צהריים...
אז הנה יהודה בחוץ השאלה למה רמי נשאר בביתיהודה אמר בריב הראשון שלו עם רמי שהוא מנסה להוציא את רמי? איפה הייתם אז?
תיקון קל, יהודה אמר שהוא יכול, רמי אמר שיעשה את זהיהודה אמר בריב הראשון שלו עם רמי שהוא מנסה להוציא את רמי? איפה הייתם אז?
יהודה אמר לגוזי שהוא מנסה לא יכול מנסהתיקון קל, יהודה אמר שהוא יכול, רמי אמר שיעשה את זה
מי זה אתם?יהודה אמר בריב הראשון שלו עם רמי שהוא מנסה להוציא את רמי? איפה הייתם אז?
עיני לא צרה בהצלחתה, נהפוכו אחרי שנים שרימו אותה והיא לא זכתה להצלחה לה היתה ראויה,@אופה קטנטנה נעלו לי בפרצוף - אז הנה התגובה בשבילך
הקטע הכי הזוי, שכיום, היא הזמרת במצב הכי טוב.
יש לה שירים חדשים בראש המצעדים, היא מושמעת כל הזמן, האלבום בטוח יעוף לשמיים, יש לה הופעות סגורות מראש, גם קיסריה... ואוי היא מסכנה... ומוליכים אותה בבית האח בלי שתעשה דבר.
היא הולכת לתקתק ארגזים בתקופה הזו, כל זמרת בישראל הייתה מתחלפת איתה עם נקודת פריצה כזו מתקופת הקורונה.
בגלל זה עדיף רמי ותום שיזכו ולא זהבה למה מה היא נתנה לבית ולתוכנית חוץ ממיליון מסרים ושירים בלי הפסקהעיני לא צרה בהצלחתה, נהפוכו אחרי שנים שרימו אותה והיא לא זכתה להצלחה לה היתה ראויה,
אשמח עבורה שתתפרנס הפעם עם אמרגן הגון שלא יזמום על כספה.
העניין מתמקד בעוז ואופי ההתיחסות השונה כלפיה ביחס האחרים,
השארתה כדמות חד גונית, וכזו שאסור להעמיד אותה בשום קונפליקט
ובשום קושי. כמו כאילו עוז עצמו הוא בתפקיד מעריצה, ולא העורך.
זה מקומם אותי, ואין לי שום רצון בזכייתה. לא ראיתי ממנה דבר אחד
או סיבה אחת שתזכה אותה במעמד, ראיתי רק את ההיפך הגמור.
א ית ר ו ג מקסימלי, ושום עמל לשם זכיה.
חלילה גם לי. אני שמחה שתצליח.עיני לא צרה בהצלחתה, נהפוכו אחרי שנים שרימו אותה והיא לא זכתה להצלחה לה היתה ראויה,
אשמח עבורה שתתפרנס הפעם עם אמרגן הגון שלא יזמום על כספה.
העניין מתמקד בעוז ואופי ההתיחסות השונה כלפיה ביחס האחרים,
השארתה כדמות חד גונית, וכזו שאסור להעמיד אותה בשום קונפליקט
ובשום קושי. כמו כאילו עוז עצמו הוא בתפקיד מעריצה, ולא העורך.
זה מקומם אותי, ואין לי שום רצון בזכייתה. לא ראיתי ממנה דבר אחד
או סיבה אחת שתזכה אותה במעמד, ראיתי רק את ההיפך הגמור.
א ית ר ו ג מקסימלי, ושום עמל לשם זכיה.
עכשיו הבכי זה על זה שרמי עוד שם לא כי יהודה נזרקאההמ אההמממ אקסיוז מי? אתה באמת חושב שהוא עף בגלל מה שהיה עם רמי ולא בגלל מה שהיה בחדר האח?
כי בחדר האח אני שמעתי איומים פסיכופטים, כאלו שגרמו לאח לא לקחת סיכונים ולהעיף את הבנאדם לאלף עזאזל.
אז רמי לא אשם שהעיפו את יהודה, רק יהודה אשם.
זו מתמטיקה פשוטה מאודעכשיו הבכי זה על זה שרמי עוד שם לא כי יהודה נזרק
הרצון שרמי יזרק על מה שיהודה עשה כבר לפני חודשיים מביך
זה לא קשהזו מתמטיקה פשוטה מאוד
עם 2 אזהרות עפים
עם אזהרה אחת לא. רמי עם אזהרה אחת, יהודה עם 2.
ואם ממש רוצים לחדד, אז עם 2 אזהרות ואיומים באלימות עבריינית- עפים מהדלת האחורית ובלי נעליים.
לא יודעת מה כ"כ קשה להבין, להפנים, להודות שהיה פה דבר שחייב בעיטה.
חלום שלי שהוא יצא בלי נעליים עם הגרביים הכחולות האלהזו מתמטיקה פשוטה מאוד
עם 2 אזהרות עפים
עם אזהרה אחת לא. רמי עם אזהרה אחת, יהודה עם 2.
ואם ממש רוצים לחדד, אז עם 2 אזהרות ואיומים באלימות עבריינית- עפים מהדלת האחורית ובלי נעליים.
לא יודעת מה כ"כ קשה להבין, להפנים, להודות שהיה פה דבר שחייב בעיטה.
נראה לי שזה מה שהיהחלום שלי שהוא יצא בלי נעליים עם הגרביים הכחולות האלה
הזכיר לי את גרבי המזל של מר פייגנבוים
וזה לא משהו רע שהוא לא בחר בו כי רמי אמר שגם לא היה בוחר בו לחמיישיה שלולרמי יש בעיה עם צביעות. זה סדין אדום עבורו. ולקקנות. ועשייה מתוך אינטרס.
הצביעות של לינור והלקקנות ליהודה מתוך אינטרס שלה היא שהטריפה אותו וערערה . לא הקנאה ללינור. לא שובניזם.
וגם במקרה של גוזי.
הוא רגיש לגוזי. במקומות הפגועים שלו תמיד חומל. מתרגש. מרוכך.
ואם הוא בטוב איתו, הוא באמת בטוב איתו. לא כאסטרטגיה.
וגם הפעם אמר: זה מביך אותי. מביך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.