עוגיות "חמאה" עדינות
(מתוך "עוגות לכל עת"/נירה שויאר, ובשינויים קלים...) *לחמם את התנור לחום בינוני* לערבב בקערה שטוחה: 3 כוסות קמח 1 ורבע כוסות פודינג וניל (לא אינסטנט!!!) 1 כוס סוכר - 400 גרם "מחמאה" (מרגרינה בטעם חמאה...)- לחתוך לחתיכות, לפזר על החומרים שבקערה. לאחד את כל החומרים בתנועות לישה, וללוש עד שמתקבל בצק רך וחלק. - להכין מהבצק גלילים בקוטר של 4 ס"מ, לעטוף בנייר פרגמנט, לשים בפריזר לרבע שעה. לחתוך לפרוסות בעובי של חצי ס"מ, ולהניח בתבנית אפיה (במתכון מצויין מרחק של ס"מ אחד בין העוגיות, מנסיון- צריך יותר!). לאפות כ- 20 דקות, עד שצבען זהוב. - לשחרר את העוגיות מהתבנית כשהן מוכנות, להשאיר לקרור בתבנית (כדי שיתקשו). - המתכון הוא לקילו עוגיות. זה המון... תכינו חצי כמות- אלא אם אתם באמת זקוקים לכ"כ הרבה... - חברה טבעונית ממליצה להכין את כל הכמות, ולהשאיר חצי (או יותר) מהגלילים בפריזר, כך תוכלו להכין במהירות עוגיות כשיתחשק לכם... - אלו העוגיות שהבאתי להפגנה לפני כמה שבועות. חלק זכו לטעום... (נטע). לדעתי יצא טעים נורא, אבל אני משוחדת, אז שהם יגידו (ואני מבטיחה לא לקחת ללב) בתאבון!