שרשור קונספירציות

eli7r

New member
שרשור קונספירציות

ולעינב קונספירציה=תיאורית קשר. משעמם לי מווות וגם ככה תמיד רצות שמועות וקונספירציות למיניהן אז יאללה בואו נמציא ונעביר את הזמן.

eli7r

New member
מתחילה

1) שי הוא שתול של ההפקה ולכן לא משנה מה היא יעשה או יגיד לא יעשו לו כלום.

droriko

New member
כבר הסברתי

שתול בהפקה צריך ליהות אדם שהוא חלק מהתעשייה, אנשים כאלה הם בדרך כלל יותר רהוטים ו"ממוקצעים" , צבר למשל מתאים בול לטייפקאסט. לא יודע שי נראה לי יותר מדי עממי ועילג בשביל ליהות בתעשייה .

יNOT

New member
זוכר תוכנית שנקראה החפרפרת?

שם היה שתול, הוא לא בדיוק היה מהתעשיייה. (אני לא לוקח צד בתיאורייה הזו )

eli7r

New member
האאאאאא../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo13.gif

בשביל זה זה שרשור קונספירציות,מבחינתי קונספירציה זה דברים שתלושים מהציאות.

Saladin

New member
גם צבר ממש לא מתאים לטייפקאסט לדעתי.

צבר, אף על פי שיש לו ראש על הכתפיים, הוא די בוק. ההחלטה המודעת שלו לא להיענות לבנות העוגבות עליו נבעה לא רק משיקולים אסטרטגיים אלא גם מאופיו הלא-ספונטני והזהיר, הייתי אומר. אנשים כאלה לא מתאימים לשואוביז, לפחות לא בתור כוכבים. למה שההפקה תבחר במישהו כזה להיות שתול? אחרי הכל, צבר הוא לא אחד האנשים המרתקים או הססגוניים בוילה. יוסי, עינב, ליאון ושי הרבה יותר מעניינים מצבר.

droriko

New member
לא אמרתי שהוא אינטלקטואל,אבל הוא בהחלט רהוט

ואם הביאו אותו בתור שתול או לא אני לא בא לקבוע(אני משער שלא) , רק רוצה להזכיר לך ששואו ביזנס זה לא רק כוכבים לרקוד איתם, יש לך את כל אלפי העובדים מאחורי המצלמה וכדי להשתחל לשם אתה צריך ליהות אדם אינטיליגנט או לפחות עם חזות אינטיליגנטית . לא סתם אנשים כמו שי או יוסי עושים את הכסף הרב שלהם בתור עצמאים , זו הדרך היחידה לאנשים שהם עמך .

eli7r

New member
שינתי את נושא השרשור ../images/Emo3.gif

לא קונספירציה אלא מי מתאים להיות שתול.

TLV GUY2

New member
ההפקה לא תנוח עד שאחד הבובלילים יזכה

האמת שזאת לא קונספירציה, הרי ברור שנראה את שניהם בגמר.

למעלה