שרשור ציטוטים

שרשור ציטוטים

אם יש לכם ציטוט נחמד מן הספרים-אנא שרשרו אותו לכאן. "אני המלך החוקי,ובנך הוא בוגד בדיוק כמו אחי.גם יומו יבוא"-סטאניס בארתיאון "אין כמו שטף פעייה דתית לעצור שאלות בלתי רצויות"-אצבעון "כשמשחקים במשחקי הכס, מנצחים או מתים.אין אזור ביניים"-סרסיי "בארתיאון" וזה שבחתימה שלי כמובן. ואגב, גמר חתימה טובה לכולם!

osravan

New member
ציטוטים (באנגלית)

A man will tell you poison is dishonorable, but a woman's honor is different. The Mother shaped us to protect our children, and our only dishonor is in failure. He felt strangely at peace, now that he had snatched the power of life and death from his father's hands and placed it in the hands of the gods. Assuming there are gods, and they give a mummer's fart. If not, then I'm in Dornish hands. Every time a new Targaryen is born,the gods toss the coin in the air and the world holds its breath to see how it will land.

mysterious V

New member
ציטוט

"גם אם אאריז המלך היה מתפרץ לחדר רכוב על גבי דרקון בעודו מלהטט בעוגות לימון, לא היה טיריון מופתע יותר". פרק של טיריון. "מה מביא אתכם לכאן"? "סוסים". גם פרק של טיריון. "אמא שלי תמיד אמרה לי שאם אשאיר את פי פתוח לאורך זמן סמורים יחשבו אותו בטעות למאורה ויכנסו לשם. אם יש לך מה לומר, אמור אותו, אם לא- היזהר מסמורים". מורמונט לג'ון. "שאגא יכרות את זכרותו ויאכיל בה את העורבים!" "מה, נגמרו העיזים". שוב פרק של טיריון. "אם לא תתנהגו כשורה אאכיל בכם את העיזים". "לחצי איש אין עיזים". "אני אקנה כמה במיוחד בשבילך". שיחה של טיריון ושאגא. סילחו לי אם הציטוטים לא מדוייקים, אבל הכוונה ברורה.

IamJonSnow

New member
חיחי

גם אני התכוונתי לשים את I will chop off your manhood and feed it to the goats אבל לקחת לי... או וול. זה בלי ספק אחד מהגדולים. אני גם מאוד אוהבת כל המשפטים של אריה. Fear cuts deeper than sword (אשכרה מלמלתי את זה לעצמי בזמן הטסט... לא עזר..
)

MIniMage

New member
גנבת לי ציטוט

*מכיל ספולירים לכל הספרים אני מניח* כמובן המשפט של סרסיי הוא הכי מפורסם והכי שווה. ציטוטים של מפרקים של טיריון, שנונים כולם כמובן. הנה אחד מהפרק האחרון שלו. טיווין: "ירית בי." טיריון: "תמיד היית מהיר תפישה הלורד." [...] "בסופו של דבר, טיווין לאניסטר לא חרבן זהב." ציטוט של סטאניס אחרי השיחה האחרונה מרנלי (לא מדויק). "לפני שאמות, אני אחשוב על האפרסק הזה." בלאט, לא זוכר הרבה עכשיו.

Groo V

New member
עוד אחד

לעולם אל תאמין למה שאתה שומע ליד שד של אישה סר ווימר רויס

למעלה