שרשור ציוני בגרות..

שרשור ציוני בגרות..

ממ.. אז אני מאלה שיש להם את התוכנה של הציונים.. הציון שלי לשאול של י' הוא 95 מגן 100 ממוצע 98 ידעתי על כמה טעויות שהיו לי.. ניראה לי אני אנסה לשפר השנה.. ש - נ - ה ט - ו - ב - ה !!!

אההה אז אין לך אותה עכשיו

כדי שתוכל לבדוק גם לי.... זה שיש לבית-הספר גם אני יודע :) תודה בכל אופן

shi1she

New member
כן..

כדאי לך לשפר אם אתה חושב שאתה יכול להוציא יותר, כי גם ככה כל עוד אתה לומד בביה"ס זה הציון הגבוה קובע ולא האחרון, אז כל עוד אתה יכול לנצל את זה - תעשה את זה. וגם ככה זה לא שאתה צריך ממש ללמוד לזה, שנה הבאה זה כבר יהיה לך חומר שעליו מתבסס החומר האחר, וחומר קל...למרות שזה אחלה ציון...

כן אבל יש בעיה עם זה..

כי שנה הבאה יהיה לי גם בגרות בערבית אז אני אעשה שני מבחני בגרות אחד אחרי השני? אז כבר בשני אני לא אוכל לתת את ה-100 אחוז שלי .. : \

טוב.. יש עוד זמן

בכל מקרה ניראה לי שאני אלך על זה.. תודה רבה =] ושנה טובה לכולםםםם

shi1she

New member
אני עשיתי השנה...

את כל שלושת השאלונים אחד אחרי השני.. לא יודעת ביה"ס שלנו משום מה חושב שזה טוב יותר לעשות הכל בסוף יב' ולא לחלק את זה... עדיין אין לי את הציון ככה שאני לא יכולה להגיד לך אם זה באמת משתלם, אבל בכל מקרה אני הרגשתי שהלך לי טוב, וגם השני שאלונים הראשונים הרגיעו אותי, כי בגלל שהם היו כל כך קלים(יחסית כאילו לחומר של יב') אז כולנו נרגענו, ככה שלעשות שני שאלונים אחד אחרי השני עם חצי שעה הפסקה באמצע(למרות שכולנו סיימנו את השאלון הראשון בחצי מהזמן) זה לא כ"כ נורא...ועוד את השני שאלונים הקלים יותר...

Yassi K

New member
רגע אז עדיין לא התפרסמו הציונים לכולם נכון?

אז תעדכנו פה מתי התפרסמו כי אין לי מושג מתי לבדוק.. אמרו שבתחילת ספטמבר יפרסמו אבל לכו תדעו מתי..

למעלה