שרשור צמיגים
א ארזS New member 13/1/05 #3 צמיגים בבקשה ! מישהו מזהה לאיזה מטוס זה שייך? והפעם אני מרשה גם למומחים לענות [ולא שהם מבקשים רשות... ]
צמיגים בבקשה ! מישהו מזהה לאיזה מטוס זה שייך? והפעם אני מרשה גם למומחים לענות [ולא שהם מבקשים רשות... ]
ד דור ארליך New member 13/1/05 #12 לפי הקן נסע אני מאמין שזהו דאש, סביר להניח ש-8 של הירדנים אבל יש גם דאש 7 בארץ אז קשה להגיד בוודאות.
ד דור ארליך New member 13/1/05 #21 אויש, סליחה לא ראיתי את ההודעה מתחת. אני לא רגיל לפורומים שבנויים ככה סחתיין לזה שידע, לא הייתי חושב על איירבאס בחיים :>
אויש, סליחה לא ראיתי את ההודעה מתחת. אני לא רגיל לפורומים שבנויים ככה סחתיין לזה שידע, לא הייתי חושב על איירבאס בחיים :>
א ארזS New member 13/1/05 #24 לא נורא.... אני רגיל לעומתך יותר לצורת השירשור כאן מאשר במקומות אחרים... כל אחד וההרגלים שלו.
א ארזS New member 13/1/05 #5 והפעם רק צמיג אחד ! ולפי מה שכתוב מעליו רואים שהוא שייך למטוס ולא לטוסטוס... ואת הצילום הזה אפשר לשייך גם ל"שירשור אף"...
והפעם רק צמיג אחד ! ולפי מה שכתוב מעליו רואים שהוא שייך למטוס ולא לטוסטוס... ואת הצילום הזה אפשר לשייך גם ל"שירשור אף"...