שרשור פתיחה- כראמל 4

YossihNew

Well-known member
מה יהיה ? - בדיוק כשחשבתם שהסיפור מסתיים, מתחיל סיפור חדש! סדרת הטלוויזיה על פי סדרת הספרים המצליחה מאת מאירה ברנע גולדברג חוזרת! בעונה החדשה יוצאת משפחת ג'רום לחופשה במקום מיוחד ומסתורי – סאנידייל. משרתת קשוחה ומאיימת, שודד ים אכזר במיוחד, מגדת עתידות מסתורית, יהלום מכושף, ספר קסמים מיוחד והחתול המיוחד, המשעשע והחכם ביותר – כראמל! הרפתקה חדשה, מצחיקה ומותחת. האם רובי יעמוד בקנאה בוויש שקיבל את כראמל? איפה גברת בלום? ומי התוספת החדשה למשפחה?

מי יהיה? יונתן בר אור, עומרי לקס, מאי קורץ, ליר עיסא, ליאן בן ישי, אפרת בוימולד, לירית בלבן, יובל סגל, אודי גוטשלק, ענת מגן שבו, עמית יגור, נבו קמינקא, יואב דונט, רועי שגב.

מי מצטרף? אלון נוימן בתפקיד ויגו יד הברזל, שודד הים האכזרי ואביה של אודיל. אורי יניב (ספיידרז) בתפקיד העוזר שלו. אורי אוריין (שקשוקה) גם יהיה. רינת מטטוב (האלופה), יונתן הורן ואופיר לוי (שלי הכובשת) כשני ילדים מסתוריים, גל אמיתי שבא אלינו מפלמ"ח, וחברה לשעבר של מילה בשם נינט טייב, אולי שמעתם עליה מאיזו סדרה. תרחיקו אותה מהתינוק.

דעת הצופה לפני הצפייה: החזרה של נינט טייב! ובמקום להתאחד עם אפרת בשיר שלנו, הן מתאחדות רק בכראמל! נקווה שהיא לא תתקרב לתינוק שלה. כמו כן, מעניין של מי היהלום ומה המטרה של ויגו יד הברזל.​

YossihNew

Well-known member
רשימת שחקנים מלאה:

יונתן בר אור- רובי ג'רום

עומרי לקס- אל-אל ג'רום

ליר עיסא- גול ג'רום

מאי קורץ- הלנה בלום

אפרת בוימולד- מילה

לירית בלבן- גברת מימי בלום

יובל סגל- ספ

אודי גוטשלק- ג'ון/צ'אנג

ליאן בן ישי- ג'יין

יואב דונט- פרנקו המחוצף

נבו קמינקא- ויש

אלון נוימן- ויגו יד הברזל

אורי יניב- העוזר של ויגו

יונתן הורן- הבריון ההוא...?

אורי אוריין- אטלס

רינת מטטוב- אני רואה אותה כרגע באלופה.

ענת שבו מגן- ססיליה טולין

עמית יגור- אודיל

אופיר לוי- ארטי

עידן ריסלינג- וינסנט

גל אמיתי- מעניין מה.

נינט טייב- מאדאם פוטור, מגדת העתידות, שתתרחק מהתינוק של מילה.

מיכל קורמן- בטי

ורד אבידן- סופי

יונתן אבינועם- פליקס

הראל גרינפלד- יצא לי לראות אותו בתיאטרון. ילד.

רועי נווה- זה יוצר.

שקד ברוכים

רועי שגב- אלכסנדר

רני עופר

אשד אש- זמר...?

גיל מיטרני

ערן לינקר

אריק קנלר- הוא מוכר.

רן גואטה- מנכ"ל הקאמרי?

גיל שמעוני

ליאור בסון

מיטל שגב

יגאל שפירא- זה היוצר של מלון הוטל.

YossihNew

Well-known member
פרק 62- הזמנה מוזרה: 📜

אז מה התוספת החדשה למשפחת ג'רום?

את מי הלנה מחפשת?

איפה ויש נמצא?

ואיזו הזמנה מגיעה?

YossihNew

Well-known member
לא, לא זוכרים אותך. מי אתה? מעניין כמה עונות יהיו לכראמל באמת. ומי אלה האנשים האלה? ולמה הוא נפל בצורה הכי מטופשת שאפשר? היי, מיכאל. ארטי. שתהיה ארטי. בגלל זה הוא לא היה בשלי? בא להתעלק על האח?

חדר לידה? אל תדאגו, לתינוק אין למדא. פתאום הבנתי שיש לי תמונה עם שני התסריטאים. מצוין! אימא, הוא אבא. לא? הוא בוכה. כמה יופי.

הם סיימו? מוזר.

אני רק אגיד משהו מצחיק: מאי, שאני והיא מאוד התקרבנו בדרך כי הצחקתי אותה, אמרה על הבמה את המילה "מהלך". כן, היא אמרה שהיא עוברת מהלך. אבל מספיק, זה ירושות שאני לא רוצה לדבר עליהם, וברור לכולם שהיא ותום מקבלים את החתול. השאלה מי מקבל את האלבום. בסדר, בסדר, אימא עסוקה בפסטיגל. ראיתי. היא חשבה ללבוש כחול אבל היא בסוף פולטת "מה זה השטויות האלה". אומר לכם. רגע, האם העיתון עכשיו בבעלות דאלי? וואו. זאת אמת שהוא אוהב.

מאוד חמודים.

רגע, רגע. אבל גול... אתה לא שואל את השאלה הנכונה. מה היא אמרה לה? כן, ברברה אתלטית. זוכרים? חבל, גול, עכשיו לא נדע לעולם מה היא אמרה לה.

יש לו באמת שם מצוין. אתם יודעים מי עוד היה גדול? דה-גול. הוא ה-גול. אז גם לגול נקרא בשם אחר. סופיה זה שם של בת! ממתי ה-WOKE הגיע לכראמל? סוף תפוס בקופה ראשית.

כן. שתי עונות מאוחר מדי. אבל כן. זה המהום אוניברסלי, ספ. למה? אתה באמת שואל למה? זה הבן שלך. ברור שהוא בוכה!

תכל'ס... כן. מה הבעיה זאת סדרה אחרת עם חברים שלך מסדרה אחרת ומשרד יותר מוצלח.

זאת אומרת שאין עוגת פילולי קלמל. שיט! עכשיו גם ניתקו להם את הגז! ויש הרגיל היה אומר שאי אפשר לקנות את כל הספרים שבעולם.

נו, קנאה.

כולנו מעדיפים להיות לבד. לא ביחד. הנה יהלום.

התינוק הזה ישן לפעמים? אנחנו במצב של צ'כוב. אה, גול. לא, הלנה! גם השיער?! טוב, לגול בטח לא אכפת. מי אלה היורשים לבית ג'רום? מה? צריך לחזור לפרק הראשון...

יהלומים מצריים. שוב פעם.

כן, תכל'ס כן. שוב חופשה. זה בכלל בעייתי. אז כמה זמן אל אל והלנה בחופש? אבל גול, תעדכן אותי מה היא אמרה לה! אל אל יוכל לכתוב כתבה על החופשה. אני ידעתי שרובי כדברא.

מכירים, מכירים.​

למעלה