שרשור פתיחה- מה הבעיה 2

YossihNew

Well-known member

שנה אחרי שנפרדנו משלישיית הבנות, ירון ארזי (נעלמים, שלי הכובשת, הבאר) וליאור ירון (אינפיניטי, כדברא, מיוחדת) מחזירים לחיינו את משרד פתרון הבעיות המיוחד!

מה יהיה? גם בעונה זו מעמדן החברתי של עמליה, ליבי ורותם לא מי יודע מה גבוה, אבל יש להן אחת את השנייה וזה עולם. הן מנהלות את "מה הבעיה?", המשרד לפתרון בעיות, אליו עולים לרגל תלמידי בית הספר עם הבעיות האישיות שלהם.

בעונה זו מצטרף דניאל, נער אינדיבידואליסט שלא מתאמץ למצוא חן, אבל מתחת לחזות ה"לא אכפת לי מכלום" מסתתר נער רגיש, שמתאהב בעמליה ויוצא להילחם עליה. אנו נחשף למשולש האהבה המותח והכייפי בין עומר-עמליה-דניאל לצד פתרון בעיות חדשות וההתייחסות משמעותית לנושאים המעסיקים ילדים וילדות.

מי יהיה? ירדן אריש, דנה בן סימון, עדי רכבי, מירב פלדמן (ערוץ הילדים), יהונתן שתיוי (יונייטד היי), נטע אורבך (מורובוט, שלי הכובשת), אריאל אלמוג, רותם קינן, אפרת בן יעקב פלג (האי), דניאל לנדור, אלון דיקווי, מתן דסה, אילון שנער (דרימארס), עידן מאור, עמית מרקוס (פוראבר), ליאור ארנון, אור באום (שקשוקה), ג'לאל מסרוואה.

מי מצטרף? הילל גזית (אליצורה ובקרוב שקשוקה) כדניאל, הילד החדש שמסבך הכול. לי בירן (החממה, או בוי) כמנהל המוזיקלי של להקת השועלים שיכתוב שיר אהבה לעמליה (ואף מילה על החממה). אמנית אחרת- ליהי טולדנו (מיוחדת, תלאתה) שבאה כבוגרת בית הספר כי ליאור קראה לה. גיא אריאלי (משחק החיים) ששיר ממש אוהבת. כתלמידות חדשות לפתרון בעיות, ארבע בנות מוכרות עם מבנה שם דומה: נועה בן גיגי (שקשוקה, ספין), אופק בן מאיר (לבד בבית), קים בן שמעון (פול ספיד), ודניאל בן גל (שלי הכובשת) שנקווה שתסתדר עם ליבי ולא יהיה איזה משהו עם בנות בני רעננה (טפי). בנוסף גם חברותיה לאריות, נגה מנצור (קבסוש!) ואביטל סוויסה (נלעעעעעעעעעס אותם!). אביעד בנטוב הגאון כגזלן, גילי נמני (PPS) ופטר קנולר (המאבטחת) כתלמידים, מורן מרציאנו (מלהק) כאבא הרוקר של עומר, רועי אבוטבול (אח של משה מפרוגי שגם יופיע), אן בי ודוגמן בשם רומי אריאל. בנוסף, שני כהן (ארץ נהדרת) ודנה פרידר (הפיג'מות) יגיעו, ועוד.

דעת הצופה לפני הצפייה: אה... כן... לפני, אני... אני צריך ללכת רגע.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
פרק 21:

אז מי זה דניאל?

למה עמליה מתנהגת כמו יוקו אונו?

ומה מאי מתכננת?

נערך לאחרונה ב:
למעלה