שרשור קולינרי ............

שרשור קולינרי ............

כמו בכל יום שישי אני שואלת ומבקשת רעיונות נחמדים לארוחה של ערב שבת ולעוד מספר ימים.......... עוד לא החלטתי מה עושה אבל.......... חושבת שאכין מרק חומוס עם דלעת הרבה כוסברה וכמון........ עוף שלם בסיר לחץ עם יין לבן טוב ושאר התבלינים הרגילים....... מה הלאה , עוד לא יודעת איזה תוספת ליד אורז, ירקות מאודים, תפוחי אדמה, אז מבקשת רעיונות נחמדים שיהיה לי מעניין בשבת הקרובה.........

Sודית

New member
הכי טוב תכיני סופגניות מכל המינים והצבעים

או שתקני.....אני מציעה לקנות.....הכי שווה. תמצאי ברולדין למשל את כל מיני הסופגניות.....טעים טעים . יש ממולאות ב....וניל, מוקה, ריבה רגילה, ריבת חלב, שמעתי אפילו חלבה. אז מי צריך יותר הא? מה אתם באמת רוצה לבשל??

סודית

את מספרת לי מתוך ניסיון אישי ופרטי של השנה האחרונה קנית סופגנייה שם או קיבלת אחת או שתיים או יותר מהם במשך השבוע האחרון או שזה סתם כי ממש מתחשק לך לאכול כמה מרולדין????

Sודית

New member
בהחלט...בעצמי הזמנתי, בעצמי אכלתי ונהניתי

זה אמנם היה לפני כמה שנים טובות, אבל אני עדיין זוכרת וממליצה.

תוספות בצ'יק צק

מנה צהוב לבן: אורז לבן- לבשל כרגיל. אחרי הבישול לערבב עם (הרבה) גרעיני תירס ולתבל . תפ"א בקייטג'ון (KAITJUN) בתנור. תפ"א רחוצים, לא קלופים, חתוכים לרבעים. לשמן בשמן זית, לתבל בתערובת קייטג'ון. לתנור. לטעום אם מוכן ואם מתובל בהתאם. לתבל אם יש צורך. לטעום. להחזיר לתנור. לטעום...לא להמשיך לטעום. להשאיר גם לארוחה.... (אפשר גם באותה הזדמנות שהתנור פועל להוסיף תבנית עם בטטה, קישואים, בצל, כרובית, שום, לתבל ולאפות) תבשיל כוסמת בפסטה. לבשל כוסמת. לבשל פסטה קצרה. להזהיב בצל. לערבב הכל. לתבל במלח, פלפל. וכאן, מתכון לפרגיות בקייטג'ון וגם המתכון לתערובת. בתיאבון.

Sודית

New member
מה זה צ'יק-צ'אק אני יודעת אבל מה זה הקייטג'ון

הזה? זה תבלין? לא שמעתי, לא מכירה.... יש הזבר, תרגום, משו?

Sודית

New member
אההה....לא פתחתי ת'קישור קודם....תודה

ואיפשר לקנות את זה מוכן? והם כותבים קייג'ון....לא משנה, הטעם בטח תודבר

למעלה