שרשור קאזאנה

YuviChan

New member
שרשור קאזאנה../images/Emo13.gif

בשרשור הזה תכתבו מה אתם חושבים על הקאזאנה (חלל אוויר) של מירוקו.. אז בבקשה תכתבו.. אני חושבת שהוא מאגניב וגם מירוקו מגניב...חבל שהוא לא יכול לבוא אליי הבית הולנקות ת'בית...

nomadbl

New member
מזל שיש את החרקים של נאראקו

אחרת כל פרק היה שואב ונגמר

הדר לוי2

New member
קאזאנה

היייי גם אני שואלת את אותה שאלה הרי הם לא יכולים להישאר ביד שלו כי אז היד שלו הייתה נפוחה ויש לי תמונה מה זה מצחיקה שמירוקו משתמש בחלל אויר כדי לראות לשאנגו את ה... ואת ה... ואת ה... וניראה לי ששמתי את התמונה הנכונה אני לא יודעת

yaeluv

New member
טוב...(תשובה)

חלל אוויר זה בעצם "חור שחור" בכף היד....(חושבת את עצמי חכמה כי אני יודעת ת'תשובה לשאלה הזו...
...) אז לאן שהכל נעלם מהחור השחור..לאותו (בערך) מקום נשאבים הדברים (שזה לאן.?!?!?! - זה אני לא יודעת..XD) חחח....רק השאלה שלי היא: למה כשהוא שואב את החרקים האלה הם משפיעים עליו...מה כבר יש בהם שגורמים לא להרעה??!?! טוב...ככה זה אנימה...וזאת אני מוצלחת וגדולה ביותר, אז לא אתווכח!

yaeluv

New member
אופס..../images/Emo9.gif הכוונה ל**אנימה מוצלחת בי

ותר....

Bakura

New member
הוא פעם באמת עושה את זה ^.^

מנקה את הבית (מנזר) זות'מרת. ^^; זה קטע ממש חמוד! ^.^!!!

Tali JiN

New member
חביב...

אממ...עוזר לנקות את הבלאגן בחדר ^0^ אני צריכה עזרה עם חלל אוויר..0.0

GalaxyAngel

New member
XD

הקאזאנה שולטת ^.^ ואני שונאת בדם את הדבורים של נאראקו <_<" ובקשר לניקיון הבית..... הוא היה מנקה אותו, אבל חבל שהיו עפים לקאזאנה גם הרהיטים XD נראה לי שפעם באנימה הוא עשה את זה XDDDDD ניקה את הבית

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif זה מפחיד. אבל מאגניב.

זתומרת, לפעמים הוא שואב לתוכו סלעים בגודל של אלוהימיודעמה. וזה מפחיד. כי יש לו חור ביד.
וזה איכסע. P: אבל זה מאגניב

DarkBrownLynx

New member
הוא היה מנקה לך את הבית, ו"בטעות"

גם מנקה את כל הכסף שלך. אבל הוא עדיין מגניב, וגם הקאזי שלו! קאזי.. מאיפה הבאתי את השם הזה..

למעלה