שרשור קונצרטים/דרושים/מורים

ciconia

New member
בקרוב: דרשות הצללים - קונצרט מיוחד

אנסמבל יפו בארוק: דרשות הצללים יום חמישי 05/04/2007 בשעה 20:30 מרכז המוסיקה תל אביב יפו, שארית ישראל 10 יפו יום חמישי 12/04/2007 בשעה 20:30 כנסיית בית החסד, פלי"ם 10 חיפה מיכל אוקון: סופרן יעלה אביטל: סופרן קימברלי ריינה: חליל בארוק בועז ברנאי: חליל בארוק שרון רוזנר: ויולה דה גמבה זהר שפי: עוגב אנסמבל יפו בארוק בתוכנית מיוחדת לרגל סיום החורף ותחילת האביב: "דרשות הצללים", תוכנית המוקדשת למגילת איכה, אשר היוותה מקור השראה למלחינים רבים במשך דורות רבים. מגילת איכה, המיוחסת לנביא ירמיה, נקראת בכל שנה הן במסורת היהודית והן בנוצרית. ביהדות נהוג לקרוא את המגילה בליל תענית תשעה באב כזכר לחורבן בית המקדש. בנצרות, קוראים את המגילה בשבוע הקדוש שלפני חג הפסחא, והקינות שבמגילה מסמלות את ייסורי ישו על הצלב. הנוצרים קראו לטקסים אלו דרשות הצללים, על שם החשכה בה התרחשו. ארבעה מתוך חמשת פרקי המגילה מסודרים בסדר האלף-בית העברי. המסורת הנוצרית שימרה את סדר האלף-בית ע"י תוספת ווקליזות או סלסולים על שמות האותיות העבריות לפני כל פסוק, וכללה בסוף כל דרשה קטע משפט המבוסס על פסוק מתוך הושע: "ירושלים חזרי לאדוני אלוהייך," המחזיר את התקווה לפיוס. בתוכנית זו נבצע דרשות צללים מאת שניים מהבולטים שבמלחיני צרפת: פרנסואה קופראן ומארק-אנטואן שרפנטייה. בהתאם למסורת נקיים את המופע לאור נרות. משך המופע כשעה. כרטיסים למופעים עולים 50 ש"ח בלבד, והכניסה עד גיל 21 חינם. כמו כן אנו נותנים הנחה לסטודנטים. תוכלו להזמין כרטיסים באתר שלנו. לפרטים נוספים: טלפון: 054-900744 (שרון) בקרו באתר האינטרנט שלנו: http://antique-jaffa.org

swindi

New member
דרושים נגנים לצילומים

היי אני סטודנטית לצילום , את עבודת גמר שלי אני עושה על פורטרטים של מוזיקאים כמו עטיפות של דיסקים עם ציוד סטודיו ועריכת פוטושופ , לכל המעוניין להישתתף בפרוייקט מוזמן ליצור איתי קשר [email protected] נא לשלוח תמונה , על מה מנגנים ומאיפה אתם בארץ תודה ויום טוב אורית

Petrus

New member
שרשור קונצרטים/דרושים/מורים ../images/Emo79.gif

נא לשרשר לכאן הזמנות לקונצרטים, מודעות דרושים, מורים פרטיים, או מודעות מכירה.

Petrus

New member
מקהלת עדי מחפשת זמרים

"עדי - מקהלה ישראלית צעירה" מחפשת זמרים צעירים (בכל הקולות), קוראי תווים, בגילאי 18-35, עם נסיון בשירה ו/או בשירת מקהלה. המקהלה הוקמה לפני כשנה, בינואר 2006, ועובדת בניהולו המוזיקלי ובניצוחו של ישי שטקלר. כזמר במקהלה אני יכול להעיד שהעבודה עם ישי שטקלר מרתקת ומהנה, והיא תורמת לי המון בתור מוזיקאי. אנו מתחילים כעת לעבוד על קונצרט שיתקיים בפסטיבל אבו גוש בשבועות, בו נשיר את הרקוויאם של מיכאל היידן ומיסה ברוויס ק' 259 של מוצרט, וזהו זמן נהדר להצטרף. לפרטים נוספים אפשר לפנות אליי במסר פרטי.

דידיש

New member
אנסמבל טריטונוס מחפש אותך!../images/Emo124.gif

אנסמבל טריטונוס מעוניין לצרף אליו קולות חדשים מכל הסקציות. יתרון לקוראי תווים עם עבר מקהלתי. אנו עוסקים ברפרטואר קלאסי ברובו ביחד עם נגיעות פולקלור. לפרטים נוספים לגבי הצטרפות פנו לעדי- 050-4300868

למעלה