שרשור קונסטנטין

Juliann

New member
ביקורת- קונסי באלימידייט

מי שרוצה לראות את כל התוכנית שיגיד לי אני ישים ת'לינק. [קונסי השתתף בתוכנית היכרויות לפני כמה שנים, כנראה כדי לתת דחיפה לקריירת המשחק שלו...] מראה: מכנסי עור שחורים צמודים, חולצה תכלת מכופתרת, ז'קט עור חום, מגפיים, השיער- קרה חמוד, מגולח ובסך הכל נראה הרבה יותר טוב מאשר בתוכנית!!! אבל זה היה לפני כמה שנים... התנהגות: מנושנשת ביותר. והמבטא היווני בכלל... הבנים האחרים כל הזמן קראו לו הומו
שהם הלכו לרקוד קונסי ועוד מישהו הורידו את החולצה. עצה לקונסי- *לא* להוריד את החולצה באיידול, הוא היה כל כך רזה שראו לו את הריאות כמעט שהוא רקד.. יש לו קצת שיערות ואין לו שרירים הוא נראה קצת כמו תולעת כזאת גבוה ורזה מקל מנסה לרקוד... חחחחחחחחח היה צחוקים. [קונסי משו כמו 190 +/-] היו 4 בנים והבת היתה צריכה להעיף כל כמה דקות מישהו.. בסופו של דבר היא בחרה בקונסי כי הוא אהבה את הסטייל שלו.

R o t e m O p

New member
חבל רק שאין תקציב לחדר כושר ../images/Emo66.gif

הכרס הקטנה שיש לו שם מאוד לא מרשימה...

חחחח כרס?! הוא רזה ברמות! חיחי

ב"ElimiDate" ראו אותו בלי חולצה [
] והוא פשוט רזה ברמות...אבל לא יזיק לו באמת לפתח כמה שרירים..חיחי

../images/Emo6.gif טוב עכשיו צפיתי בזה

אני חייבת לציין שזה היה ממש מצחיק, לא אהבתי את השיער שלו כאן, אני שמחה שהוא שינה סגנון

הוווו קונסטנטין../images/Emo99.gif

תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני עכשיו מורידה את זה!! אני מתה לראות את זה כבר!! קונסטנטין
שליייייייייי
תודה!!!!!! את שולטת..LOL רונה.XXX

חחחחחח עכשיו ראיתי את זה!!

חמווווווווווווווווווווווווווווווווווווד!! "I'm a 5 year old, mommy, I'm toilet trained, YAY! give me a lolipop!!" חחחחחחחחחחח נקרעתי מהקטע הזה.. שמתי את זה שוב ושוב ושוב..
רונה.XOXO

MiZeGoogle

New member
הוא באמת מעניין אבל,

אותי קצת מעצבן שהוא בא ממקום מקצועי (לימודים + ניסיון במה) הייתי מעדיפה שמישהו בלי ניסיון בכלל יעלה לגמר. לאחד כמוהו לתת לנצח זה לא ממש פייר.

Juliann

New member
תסמונת הראל מויאל?

זה מאוד פייר. אין שום חוק שאוסר ניסיון קודם. למעשה לרוב האיידולז יש ניסיון קודם. גם מאריו למד בבצפר לאומניות. וונזל הוציאה תקליט דמו. קארי הופיעה, בו היה בלהקה... תכלס לרובם יש ניסיון מקצועי אף אחד לא בא ישר מהבית.

MiZeGoogle

New member
כוכב נולד ישראלי זה לא ליגה

ובדיוק מכל הסיבות שנתת אני בעד מיכאלה!

למעלה