אני חושבת שזו אני. כן. חוץ מהשיער ששלי קצר יותר וקצת יותר בהיר אבל חלמתי כרגע שיש לי שיער ארוך, אז חלק בי מאוד מתבטא דרכה. טוב, סיימתי לקשקש- מפנה את הבמה!
ארצ´י מיטס דה פונישר! מי הגאון????!!!!! חח..שולת. פעם קראתי חוברת אחת של ארצ´י, ובחיי שזה משעמם. אולי סתם כי הייתי בת 12 אבל עדיין... אבל זה - זה שולת.
יש לבן-דוד שלי מלא כאלה, ישנים. אפילו פעם זה לא היה מצחיק. בעצם אני לא יכול להגיד על זה שום דבר חיובי.. זה פשוט גרוע, בערך כמו ריצ´י ריץ´ וכל הקומיקס המפגרים האלה שמזכירים את פלינסטונס (´משפחת קדמוני´ למתקשים...).
אבל אני חייב לשאול: מי זה מקיבר? מה הוא צייר? אם אפשר גם איזה ציור שלו כדוגמא... תודה אה.. ותודה לכולם על המחמאות, גם אני שמתי לב שהיא מזכירה את אלקטרה (חוץ מבפרצוף).
משוייף עם עגלגלות ופינות חדות. מיגנולה הוא אמן של קו וכתם, והקו שלו די אחיד. מקיבר הכי מתפרע עם הקו בגימור המלוכלך. בקיצור, מחפוד יוצא קצת יפה מידי ליד מקיבר המלוכלך.
"למדתי" ממנו רבות, כל כך הרבה "למדתי" ממנו שזה גובל בהפרת זכויות יוצרים. אמיתי, תביא לי כמה מקיוור (חדשים) פעם הבאה שאתה בתל אביב. אני כבר שכחתי ממנו ופתאום עשית לי חשק.