צהריים טובים
אם אני זוכרת נכון, אז פעם היו שקעים של "כוח"......הם מחפשים משמעות נסתדרת מאחורי שיר הבוקר .
הם לא מבינים שאין משמעות נסתרת, פשוט נגמר הכוח.
אבל גם אלמוג בינתיים בבית. אבל היא עם יהודה , קארין יכולה לזרום עם ג'וזי או דניאל . תום תפוס ולא משתין לכיוון שלה ובצדק!תהיו בטוחים שונמיתי מקללת בליבה את מעמדה החדש של קארין,
הכל מזוייף שם עד קיא.
וקאריני פורחת כשאין לה תחרות, סופסוף היא מקבלת את מלוא תשומת הלב הגברית
שנלחמה עליה ובכתה עליה עונה שלמה.
לא עניין הזרימה הוא הנושא, אלא השבתה למרכז הבמה.אבל גם אלמוג בינתיים בבית. אבל היא עם יהודה , קארין יכולה לזרום עם ג'וזי או דניאל . תום תפוס ולא משתין לכיוון שלה ובצדק!
מי זאת שונמית?תהיו בטוחים שונמיתי מקללת בליבה את מעמדה החדש של קארין,
הכל מזוייף שם עד קיא.
וקאריני פורחת כשאין לה תחרות, סופסוף היא מקבלת את מלוא תשומת הלב הגברית
שנלחמה עליה ובכתה עליה עונה שלמה.
חחחחחחחחמה ניש?
והרי החדשות מפי ערן סוויסה - אמו של יהודה שיגרה מכתב מעו"ד לגל גברעם. העו"ד הוא מר אלון וולקוביצקי, הגאון שהועף מהבית אחרי יומיים בעונה הקודמת כי הביא מידע מבחוץ ע"מ להטריל את ניר.
ברשתוכם, אצטט:
"מרשתי חשה כשרה אימנו אשר צופה מנגד כיצד את (גל) מכינה בקדחתנות מזבח ועצים במטרה לעקוד את בנה האהוב ופיללה למלאך שיגיע ויצווה עלייך "אל תשלחי ידך אל הנער" אך המלאך בושש מלהגיע"
רשמית היקום קורס לתוך עצמו
הזכרת לי שיר מעולה של גבריאל בלחסן, העוקד והנעקד,מה ניש?
והרי החדשות מפי ערן סוויסה - אמו של יהודה שיגרה מכתב מעו"ד לגל גברעם. העו"ד הוא מר אלון וולקוביצקי, הגאון שהועף מהבית אחרי יומיים בעונה הקודמת כי הביא מידע מבחוץ ע"מ להטריל את ניר.
ברשותכם, אצטט:
"מרשתי חשה כשרה אימנו אשר צופה מנגד כיצד את (גל) מכינה בקדחתנות מזבח ועצים במטרה לעקוד את בנה האהוב ופיללה למלאך שיגיע ויצווה עלייך "אל תשלחי ידך אל הנער" אך המלאך בושש מלהגיע"
חבל לבזבז שיר של בלחסן בשביל הבדיחה הזאתהזכרת לי שיר מעולה של גבריאל בלחסן, העוקד והנעקד,
והקורבן הנצחי.
חחחחחחחחחבל לבזבז שיר של בלחסן בשביל הבדיחה הזאת
עאלכ עקדת יצחק
כנראה דילגתי על פרשת "ויירק" בכתה ב'
טוב, אני לא יודעת מי הגעה את המשפט הזה , עורך דין המלומד, איילון וולקוביצקי או אמא של יהודה? מה היא מרגישה, שצעירה בת 19 מכינה מזבח לעקידת יהודה? רגע היא משווה את גל לאברהם אבינו? בעיני אמא של יהודה מקנאה במירה גברעם, אישה שהייתה חולת סרטן רצתה לשרוד כי לא תיארה לעצמה שמישהו אחר יגדל את ילדיה, נתנה לילדים חינוך ערכי, חום ואהבה. גידלה את גלגול כאשת חייל, חכמה, בוגרת לגילה, עם לב טהור ואהבת האדם". איילון מה שמו, שהודח מהבית שידחוף את התביעה לתחת שלומה ניש?
ברשתוכם, אצטט:
רק אתקן שזה לא איילון מהעונה הזאת אלא אלון מהעונה של תקווה שלא הודח אלא עף מהבית אחרי יומיים כי עבר על חוקי האח הגדולטוב, אני לא יודעת מי הגעה את המשפט הזה , עורך דין המלומד, איילון וולקוביצקי או אמא של יהודה? מה היא מרגישה, שצעירה בת 19 מכינה מזבח לעקידת יהודה? רגע היא משווה את גל לאברהם אבינו? בעיני אמא של יהודה מקנאה במירה גברעם, אישה שהייתה חולת סרטן רצתה לשרוד כי לא תיארה לעצמה שמישהו אחר יגדל את ילדיה, נתנה לילדים חינוך ערכי, חום ואהבה. גידלה את גלגול כאשת חייל, חכמה, בוגרת לגילה, עם לב טהור ואהבת האדם". איילון מה שמו, שהודח מהבית שידחוף את התביעה לתחת שלו
זה היה בעידן המזוזואיקון, כשעדיין פעלו בבית האח כמה חוקים. זוכרים?רק אתקן שזה לא איילון מהעונה הזאת אלא אלון מהעונה של תקווה שלא הודח אלא עף מהבית אחרי יומיים כי עבר על חוקי האח הגדול
זה נוסח של העו"ד, האמא סה"כ ביקשה התנצלות על זה שגל החליטה שבחוץ מקומו של יהודה בכלאטוב, אני לא יודעת מי הגעה את המשפט הזה , עורך דין המלומד, איילון וולקוביצקי או אמא של יהודה? מה היא מרגישה, שצעירה בת 19 מכינה מזבח לעקידת יהודה? רגע היא משווה את גל לאברהם אבינו? בעיני אמא של יהודה מקנאה במירה גברעם, אישה שהייתה חולת סרטן רצתה לשרוד כי לא תיארה לעצמה שמישהו אחר יגדל את ילדיה, נתנה לילדים חינוך ערכי, חום ואהבה. גידלה את גלגול כאשת חייל, חכמה, בוגרת לגילה, עם לב טהור ואהבת האדם". איילון מה שמו, שהודח מהבית שידחוף את התביעה לתחת שלו
לדעתי יהודה היה צוחק בעצמומה ניש?
ברשותכם, אצטט:
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.