ביקורת- קונסי באלימידייט
מי שרוצה לראות את כל התוכנית שיגיד לי אני ישים ת'לינק. [קונסי השתתף בתוכנית היכרויות לפני כמה שנים, כנראה כדי לתת דחיפה לקריירת המשחק שלו...] מראה: מכנסי עור שחורים צמודים, חולצה תכלת מכופתרת, ז'קט עור חום, מגפיים, השיער- קרה חמוד, מגולח ובסך הכל נראה הרבה יותר טוב מאשר בתוכנית!!! אבל זה היה לפני כמה שנים... התנהגות: מנושנשת ביותר. והמבטא היווני בכלל... הבנים האחרים כל הזמן קראו לו הומו
שהם הלכו לרקוד קונסי ועוד מישהו הורידו את החולצה. עצה לקונסי- *לא* להוריד את החולצה באיידול, הוא היה כל כך רזה שראו לו את הריאות כמעט שהוא רקד.. יש לו קצת שיערות ואין לו שרירים הוא נראה קצת כמו תולעת כזאת גבוה ורזה מקל מנסה לרקוד... חחחחחחחחח היה צחוקים. [קונסי משו כמו 190 +/-] היו 4 בנים והבת היתה צריכה להעיף כל כמה דקות מישהו.. בסופו של דבר היא בחרה בקונסי כי הוא אהבה את הסטייל שלו.
מי שרוצה לראות את כל התוכנית שיגיד לי אני ישים ת'לינק. [קונסי השתתף בתוכנית היכרויות לפני כמה שנים, כנראה כדי לתת דחיפה לקריירת המשחק שלו...] מראה: מכנסי עור שחורים צמודים, חולצה תכלת מכופתרת, ז'קט עור חום, מגפיים, השיער- קרה חמוד, מגולח ובסך הכל נראה הרבה יותר טוב מאשר בתוכנית!!! אבל זה היה לפני כמה שנים... התנהגות: מנושנשת ביותר. והמבטא היווני בכלל... הבנים האחרים כל הזמן קראו לו הומו