שרשור קיץץץץץ

kombinaizer

New member
שרשור קיץץץץץ ../images/Emo42.gif

כי מזמן לא הטרדתי אתכם עם שאלונים ומתחשק לי. חם לכם? מזגן או מאוורר? ידעתם שהמזגן פועל באוטו זה מבזבז יותר דלק? שיר קיץ: קיץ או חורף? אירועים מתוכננים: פסטיבלים שאתם הולכים להיות בהם (סאמרבום, ווליום כנרת, קוקה קולה וכו'):

עונה

חם לכם? מאוד מזגן או מאוורר? מזגן ידעתם שהמזגן פועל באוטו זה מבזבז יותר דלק? כן :S שיר קיץ: בא לה על הקיץץ בא לה על היםםםם קיץ או חורף? קיץ! אירועים מתוכננים: אילת עוד יומייייייים! פסטיבלים שאתם הולכים להיות בהם (סאמרבום, ווליום כנרת, קוקה קולה וכו'): אולי לפסטיבל הזה בכנרת...ולווליום כנרת!

kombinaizer

New member
NIGGA

חם לכם? לא
מזגן או מאוורר? מאוורר ידעתם שהמזגן פועל באוטו זה מבזבז יותר דלק? כן. שיר קיץ: רונית ראסטה - הקיץ בא ,השבט - סוף עונה, מעיין - מסיבה, יפתי - בוא לים. קיץ או חורף?קיץ אירועים מתוכננים: עבודה, איה נאפה, כנרת, ים ים ים. פסטיבלים שאתם הולכים להיות בהם (סאמרבום, ווליום כנרת, קוקה קולה וכו'): קוקה קולה, פסטיבל מתופפים בנתניה, ווליום כנרת, שבק ס' - הופעת איחוד

bitcho

New member
אללה

חם לכם? יאפ מזגן או מאוורר? מזגןןןן :) ידעתם שהמזגן פועל באוטו זה מבזבז יותר דלק? לא שיר קיץ: where the party at?-jagged edge feat jd קיץ או חורף? קיץץץץ D: אירועים מתוכננים: עבודה עבודה ועבודה . :( קאט כאמיסט? נאא לא יתנו לי להיכנס אני קטין :(

bitcho

New member
Jחחחח כה

אני שומע את זה בא לי ללכת לים חחחחחחחח יש לזה גם קליפ קיצי כזה :)

יאללע אוחצ'ה יאללע ../images/Emo42.gif

חם לכם?
דווקא לא ממש, יש אחלה בריזה. כשהיא תיגמר, יהיה מזגן
מזגן או מאוורר?
מזגןןןןןןןןן כמובןןןןןןן ידעתם שהמזגן פועל באוטו זה מבזבז יותר דלק?
חיח ברור, זה נורא הגיוני גם :] שיר קיץ:
A THING ABOUT YOU-ROXETTE קיץ או חורף?
סתיו אירועים מתוכננים:
לסיים לאכול א. ערב פסטיבלים שאתם הולכים להיות בהם (סאמרבום, ווליום כנרת, קוקה קולה וכו'):
לא ניראה לי שאהיה באיזהשהוא מהם... תודה חמוד היה חביב:) ~לינעעע~

smile 6

New member
עונננעע.. עדי זה גם בשבילך..../images/Emo24.gif

כי מזמן לא הטרדתי אתכם עם שאלונים ומתחשק לי. חם לכם? לא ממש מזגן או מאוורר? מאוורר ידעתם שהמזגן פועל באוטו זה מבזבז יותר דלק? יססס... שיר קיץ: סוף עונת התפוזים חחח... סתם... ת'אמת בחירה ראשונה "בא לה", בחירה שנייה "זה אותו הקיץ" של חמי רודנר קיץ או חורף? חורף גרעיני אירועים מתוכננים: לפגוש את חברי הפורום!!
פסטיבלים שאתם הולכים להיות בהם (סאמרבום, ווליום כנרת, קוקה קולה וכו'): מקווה שקוקה קולה, מקסימום לא אני ארדוף אחרי עדי לווליום בכינרת חחחחחחח...
חחחח עדי מה קורה אחות..? הבנתי שנהנית בהופעה של פול התותח, גם אני- היה אלוף..! בחיים לא דחפו אותי ככה אבל היה שווה את זה! ביי יום טוב לכולם! (גם לך אור חחחח..)

שאקית

New member
חזרתי משבוע תלביבי והנני כאן =]

חם לי דיי 87% מהימים הללו מזגן יותר בתענוג למרות שאני אישה ידעתי התחזית קוראת לשמש לבוא- בהחלט שיר קיץ! נראה לי כמו כולם בחורף אני מעדיפה קיץ ובקיץ מעדיפה חורף אירועים מתוכננים:ווליום כנרת,שבק ס'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'י... אמממ שחכתי מה עוד =\

לינויB

New member
השרשור שלי=]

חם לכם? אני קופאת מחום חחחחחחחחחחח מזגן או מאוורר? לא סתם מזגן, מזגן של טורנדו חחחחח =]=] ידעתם שהמזגן פועל באוטו זה מבזבז יותר דלק? כן, אבל מה זה קשור אליי?? שיר קיץ: "בא לה על הקיץ, בא לה על הים, עם ביקיני עם חוטיני..." קיץ או חורף? זאת באמת אמורה להיות שאלה?! ברור שקיץ !! אירועים מתוכננים: לבלות לבלות ולבלות !! פסטיבלים שאתם הולכים להיות בהם (סאמרבום, ווליום כנרת, קוקה קולה וכו'): יש מצב לווליום כינרת, קוקה קולה והראשון אני לא יודעת.. קיצר יש מצב להכל אחי=]

למעלה