שרשור ציורים...

star_female

New member
שרשור ציורים...

הרבה זמן לא ציירתי משהו לפורום (ובכלל, הרבה זמן לא ציירתי פנארט של דיג'ימון) אז החלטתי לעשות משהו קטן... חג שמח
(זה הרבה יותר עקום ממה שזה נראה על הדף :X)

Apikachu L

New member
מקסים.

אבל יד הסופגניה שלו (דאיסקה, לא?) קצת מוזרה. וגם היד שלא מחזיקה כלום של קן. (זה קן, כן?). משהו לא מיסתדר לי בפרופורציות בין האגן לנעליים... (האנטומיה, האנטומיה!) חוץ מזה, מקסים. אין לי ציורים קשורים לדיג'ימון. אה, ***! מה אני אעשה?

star_female

New member
האגן והנעליים של מי?

היד שמחזיקה את הסופגנייה באמת מוזרה, אבל היד של קן דווקא נראית לי בסדר... (היא חצי מאחורי הגוף שלו אם זה מה שהפריע לך) תודה למי שהגיב

Apikachu L

New member
זה לא קשור לדיג'ימון, זה בסדר?

אני בטוחה שלאף אחד לא יהיה ממש אכפת. חוץ מזה, תדמיינו שזה דיג'ימונים מה שמצויר שם. וזה לא קשה. ציור 1: משפחה גרעינית. (בעקבות שיעור בריאות המשפחה. דמט, מקצוע מיותר)

Apikachu L

New member
סבתא שלי אמרה על הציור הקודם

שהוא דמוני. ובכלל לא היה אכפת לה שזה חתולים חמודים. לא, היא אמרה שככה חתולים לא נראים. :( בכל מיקרה, לציור הבא: צה"ל - Dont cut my wings יום בו הרגשתי קצת מדוכאת. אבל אני כל כך אוהבת את הציור הזה. להלן: בת ים בירכית, וחגורה. (איך היא תלבש מכנסיים, הא?) חרפדית עם דם על הידיים והפה (הרגליים שלהם ארוכות באופן טבעי, ויש להם ניבים מאגניבים) ופיה. במדים. אל תשאלו אותי איך היא התאימה אותם לכנפיים. (אגב, מסודר קצת לפי חיל ים, חיל אוויר וחיילות יבשה. רק עכשיו שמתי לב. מגניב)

Apikachu L

New member
ואחרון פחות חביב

תגיבו בביקורת בונה, עם הערות לתיקון לפעמים הבאות. בבקשה. בכל מיקרה, זה ציור לא ממש מוצלח. באמת. פנים עקומות, כנפיים לא נכונות וכדומה. נעשה בעקבות משחק תפקידים שלי ושל עוד מישהו (די נתקע, כי הדמויות הראשיות הגיעו למצב שבו הן צריכות לשכב, וזה לא חינוכי. אז המשחק נעצר בשלב הזה) אבל אני בכל זאת אוהבת אותו. בעצם, את כל הציורים שלי אני אוהבת. הם כמו ילדים שלי, ואני אימא. *נקברת תחת ערימת ציורים* גם עם חלקם פגומים ומשונים, הרי זה לא נורא. כי גם בני אדם הם שונים (לי ניראה ליסטה תתחבר לאמרות האלו) בכל מיקרה, מלאך ודמון. טא - דם. מי ילד של אימא? מי?

Apikachu L

New member
בעצם יש עוד ציור.

סטיקר בIMVU. לא זכה להצלחה רבה. (כשהכנתי משהו ממש מעפן, דווקא יותר אהבו את זה. אנשים זונות) אני מקווה שזה האחד אחרי שתיקנתי את שגיאות האנגלית שלי. ונראה לי זה זה.

Digi Lista

New member
אהבתי את הציורים טלי ויאנה../images/Emo13.gif

תמיד טוב לראות כאן את הכשרונות ואת היוזמות,אני בטוחה שתגיעו רחוק

remundo

New member
הכנפיים של הדמון..

♥_♥ הממ ואין להם פרצופים עקומים בכלל. וגם את הסטקיר אהבתי מאוד, צביעה נהדרת ^^

Apikachu L

New member
הו, תודה ^^

הסטיקר לא נמכר כמעט, למרות שאישית גם אני אהבתי אותו ותליתי בדף שלי. ולחשוב שעשיתי אותו זול...

strawberrys

New member
../images/Emo24.gif

יאנה, הציור הזה פשוט שובר אותי! דברים מהסוג הזה, שקשורים בצבא, תמיד קשה לי איתם.. אחותי סיפרה לי שכשמקבלים צו ראשון כתוב "ל:" ואז מספר ת.ז. ולא שם וזה הרס אותי. והרעיון לקחת דמויות פנטזיה ולהכניס אותם למדים, זה ענק בעיני...

Apikachu L

New member
תודה לך^^

עדיין לא קיבלת צב ראשון? באיזה כיתה אתה? אני באמת לא זוכרת לגבי השםץ ניראה לי השם שלי כן היה כתוב על הצב. אבל מילא. (צב! לא צו.)

strawberrys

New member
אני בכיתה י',

ולמרות שהרבה מהאנשים שפוגשים אותי בפעם הראשונה מתבלבלים, אני בת

למעלה