שרשור צחוקים של מרצים

stkachov

New member
שרשור צחוקים של מרצים

תנסו להזכר במרצים המצחיקים שיש/היו לכם ולהעלות את דברי החוכמה שלהם כאן שנוכל כולנו להנות... תציינו שם וקורס אני אתחיל: רו"ח עוזי מסינגר, מבוא לחשבונאות פיננסית, מצטט את אלון מזרחי האגדי: " כשאני אפרוש אני רוצה לקנות בית על שפת הים. לקום ולראות כל בוקר את השמש זורחת מהים " עו"ד יוסף חכם, יסודות המשפט: " איך יודעים שעורך דין משקר? הוא מזיז את השפתיים "

../images/Emo6.gif

המרצה הצעירה להסתברות: "כשאני עם הגב עליכם, אני עדיין שומעת.. זה מין קטע כזה..." וד"א, מחר אני עובר למסינגר, ביטון מנשה לא בא לי בטוב :)

וואי.... פאק.

אני

berta84

New member
מסינגר ממש חמוד, למדתי אצלו חשבונאות ניהולית

דרך אגב, אתם מודעים לייחוס המשפחתי שלו? לי יצא לשמוע על כך רק אחרי שלמדתי אצלו, במקרה

berta84

New member
תנחשו בעצמכם...

יותר משנה לאחר שלמדתי אצלו, דיברתי פעם באוניברסיטה עם בחורה מקריית טבעון, היא שאלה אותי אם מסינגר מלמד אותי ואם הוא חתיך, השאלה השנייה נשאלה כי עוזי הוא אחיה של רינה מור, מלכת היופי הישראלית שזכתה בתואר מיס עולם ב-1976. ודרך אגב, הוא חתיך.

דן אלדור הכי שווה

כשזאת זכתה במיס יוניברס, דן אלדור כבר הרצה כמה שנים טובות באונ'.. הוא כמו שמעון פרס, נראה לי מרצה מימי המנדט או משהו כזה...

berta84

New member
לא מכירה את אלדור כמרצה

לא למדתי אצלו אבל פעם כשבאתי אליו לבקש מועד ג'(הוא היה אחראי על זה) הוא היה ממש מקסים

IdanXP

New member
ציטוטים נבחרים מהאקדמיה

שלחו לי את זה במייל מזמן מזמן אבל זה היה מצחיק אז שמרתי. אומנם לא מדובר ספציפית על מרצים מהאונ'... אבל זה עדיין שווה קריאה
מרצה באחת ההרצאות: "בשעת פליטת הזרע אצל הגבר הזרעונים נעים בתוך מעטפת של סוכרים שמגינה עליהם." מיד מרימה ידה אחת הסטודנטיות ושואלת: "רגע, אז למה בכל זאת יש לזה טעם מריר?!" <דממה בקרב הנוכחים, והסטודנטית נהיית אדומה מאוד> (הטכניון, ביולוגיה ) סטודנטית: "יש שנאים שמזמזמים כשהם עובדים. למה ?" מרצה: "גם את היית מזמזמת אם היו לך 50 מחזורים בשניה..." (אוניברסיטת בן גוריון, המחלקה להנדסת חשמל ומחשבים, מבוא להנדסת חשמל 1 ) "... 15-20 דקות, ואני גומר. בלי לעלות ולרדת...." (מרצה לכימיה אורגנית, מסביר מדוע עדיף לוותר על הפסקה ולהמשיך את השיעור ברצף.) (האוניברסיטה העברית ) המרצה: "באמת, עשיתי פעם את הניסוי הזה עם הבן שלי! הושבתי אותו על נדנדה והסברתי לו על הכוחות שפועלים עליו... אז הוא אמר לי: אבא, מה אתה מטומטם? תנדנד וזהו!" (הטכניון, פיסיקה קלאסית ) מרצה: "אני לא מבין מה אתה אומר. אתה בטח קרוב משפחה של אשתי..." ( מכינת הטכניון, ) המרצה: "את המבחן אפשר לעבור, תשאלו את אלה שעשו אותו סמסטר קודם." סטודנט: "אפשר לשאול אותם עכשיו. רובם פה..." (אוניברסיטת בן גוריון, המחלקה לכלכלה ) סטודנטית: "אפשר זמן להעתיק?" מרצה: "כן, תנצלו את הזמן שאני מוחק את הלוח." (הטכניון, ) לפני המבחן שואלים את המרצה על המבחן והוא עונה: "לא יהיו לכם הפתעות במבחן!" במבחן אף אחד לא מבין כלום, שאלות מאוד קשות ולא ברורות. סטודנטים באים בתלונות למרצה: "אמרת שלא יהיו הפתעות במבחן?!" מרצה: "נכון. גם אצלכם, כמו בכל השנים, יהיו 70% נכשלים..." (אוניברסיטת בן גוריון, הנדסות, תכנות בשפת C ) מרצה: "אני יכול לשחק איתכם טטריס: מי שיפריע יעבור לשורה האחרונה וכשהשורה האחרונה תתמלא היא תעוף החוצה." (אוניברסיטת תל אביב, מדעים מדוייקים ) "אני מבקש ממכם... בסוף הסמסטר יש משוב מרצים, תתנו לי 2, אני כבר לא יכול יותר להעביר את הקורס הזה." (הטכניון, פיסיקה 2מ' ) מרצה: "אם נירה קליע לכיוון השמש המהירות שלו תגדל במהלך התנועה" תלמיד: "..אבל המרצה, הקליע ימס הרבה קודם..." מרצה: "אז נירה אותו בלילה..." ( האוניברסיטה העברית, מכניקה ויחסות פרטית, 2006 ) (שיעור ראשון) מרצה: "אני שמח שאתם מבינים. בקרוב זה ישתנה..." (אוניברסיטת תל אביב, אינפי ) לפני מבחן ידוע לשמצה במחשבים, שואל אחד הסטודנטים: "איזה חומר עזר כדאי להביא למבחן?" מתרגל: "לדעתי הכי כדאי לכם להביא תהילים..." ( אוניברסיטת בן גוריון, הנדסת חשמל ומחשבים ) צפירת אזעקה נשמעת) מרצה: "אם כולכם תישרפו למוות, אתם לא צריכים להגיש את מטלה 12..." (האוניברסיטה הפתוחה, קורס קולנוע ) "היחס של פיסיקאים למתימטיקה זה כמו היחס של פושעים לספר חוקים. כדאי לדעת, וכדאי לדעת איך לעקוף." (אוניברסיטת תל אביב, ממפי"ס ) מרצה: "עכשיו נפתח את בינום ניוטון לפי טור טיילור." סטודנט: "זה כמו להגיד בן זונה וכוס אמא שלך בקללה אחת..." (אוניברסיטת תל אביב, הנדסת מכונות, אינפי 1 ) המרצה מציג שאלה אמריקאית ממבחן קודם על הלוח. מרצה: "מי חושב שהתשובה היא א'?" כמה סטודנטים מצביעים. מרצה: "מי חושב שהתשובה היא ב'?" כמה סטודנטים אחרים מצביעים. מרצה: "מי חושב שהתשובה היא ג'?" עוד כמה סטודנטים מצביעים. מרצה: "מי חושב שהתשובה היא ד'?" כמה סטודנטים מצביעים גם כן. מרצה: "אתם רואים? זאת הבעיה בדמוקרטיה, נותנים לאנשים להחליט בנושאים שהם לא מבינים בהם שום דבר!" (אוניברסיטת תל אביב, מתמטיקה בדידה, הפקולטה למדעים מדוייקים, סמסטר 2004 א' )

אני ענת

New member
../images/Emo47.gif צחקתי , טוב להתחיל כך בוקר סגרירי ואפור

שמחתי לקרוא ולצחוק תבורך

tutiris

New member
../images/Emo6.gif אין פרס?

ציטוטים נבחרים של סטודנטים ומרצים בחוג לריפוי בעיסוק (מרצים מהאוניברסיטה ומהפקולטה לרפואה של הטכניון): שנה א': ------- • "מזה מסור גב? מסור גב זה מסור עם גב"- חיה כפתורי מסבירה מזה מסור גב. • "מה עשתה סאלי כשפגשה את הארי? ביימה אורגזמה"- אדיטה מנסה להסביר את תהליך הנשימה • "אל תגידו לו שיגיד לבד" אחת הסטודנטיות מאתגרת את המרצה לפיזיולוגיה. • "אני תמיד אומרת להביא קצת פנטסטיק מהבית" ד"ר זהבה גולדשטיין בנסיונות למחוק את הלוח • "יש לי משהו להגיד אבל זה קצת פלצני"- "אז תפליצי" – עידית בן-שם מעודדת את אחת הסטודנטיות... • "איזה מזל שהגוף שלנו עושה את כל הדברים בלי שהמוח מבין במה מדובר...זה ממש מרגש" אחת הסטודנטיות מפנימה פוטנציאל פעולה. • "המוחון...הוא בעצם מוח קטן" סטודנטית בגילוי מפתיע שיעורי אנטומיה. • "אנחנו נחשב את כל התרגיל ונמות בדרך" שוב ד"ר זהבה גולדשטיין ברעל על תרגיל סטטיסטיקה. • "אתם עושים פה פוטוסינזה?" פרופ' עופר בינה מתלונן על החום הכיתתי. • "ילד זה כמו שקית מים" פרופ' חנקין מסביר יחסי מים בגוף. • "זה עושה חשק לסטייק כל האדום הזה"- סטודנטית בשיעור אנטומיה על השרירים. • "לא עניתי לי" חיה כפתורי מתקשרת לעצמה. • "אחרי שכורתים את העצים משאירים אותם להתייבש בגשם או בשמש" חיה כפתורי בהסברים על אורן. • "מזה תכלס, אתם יודעים? זה כמו טופלס" חנקין מנסה לספר בדיחה. • "אני לא רוצה שתעשו קולות של שטיח וחלב שנשפך בשבועיים הקרובים" ד"ר יחיאל בן- עמי שיעור אחרון מנסה לעודד • "למה המערכות שומרות על קיום גופנו בעולם, אף פעם לא הצלחתי להבין" פרופ' חנקין שנה ב' -------- * "זה לא קל להיות סרטן"- כהן, מרצה לפתולוגיה * "פגשתי מישהו שהוא יותר חכם ממני, ואין הרבה כאלה"- אידלמן בסיפור על מישהו שסובל משיתוק מוחין. * "התקדמנו ב50 שנה האחרונות בידע שלנו על נוירופסיכולוגיה ממצב של בורות מוחלטת לבלבול רב ידע" חנן דוד (סתם משפט יפה) * "זה לא אנושי לשרוף חולה נפש" ד"ר פשיניאן * "או שיהיה לך מזל ויהיה לך בר מצוה או שלא יהיה לך מזל ויהיה לך גידול" פרופ' ביאליק * "כשמישהו מנסה לגעת בך תגידי לו: אל תהיה טוני, תהיה קלוני" אלי שחר מנסה להסביר אפילפסיה [לסקרנים ביניכם: טוני= מצב בו הגוף נמתח בעוצמה, קלוני= החולה סובל מהתכווצויות חוזרות בעיקר של הגפיים] * "הייתי צריכה לתת לה עזרה מלאה כדי שתלבש את הסוודר באופן עצמאי" דבי רנד * "אנחנו מתקדמים אחורה"- חנן דוד * "החומר הלבן הוא בצבע שחור?" אחת הסטודנטיות לא מבינה פגיעה בחומר הלבן במוח * " תאכל סופגניה במקום ארוחת צהריים וכך לא תשמין" עצות דיאטה מפי פרופ' נהיר * "כמו גבר, עשה מה שעשה והתנדף" פרופ' נהיר * "אם תשאלו אותי, גדול המומחים בנוירופסיכולוגיה" חנן באחד מרגעי שגעון הגדלות שלו. * "לא ניתן לבדוק אם השטן מכה את אשתו כי אני לא יודעת אם יש שטן ואם הוא מכה את אשתו"- ד"ר זהבה גולדשטיין * "הבן אדם במצב עיתון?!? " סטודנטית לא מבינה את המבטא של ד"ר פשיניאן * "התאבדות היא לא אפיזודית היא תמידית" פשיניאן לא מבין את אחת הסטודנטיות * "כל אביזרי העזר, מקלות הליכה, פיליפינים..." סטודנטית בשיעור גישות * "התחלתי בלעדיך אבל אני שמחה לראות אותך" זהבה לאיש הרמקולים * המרצה: "יש אנשים שלא רוצים שמישהו אחר ינקה את השיניים התותבות בשבילם", סטודנטית: "יש אנשים שלא רוצים לנקות שיניים תותבות של אנשים אחרים" * "כמו השוטר והגבינה- אין קשר בינהם" ד"ר זהבה גולדשטיין. * "אני לא יכולה לדבר לאט, לדבר מהר זה רפלקס מותנה"- מי אם לא ד"ר זהבה גולדשטיין * ספירמן ופירסון היו מאד פעילים, הייתם שמחים לחנוק אותם כשהם היו ילדים וכך היתה נחסכת לכם המון עבודה"- זהבה... * "יאללה זוזי פוסטמה" המרצה לנוירופתולוגיה מסביר שיתוק רדיאלי שלאחר ירח דבש. * "איך הוא שוחה בלי ידיים?"- סטודנטית מנסה להבין הידרותרפיה לשיתוק מוחין * "זונה בת זונה, לכי תחפשי את החברים שלך, למעשה...את סתם מכוערת" פנינה שמאי מסבירה את השימוש המודע בעצמי.

Alasse

New member
יש לי אחד משבוע שעבר

"ניוטון מת, איינשטיין מת, גם אני לא מרגיש טוב בזמן האחרון" (פרופ' נועם סוקר אחרי שיעול קצר)

למעלה