שרשור פתיחה- רוני ותום- החקירה החמישית

YossihNew

Well-known member
מה יהיה ? - החופש הגדול הגיע. רוני ותום הם רשמית זוג (!) יש להם את כל הקיץ לבלות לפני שעולים לחטיבה, רק שההורים של רוני דורשים שילמד לבחינת כניסה לבית ספר למדעים. באסה! לשמחתו, תום איתו והם לומדים יחד, כשלפתע מישהו פונה לעסק הבילוש שלהם עם הצעת עבודה מדהימה – אבל בדיוק על המבחן.

רוני אומר: לא. תום אומרת: איך לא?! בלי השותף שלה, תום יוצאת לדרך. מה שמתחיל קל ואפילו משעמם מתהפך ברגע, כששדים מהעבר צצים מולה, והבטוח הופך ברגע למאיים. כשרוני מצטרף אליה הם נסחפים למרדף מסוכן, שכולל בית אדום, אוצר לאומי, שוקר חשמלי, מערבל בטון ופושעים חסרי מצפון.

מי יהיה? דילן דרור, אמילי מדואל, ארי חמיצר, בן אורנשטיין, מיילו טרסוב, איתי פולישוק, מורן רוזנבלט, מתן טסמה, אלכס מוסקל, שי לי אלמוג, אילן קובץ', גיל |מלך| ססובר, ליאת בלו.

מי מצטרף? רמי ברוך שמביא לנו משחק משובח, אופיר וייל שיביא לנו משחק בלי אצבע אחת ביד, וטליה ברטפלד שתביא לנו משחק של מעריצת החממה.

דעת הצופה לפני הצפייה: רועי יגיד לכם את דעת הצופה לפני הצפייה. והוא אפילו יגיד לכם את דעת הצופה בחממה יחד עם טליה. רועי לא פרסם פה "תפוז חוקר על השטיח".​

YossihNew

Well-known member
רועי לא אומר לנו כלום כבר הרבה זמן...
את פספסת, לי הוא אמר שהצטלם עם כמה שחקנים בפרמיירה ואפילו פגש ברחוב את יעקב זדה דניאל.

אבל האם הוא מפרסם פה "עלילות רועי ברחוב"? לא.

אפילו מדור אין כבר.

רועי, תפסיק לרוץ.

YossihNew

Well-known member
פרק 36:

אז איך רוני ותום מעבירים את החופש?

איזו בשורה רוני מקבל?

ומי עוקב אחרי תום?

YossihNew

Well-known member
למה לצלם את רוני כשאפשר לצלם את אמא שלו? התבגר הילד. אגב, רוני צודק, זה שישית כפול שישית. אז כן, זה 1/36, או באמת 2.7 אחוז. השני לא התבגר. אולי תום עיראקית. תום, מה זה, מזמיר טריקים? ומה כל הקוביות של ה-D&D? אבא שלך נגע בזה? נפלא. אני רציתי משהו כזה בשביל פאנבויז. לא על הטלוויזיה! תום, גם את לא. אמא? בטח, אמא יפה של רוני. שרועי פספס. כי הוא לא מצטלם עם יפות כמוה. רק עם טליה שמדברת איתו על החממה ולך תדע במי היא תומכת.

אמא יפה של רוני. מאוד. הילד שטינקר. מה קרה? אני חושב שגם אמא של רוני הייתה בלשית בזמנו. בילדותה. אגב, ידעתם שהיא יצאה עם ג'וי?

כן, היא גדלה בקיבוץ. את כי נחמדה. כן, יש המון לדבר עליו.

תום לא נראית בסדר היום. מי אתה, בחור מסתורי?

איך תום חיה בכלל? במציאות הרווחה הייתה באה. מה פתאום לקח! מה פתאום לקח! הוא... לא רצה לנסוע באוטובוס, ככה אמרו בכיצד נתנהגה נכון. חבר'ה, באמת, מי הביא את הגורילה שאוהבת לקפוץ?! סליחה, צ'רלי. תום אוכלת מלא שווארמה. חוזר בטח בעונה הבאה...

ולא, אבא של רוני לא החליף שחקן. נכון רועי? אגב, הוא בפרסומת עכשיו של שוטף רצפות, לא? נו, הוא מפרסם את עצמו. דילן כבר בי"ב. אבל לא כמו הבית ספר למצוינות בכנרת! ובטח ובטח לא לובשים שם אוזניות בזמן הלימודים, נכון? אה, לא ניסוי כזה. טוב. נלחצתי. היו מקרים. צפון העיר זה לא חור. בסדר, אז שייסע שוב לכנרת. קרוב לסבתא ויש שם בית ספר נחמד. שמעתי. כשאין רעידות אדמה. שניים מתקבלים לבית ספר למחוננים? תגידו, בבחינה מנגנים את השיר הזה מהטיקטוק?

תום, את צריכה לגוון. לא ללמוד יחד. גם דינה לא רצתה להיות בבית הספר. הוא רומז שהוא אוהב אותה.

אוקיי, איבדתי אותך ב"כפל". מה זה קפה? קצת סוכר, חלב ומים. מי בחוץ? אה, הוא.​

YossihNew

Well-known member
תום לא מאתרת אנשים יפה.

שורש, שורש. קלטה מהר.

יופי! אז תומאס תתקבל? יופי, זה יותר מניצן במבחן שלה.

אני חושב שמשהו ישתבש.

כן, משהו כבר לא בסדר. בטח כליות.

פוגי, בחייך. תתאפקי.

הו. הנה אולי. אם הוא היה רועי היה מצטלם. עצוב.

כמה?! אמרתי לכם. רווחה.

מסכנה תומאס.

אז תיכנסי את, אמא נחמדה של רוני. לך מותר. מסתבר שהכנסת מנסה להתכחש למגילה. רוני רב המון עם ההורים שלו.

פוגי חולה קשה. לא יודעים מה יש לה. כמה?!

עם מי תדבר? כמה?!

עסקה לא שווה. לא נורא. הם לא מתנשקים וכל זה. מה יש?​

למעלה