** שרשור צוהריים - היום ה-52 בבית - עדכונים *" 🎗️

מצב
הנושא נעול.

willing

Well-known member
אני בונה עליו שיריב עם אור..
כרגע מרוב חיוכים מלאי ברק עם נצנצים,
לא מצליחה לראות כעס או מיץ אומץ בשילה

באותה מידה יכל עכשיו להגיש משקאות קיץ על החוף במקום להיות בבית האח. מקווה שטועה
קרן נראתה טיפוס שיכול להתעצבן מכלום, אבל לא על אור

איבונה3

Well-known member
קורלי לחוצה על חתונה 🥴בודקת בין כל הגברים מי בשל לחתונה

alesandro2

Well-known member
חמודה קורלי, כואב לה העליהום על עינב
מנסה לשדך בינה לבין שילה

tarimulu

Well-known member
מראיון עם שילה שנערך לפני הכניסה

- מתמודדים שאתה יודע שתתחבר אליהם?

״חיים, דני, יוסי ומלאני אולי. השתדלתי שלא לסמן ולהגיע עם ראש פתוח. אבל אם אור אור לא ייתן לי לגשת אליו, אז זו תהיה קצת בעיה. גם קורלי. פשוט היא מדברת על אנשים מאחורי הגב וזה פחות הקטע שלי״.

- מתמודד או מתמודדת שתפסו לך את העין מבחינה רומנטית?

״אני לא נכנס לשם במטרה הזאת, אבל אולי מבחינה חיצונית אמילי. אבל פנימית ממש לא. אני חושב שהיא ילדותית מדי. ככה מרגיש לי, אינטואיציה שהיא משחקת לא את עצמה״.

- את מי תדיח?
״זהו עידן. הוא לא שייך לשם לדעתי הוא לא יודע מה יוצא לו מהפה. הוא קצת מתוסבך עם עצמו״.

svtar25

Well-known member

״חיים, דני, יוסי ומלאני אולי. השתדלתי שלא לסמן ולהגיע עם ראש פתוח. אבל אם אור אור לא ייתן לי לגשת אליו, אז זו תהיה קצת בעיה. גם קורלי. פשוט היא מדברת על אנשים מאחורי הגב וזה פחות הקטע שלי״.

״אני לא נכנס לשם במטרה הזאת, אבל אולי מבחינה חיצונית אמילי. אבל פנימית ממש לא. אני חושב שהיא ילדותית מדי. ככה מרגיש לי, אינטואיציה שהיא משחקת לא את עצמה״.

- את מי תדיח?
״זהו עידן. הוא לא שייך לשם לדעתי הוא לא יודע מה יוצא לו מהפה. הוא קצת מתוסבך עם עצמו״.​
עידן באמת מתוסבך עם עצמו. אולי שילה יצליח לעזור לעידן להגיע לאיזה איזון. קורלי חושבה ששילה נמשך לעינב. לגבי אמילי, היא ממש לא מושלמת ואת זה אפשר היה לראות כבר המתחילים מאפס וגם בגוט טאלנט, היא נלחמת על מה שחשוב לה, היא באמת מרוכזת בעצמה. כל זה בגלל החיים שהיא חייה, תגידו לי אלף פעם לא זמרת ואני אגיד לכם תעברו על היוטיוב ותראו בפני כמה אנשים היא הופיע בעולם ובכמה תחרויות מגיל 9. אחותה אדל בת 6 התחילה להופיע על במות מגיל 3. היום את לא חייבת להיות זמרת טובה על מנת להיות מפורסמת.

yalian

Well-known member
עידן באמת מתוסבך עם עצמו. אולי שילה יצליח לעזור לעידן להגיע לאיזה איזון. קורלי חושבה ששילה נמשך לעינב. לגבי אמילי, היא ממש לא מושלמת ואת זה אפשר היה לראות כבר המתחילים מאפס וגם בגוט טאלנט, היא נלחמת על מה שחשוב לה, היא באמת מרוכזת בעצמה. כל זה בגלל החיים שהיא חייה, תגידו לי אלף פעם לא זמרת ואני אגיד לכם תעברו על היוטיוב ותראו בפני כמה אנשים היא הופיע בעולם ובכמה תחרויות מגיל 9. אחותה אדל בת 6 התחילה להופיע על במות מגיל 3. היום את לא חייבת להיות זמרת טובה על מנת להיות מפורסמת.
הרבה מהסרטונים ביוטיוב זה סרטונים שהיא בעצמה העלתה לערוץ שלה.
לא נכריע כאן אם היא זמרת טובה או לא
אבל אין ספק שבינתיים היא יוצאת לא טוב בחוץ
והיא עשתה את זה לגמרי בזכות עצמה

svtar25

Well-known member
הרבה מהסרטונים ביוטיוב זה סרטונים שהיא בעצמה העלתה לערוץ שלה.
לא נכריע כאן אם היא זמרת טובה או לא
אבל אין ספק שבינתיים היא יוצאת לא טוב בחוץ
והיא עשתה את זה לגמרי בזכות עצמה​
הסרטונים מרוסיה נמחקו מיוטיוב בגלל מלחמה בין רוסיה אוקראינה. הם העלו את הסרטונים מחדש. היא הופיע הרבה בערוץ 9 הרוסי. היה לה ראיון עם אליקו שהוא שאל אותה למה רוסיה ולא ישראל? למה שם היא מפורסמת וכאן לא.למה לא כוכב הבא?

יונתנסקי

Well-known member

- את מי תדיח?
״זהו עידן. הוא לא שייך לשם לדעתי הוא לא יודע מה יוצא לו מהפה. הוא קצת מתוסבך עם עצמו״.
את עידן ?
אני כבר שונאת אותו. (את שילה).
1. יש האוהבים לאהוב את עידן
2. יש האוהבים לשנוא את עידן

אני שייכת לקבוצה 1.

מצב
הנושא נעול.
למעלה