שרשור קיטור

החורף הגיע וקפוא... הביא איתו כמה סיבות לקטר

קררררררר לי.... ברמה שכבר נאלצתי להפעיל את החימום בבית וזה כשאין שלג עדיין.
&nbsp
בגלל הפרסומים על השלג שמכסה את ארה"ב- השאלה שהכי שואלים אותי כרגע זה אם יורד שלג - אז רק שתדעו ש... לא. פשוט קפוא בטירוף!
&nbsp
קמתי בלי אנרגיות היום, אין לי חשק לעשות כלום ודווקא היה מה לעשות- בסוף אכלתי שוקולד שנתן לי קצת אנרגיות...
&nbsp
הזמנתי מאמזון בגדים חמים כי בחנויות לא מצאתי ומחכה כבר שיגיעו כי הבגדים שיש לי ממש לא מחממים... מחר חלק מהבגדים אמורים להגיע ומקווה שיתאימו
.

Ginger L Honey

New member
כ"כ קר, שהכלבים שלי שחקו עם גוש קרח שהם מצאו בחצר

גדול יותר מכדור טניס

וואו!

פה פשוט קפוא, אין שלג, אין קרח, יש דורמנים שכל פעם שרואים אותי חוזרת מבחוץ עם מבט קפוא- לא יכולים לעצור את הצחוק שלהם ואת מבטי ה"חכי חכי"

החורף הישראלי זה קיץ שם..

אין פלא שכלום מכאן לא ממש מחמם, האמת שאם יש משהו אחד שאני לא מקנאה בו אצל האמריקאים זה הקיפאון
המטורף שיש שם, אני רגישה בטירוף לקור , הייתי סובלת .

Ginger L Honey

New member
גם אני הייתי מאוד רגישה לקור

תמיד הייתי זו שהכי קר לה. זו שלוקחת איתה סוודר בקיץ למקרה שיפעילו מזגן
&nbsp
אבל כמו לכל דבר, מתרגלים.
כאשר חברות שלי מהארץ היו פה לפני כמה שבועות, הן רעדו מקור ואני עוד הלכתי עם קצר.

&nbsp

אוי זה מזכיר לי ..

שכשהייתי בניו יורק זה היה אוקטובר, היה יום נעים והייתי עם חולצה דקה, בערב הטמפ' צנחה לה ל 3 , לא היה לי משהו חם אותו רגע והגרון שלי פשוט קפא עד מצב בו לא יכולתי בכלל לדבר עד למחרת בבוקר. ( יש לי רגישויות בגרון ) וזה היה לקח לכל החיים

A לוןA

New member
אגב קיטור

יוצא לי קיטור מהאוזניים עכשיו!
&nbsp
איך אתה יכול לעבוד עם לקוח, שאומר בפנים דבר א', אתה אפילו מוודא שעשה את ה-א' המסוכם
ואז מאחורי הגב הולך ועושה ב'!
ומתי אתה מגלה את זה?
לגמרי במקרה, ביום חמישי בערב, ככה שהולך להידפק כל הסופ"ש!!!
&nbsp
איך זה בתור קיטור??!!??

תראה, אני גם עובדת עם אנשים כבר שנים..

ובעבר עבדתי גם עם לקוחות ממש אז אני מבינה אותך מאד.. אין ספק שצריך המון סבלנות וקור רוח.

A לוןA

New member
הסיטואציה מסובכת

אבל בפן החיובי של העניין- אני מקבל 100% גיבוי לכל אורך החברה שלי- עד וכולל הדרגים הגבוהים ביותר
אז לפחות יצאה קצת לימונדה מהלימון הזה...
&nbsp
תודה על העידוד!

חוץ מהלחץ האטומי בעבודה ...

כיף לי לומר שאין לי ( טפו טפו ) על מה לקטר.....

ולצד הקיטורים- יש גם טובים

פגישה עם חברה- ארוחת צהריים מאוד נחמדה

&nbsp
עלה לי רעיון מדליק לפעילות בבית הכנסת- הכנתי משחק של סולמות ונחשים אבל עם נחשים ותפוחים (ע"ע סיפור גן עדן).
&nbsp
הייתי בסטודיו יצירה שיש לנו ליד הבית וצבעתי דמות של פיה- הפעם יצאתי מרוצה

למעלה