רוצה כבר לקבל תשובה חיובית ממרכזת הקורס
מדריכה שיקומית לפגועי נפש שעברתי את השלב הראשון של התהליך להתקבל לקורס ואז אני נכנסת לשלב השני שהוא דינמיקה קבוצתית והוא הקובע אם אני מתקבלת או לא.
מצד אחד מתנחמת בזאת שהסכימו לוותר לי על האבחון התעסוקתי "מעברים" שהיא מכינה של שלושה חודשים, בגלל הכריזמה שלי והדבקות במטרה, אבל לחכות 10 ימים עד לקבלת תשובה לאחר ישיבה של הפורום של הצוות של הקורס ואז יודיעו לי אם אני עוברת לשלב הבא.
לפעמים מצליחה לחזק את עצמי וזה טוב, אך לפעמים בגלל ההמתנה הממושכת גורם לי לאי ויסות רגשית עצמית ואז נכנסת קצת לפחדים, מה יקרה אם לא אתקבל לקורס וזה מתסכל, כי זה מה שאני רוצה לעסוק בחיים ואין לי משהו אחר שאני רוצה ולכן המשקל הוא גבוה, אבל מאמינה בתוכי שיקבלו אבל יש חרדות.
גם החרדה משינוי איכות חיי, העברה ממצב אובדני וניצחתי את המחלה הרדיפה וכעת אני בלי תרופות, אבל קבלה של מציאות חדשה, השינויים לקבלת את החדש מקשה עלי.
כי בילדותי לא נתנו לי בטחון, לא העניקו לי אהבה אמיתית וכנה אלא בייסורים רבים ותוך רצח אופי והרס עצמי ונידוי של כל משפחתי כלפי ולכן במצב רגיל יש לי בטחון עצמי, אבל במצב של אי ודאות, שינוי ברמת החיים ובתפיסת החיובי בשינוי הסטטוס החדש, מקשה עלי וגורם לי לרגשות עצמות, אך מצליחה לעתים להרגיע בין לבין, אבל רוצה קבל להתאזן ויהיה יציב כל הזמן.
מאמינה שיקבל כבר טיפול פסיכולוגי במרכז לבריאות הנפש, יהיה בסדר כי אקבל תמיכה והבנה למצב הנוכחי החדש.
מחכה לפגישה ביום חמישי לפסיכיאטר החדש שמחליף את הפסיכיאטרית שלי, עדיין לא יודעת אם הוא יהיה טוב, אבל יש תחושה שכן.
רוצה שמישהו ישמע את הפחדים שלי מהשינוי החדש, כדי שאוכל לאזן ולווסת את עצמי.
גם רוצה חברים בריאים, כי אני כבר בריאה ללא תרופות ונמאס לי להיות הפסיכולוגית של כולם, זה טוב לתמוך אבל לא בצורה אינטנסיבית וכאשר הם נמצאים בשיא החושך שלהם, זה נותן להשאב לתוך זה לצערי.
לכן, מקבלת את השינוי החדש, אבל יש קשיים, מאמינה שעוד אקבל את התמיכה ואוכל גם להתמודד עם עצמי בעזרת הכוחות הפנימיים שלי לאזן את עצמי.
טוב חפרתי, תודה על הקריאה.
בהצלחה בשינוי איכות חיינו,
מירב