת. אבל הוא בטח לא היה מסכים, האיש היה היפוכונדר ואז בדיוק כולם לא ידעו מה הולך... טוב, מזלנו שאת אוהבת אותם יותר מכולם. כן, כי אם חס וחלילה הוא ידאג... לא יפה. לא כדאי.

אני עד היום לא הבנתי מה הקטע שלהם ולמה שדרגו פה מפיצה? אז היא בכיתה ז'? טוב, הלל יבוא לא משנה מה. כתבת לה מתכון. נכון הלל? עוגת ריבת חלב ושוקולד לבן כתבת לה? ידעתי. אני ידעתי. קובה זה רומנטי. לא, אנחנו לא נכנסים שוב למכתבים, נכון? מספיק כבר עם זה. כל עונה. ב-99% מהמקרים כששחקן עוזב, הרומנטיקה מתה. האחוז האחר זה שירה ועומר בנעלמים.

הסוד זה סוכר. אוקיי, סתם בצחוק. זה לא באמת מתכונים. אמהות כאלה תמיד משקרות במתכונים.

תכבו את האור!

לא יפה לצותת, ילדים. עוד פעם יש להם משבר כלכלי. לפחות יש המון זמן עד הבר מצווה.

אני לא אגיד לתהילה. ותגידו, למה אנחנו מסדרה עם שייק לסדרה עם שייק?

לא סוגרים. אבל יהודית, לא עכשיו. טוב, ליוונים לא משלמים תמלוגים. זה ידוע.

אני תמיד אמרתי לא לסמוך על אלמונים.

תמר! את פה! אני יכול לעזור לכם בנושא המאבטחים. ואז זה ימיס לו את הלב והוא ישר יוותר! לכו תדעו. זה עבד ברטטוי. העורך דין ההוא משלי הכובשת. אני עדיין מעדיף את הקובה שתמיס לו את הלב.

ואני עדיין שואל האם בסטיאן הוא צרפתי. הצרפתים האלה, ימח שמם. משהו מסריח כאן.

אדוני, אנחנו פונים ללב שלך. אתם יודעים, אני חושב שהבעיה היא טוהר. פעם שנייה שמנסים להרוס לה עסק משפחתי. אה, אנחנו הולכים על התוכנית! ידעתי. הלל צודק. תמיד. תלמדו. אוקיי, חוץ מאנשים שאין להם לב.

אז אנחנו כן חייבים העונה לאביתר בנאי! ידעתי! אגב, את החובות אפשר להעביר לנעה ריי. היא בכל זאת חברה של האחיין שלו. אפשר ככה. אנחנו מנהלים מאפייה מולו. נכון? לא, טוהר יותר מדי בעייתית בקטעים האלה.

אז מה יש בחדר שלא כיבו בו את האור?

ברור.​

YossihNew

Well-known member
רשימת שחקנים מלאה:

יעקב כהן ז"ל- סבא אליהו

חן אמסלם זגורי- טליה אורן

עידו ברטל- אריאל אורן

נטע כרמלי- טוהר אורן

איתי בכור- אביתר אורן

איתמר פינטו- הלל ויצמן

טליה חיון- נעמי קפלנסקי

נעמי לזר קינן- תהילה סביון

גיא אחרק- יהלי ז'אן

ירין אורון- אמיתי אורן

נגה חיטין- ליבי אורן

קווין רובין- שמואל מרדכי

שושה גורן- סבתא שולה

לבנה פינקלשטיין- יהודית

רותם קינן- אלעד סביון

יפית אסולין- האימא החורגת (והמושלמת) החדשה של תהילה.

שחר חיון- מוריה סביון

נטע רשף סיגל- מיקה, האחות החורגת של תהילה.

שרון ברק- מדובר בילד.

הילה סעדה- רינת ויצמן

יואב לוי-שוקי

אסף פרי- הרב עמיחי סדן

מאיר תמם

אברהם שלום לוי

דניאל סבג- יאללה זגורי.

יעלי רוזנבליט- שירה, דודה של הלל.

מאי מיכאלי- תמרה

עילי ז'יז'וב- הוא היה במתוקים ובמה הבעיה.

נבו רוזובסקי- עומר

דנה קבסה- מלי קפלנסקי

אביתר עוזרי- עמנואל ז'אן

עדן דניאל גבאי- יוסי

עלמה גרוס- זאת ההיא מהשייק, לא?

מעין וינשטוק

אלמה נמיר

אורן כהן- אבא של הלל

שי לביא- תמר דהרי

זהר חנוני

בן ג'רפי

אורי בן ארי