שרשור קיטורים

שרשור קיטורים

תכף מתחילה, מוזמנים להצטרף...
לקטר על האישה/בעל, על העבודה, על המשפחה ועל כל מה שבא לכם

אז ככה...

ההורים הגיעו לביקור של שבועיים וזה ממש קשה לי מבחינה רגשית.
הם הגיעו יום אחרי טיפול שעברתי וממש הרגשתי רע פיזית ועדיין גייסתי את כל הכוחות והאנרגיות כדי כן לבלות איתם ובין לבין גם עבדתי כמעט כל יום.
&nbsp
קשה לי עם המריבות שלהם שזכורים לי מהילדות ופשוט נהיו יותר גרועות
, קשה לי עם העובדה שזה לא זורם ושלא נהנית מהביקור- מאוכזבת מעצמי, מאוכזבת מהם

&nbsp
לקחתי חופש מהעבודה לימים הקרובים כדי לבלות איתם, מתחילה לחשוב שעשיתי טעות וזה רק מהבוקר הזה ועוד צפוי לנו יום שלם ביחד- נראה לי בורחת לעבודה בחינם

תתנחמי בזה שזה נפוץ?

הם גרים אצלך בדירה? או בחדר מלון? אצלנו היה פער בין המצב כשגרים אצלך והמצב כשלא (כשהמקרה השני עדיף בהרבה מהבחינה הזאת).
את לוקחת אותם למקומות אטרקטיביים? זה גם יכול לשפר את המצב. ואת יכולה גם להציע להם מקומות אטרקטיביים שהם יכולים ללכת אליהם בלעדייך. אבל סתם לשהות ביחד ולגור בדירה שלך זה מתכון לא רע למריבות...

לצערי ידעתי שזה מה שיהיה וניסיתי להיות מוכנה לזה

לא ממש הצליח אבל כן שיניתי גישה במהלך הביקור ומשתדלת לא להתרגז ולא לקחת ללב.
&nbsp
הם גרים אצלנו בדירה ממש קטנה, אם הייתי מציעה לשכור דירה עבורם או משהו כזה- הם היו ממש נעלבים.
סה"כ הם לא כל כך מורגשים מהבחינה הזו למרות שזה לא כיף לי שצריכה להתחבא בחדר שינה שלנו כדי לקבל כמה דקות של שקט...
&nbsp
הם הסתובבו וטיילו הרבה, בעיקר לבד כי יצא שבדיוק עבדתי הרבה. עכשיו אני בכמה ימי חופש כדי לבלות איתם.
&nbsp
אבא שלי עם בעיות רפואיות כך שהוא מתעייף מהר וחוזר מוקדם. הבעיה היא שהפכתי להיות סוג של מסעדה וזה בעייתי בין זה שאמא שלי אוכלת רק כשר (כמובן קנינו בשר כשר עבורה ובפסח הכנתי לחמניות וקניתי כל מה שצריך כשל"פ) ואבא שלי לא אוכל כלום אלא אם זה סטייק (ומה לעשות...אני עדיין לא מסעדת מישלן
)-מאוד קשה ומתסכל ככה.
&nbsp
סה"כ כשיוצאים איתם החוצה הם משתדלים מאוד אבל עדיין יש מריבות, מנסה להזכיר לעצמי שזה לא קשור אליי אבל הבעיה שהם מנסים לערב אותי בזה וזה מחזיר אותי לתקופה שאני שונאת

&nbsp
&nbsp

טוב, אצלי גם ההורים שלי (לפעמים יחד ולפעמים רק אמא שלי באה)

תמיד גרו אצלי (בעיקר מטעמי חסכנות) וזה תמיד הוביל למריבות - ביניהם וביני לבינם. באמת שאני חושבת שזה כמעט בלתי נמנע, גם אם הם לא רבים ביניהם - זה פשוט לא מצב נוח לגור עם ההורים שלך כבוגר (וכנראה גרוע יותר כשאתה המארח ולא המתארח, כי המצב מעורר אי נוחות נוספת בכולם).
אז רק קחי את זה בקלות (ואם יש מסעדות כשרות בסביבה, אולי תזמינו מהן
).

יופי של נושא... אני מקטר על כמה דברים

1. אני שונא לשטוף כלים. אני לא מבשל בגלל זה
2. אני ממש לא יודע לבשל
3. עבודה - אני לא אוהב לעבוד
משפחה - אוף, תניחו לי

blog.tapuz.co.il/ezal

למעלה