שרשור קטלני
קבלו|קונדום|

Krishi

New member
שרשור קטלני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifקבלו|קונדום|

|צאט| |שמאל3| |דואר| |טלפון| |ימין3| |קשר| |אומר| |בזזז| |זבל| |שפם| |שף| |דבש| |שלדג| |קונוס| |פופקורן| |ביצה| |גייז| |לסביות| |פלפל| |שופינג| |בלוןכ| |גביע| |חזיר| |קונדום| |חללית| |צבר| |ניסוי| |מנגל| |אש| |ינשוף| |סיגריה| |טייפ| |צבע| |כסף| |ל| |שעון| |סוללה| |גלידה| |גרב| |סופגניה| |סביבון| |אשוח| |שקדיה| |משפך| |שתיל| |פרדס| |את| |מסכה| |רעשן| |זורו| |המן| |מצה| |מומיה| |פרעה| |לוחות/ברית| |חמץ| |אליהו| |פרמידה| |הרצל| |דוד| |זבנג| |פינגן| |תפוד| |מרשמלו| |זר| |טנא| |חלב| |גבינה| |גזוז| |אבטיח| |יתוש| |מזיע| |מטקה| |כדור| |מדוזה| |פטריות| עכשיו תסבירו לי איך הומור שחור קשור לכל הירידות שיש פה בפורום אחד על השני???? למה? סתם כי אני מניאק... לא יפה? שיעבור עליכם עדר שואה... הכל מאהבה

Krishi

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני שונא את תפוז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל האייקונים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נעלמו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה את אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנבלrh

New member
איזה לא יפה מצידך....

אנחנו כותבים, טורחים ומתאמצים ולך קשה לפרגן. רק שתדע שזה ממש כואב לקרוא הודעות כאלו.

Krishi

New member
חחחחחחחחחח

רואה תתמונה שם? בהודעה הראשונה? למסוק כשהוא בסופו של דבר התרסק כאב יותר מלכם.. חחחחח...

כRובי

New member
תגיד, יש לך גידול ממאיר באצבע?

"פאק" בתפקוד המוטורי ? אתה בעל ראייה פגועה ? נתפסה לך האצבע על האות "ח'" שבמקלדת בגלל העיוות בטלפיי..אופס! בכף היד ואפילו לא ראית את זה.

Krishi

New member
לעומת הבעיה שלך זה עוד כלום...

אצלי זה פאק בתפקוד המוטורי...אצלך העיוות הוא כולל את כל היד/זרוע/חתיכת מקל.. נדמה לי שאתה צריך לטפל באדום הזה שם... משהו בפיקסלים של גופך השתבש.... כניראה מרוב שאמא הרביצה כשהיית קטן... שלא לדבר על האגודל... הגעת לגיל כזה ועדיין מוצץ אותו???? נו נו נו... או בקיצור... גם אם עדר פילים היה דורס אותי.. עדיין הייתה לי ראיה יותר טובה מהפזילה הענקית שלך... שגם בה.. דרך אגב.. כדאי שתטפל...

האמת שגם אני לא הבנתי...

אבל התחילו איתי ככה, עברתי טבילת אש וזרמתי עם זה.

למעלה