שרשור צהריים

LindZiv Cohan

New member
שרשור צהריים../images/Emo42.gif

נו, אחרי צהריים.
איך עבר היום שלכם?
ניימ.. לי היה יום נורא ארוך:/ שעה ראשונה תקשורת, היה בסדר. שעה שניה מתמטיקה, היה נחמד ומצחיק נורא
שעה שלישית אנגלית, היה בוחן, המורה יצאה באמצע והציצה מהחלון
ושעת ארבע אני וחברה שלי נשארנו כדי לערוך סרטון לתקשורת בחדר עריכה, ופתאום גילינו שהקובץ לא טוב, ולא היתה לנו דרך להעלות את החומר גלם מחדש, אז נדפקנו
הלכנו לקניון ואכלנו צ'יפסD: ואז באוטובוס הביתה [של הביצפר] באתי לרדת בתחנה שלי מהדלת האחורית ופתאום התיק שלי נתקע בספסל, ולא יכולתי לרדת, איך שהצלחתי למשוך אותו, הנהג סגר את הדלת והמשיך לנסוע
אז צעקתי לו שיעצור, הוא פתח את הדלת, באתי לצאת והוא סגר לי אותה בפרצוף, ואז שוב ביקשתי שיפתח, פתח וסגר לי בפרצוף. אז הלכתי קדימה והוא אמר שיש לו בעיה עם החשמל באוטו, ושאני ארד מהדלת האחורית, חצי שעה שאלתי אותו אם הוא רציני וזה, אז הלכתי אחורה, הדלת היתה פתוחה, באתי לצאת והוא שוב סגר
וכללללללל האוטובוס צוחק
עד שסופסוף הוא הואיל בטובו לתת לי לצאת
ובלעע אני עכשיו מאחרת לטניס

אחלה יום ^_^

לשון - משעמם תחת. שעה חופשית - "כתבתי" לספר מחזור, היה כל כך צחוקים. שעה חופשית (שוב!) - גלשתי לי באינטרנט. OMG פאקינג 3 שעות עם המחנכת
זה היה נורא! אבל שעה אחת כתבנו לספר מחזור גם. ו... ביולוגיה - אפשר לסבול עברנו על המבחן (80!!!). אחכ באתי לי הביתה, השתעממתי ואז אוריאן ויפית באה אליי והיה נחמד, כתבנו תסריט (מואאהאה
). ואז החלטתי לישון רבע שעה עד השיר שלנו
ונרדמתי חצי שעה
ואז ראיתי סרט וזהו. אבל יום נחמדP:

nadavh2

New member
פליקס חדש על הנשיא קצב

מתלוננת נוספת מגישה כתב אישום נגדו בראיון חשפני וראשוני (בלעדי) לפליקס: הפליקס תוכלו לראות אותו גם כאן

nadavh2

New member
פליקס חדש על הנשיא קצב!

המתלוננת השנייה לראשונה בפרסום בלעדי וקורע! לכאן. תוכלו לראות את הפליקס גם כאן.

התחלתי ללמוד על הגיטרה היום

ממש כואב לי באצבעות :) ונחכתי באצבע מסכין :\ יום טוב באופן יחסי:)

תעודה חרא;-;

ממוצע 73! X_X והמורה לאנגלית קמצנית! קיבלתי בבחנים ומבחנים 80, 90! והיא הביאה לי בתעודה 75! >< ובהיסטוריה וספרות אני צריכה להשתפר.. אני הולכת לחרוש! אם לא יקבלו אותי לתיכון אני מתה!X_X

למעלה