שרשור קיטור

ארטית

New member
שרשור קיטור ../images/Emo251.gif

השמיעו קולכם... דעתי בנושא: נכון שאנחנו בפורום ריטוש, ונכון שאוהבים לעשות את הבקשות הגדולות והקטנות שמעלים לפורום, אך מילה טובה לאחר מכן וכמובן בקשה מנומסת ונעימה בהחלט מועילה במוטיבציה וברצון להשקיע בעבודה שבאמת לא תמיד קלה, צורכת עין טובה והשקעת זמנינו הפנוי לכך. אשמח אם תפרטו ותביעו את עמדתכם בנושא, שראיתי שמציק לכמה ממכובדי הפורום, העוסקים במלאכה.

ארטית

New member
קיטור עצמי

אולי זה לא המקום אבל בא לי קצת לקטר על עצמי. כשהתחלתי לנהל את הפורום היה לי המון רעיונות שניסיתי חלקם להוציא לפועל ובסוף הבנתי שזה לא כל כך פשוט. אני עושה לצערי פחות ממה שקיוויתי שאעשה, ובאמת משתדלת לעסוק גם במלאכת הריטוש, אך הזמן הפנוי שלי כה התמעט. חשוב לי להשגיח על הפורום מבחינת סדר ובלאגן, זה אני מקפידה. לצערי איני מצליחה כל כך בהגברת העניין בפורום במעשים המועטים שכן יוצא לי לעשות, כגון התגובות שלי, הסקרים והעבודות שאני עושה. אסביר למה אני מתכוונת. כן, זה ישמע כמו קיטור לכן זה המקום: כשהתחלתי לנהל את הפורום הייתי מובטלת, אמא לילדה שנמצאת בגן עד הערב ויושבת בבית רב הזמן מול המחשב. ממש כחודש לאחר מכן מצאתי עבודה בתחום שלי בה אני עובדת עכשיו (לדעתי אפילו עזר לי שציינתי בקורות חיים שלי שאני מנהלת פורום ריטוש תמונות). לצערי העבודה במשרה מלאה, ליד ילדה, בעל, בית ומשפחה בסופי שבוע וחגים די ממלאים לי את רב הזמן שיש לי. אינני רוצה לוותר על הפורום כי הוא חשוב לי ועדיין אני פעילה בו ודואגת לו, אך אני מרגישה שאולי חוסר הזמן שלי פוגע בגולשי הפורום, שאינם יודעים איך אינני פעילה יותר, גם בתגובות וגם בריטושים. אז חשבתי לי שאולי המצב הזה שנוצר, שכל כך חסר למרטשי הפורום הפידבק מהמרוטשים, והנימוס הזה של הלבקש, קודם כל בא מבפנים. אני, מנהלת הפורום בעצם, לא מספיק מגיבה, מאירה ומציינת את עבודת ה"קודש" שגולשי הפורום עוסקים בה! אז שתדעו שלדעתי אתם עושים עבודה נהדרת, איכותית וברמה גובהה, ממש מצווה, ואין עליכם אחד אחד. הכי כיף לתת וכאן אתם נותנים משהו שרק אתם יכולים ואלה שמקבלים לא היו יכולים לקבל זאת בלעדיכם. זאת ההרגשה הכי טובה בעולם! אז גם אם לא קיבלתם פידבק נאות, תדעו שאני מודה לכם בשביל הפורום, גם אם לא במקום המרוטש. באהבה
ארטית

sima1203

New member
אל תחמירי

עם עצמך יתר על המידה.בסך הכל חלק גדול מאיתנו , נהנה מהעבודה , ולפעמים די לקבל תגובה מהחברים עצמם, שכאן בפורום. שיהיה שבוע נפלא ופורה.

Nienna17

New member
בתור מנהלת יורשת

את עושה אחלה עבודה
באמת אל תחמירי עם עצמך... הפורום באמת ניהיה פחות פעיל מבחינת אתגרים ודברים אחרים, והוא כן התמלא לאחרונה בעיקר רק בבקשות. זה משהו שבאמת קצת מעציב...

ארטית

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אשתדל לעשות בקרוב אתגר. אחרי שיגמר בפוטושופ

למעלה