שרשור קישורים

סמדר שילוני [הכתבת] היתה../images/Emo110.gif

עכשיו בכתבה בחדשות בערוץ 22.. על רכילות על סלבס.. במקרה ממש עברתי בסלון ונשארתי לראות כמה דקות.. דיברו על פאפרצי.. ועל מדורי רכילות.. ועל כמה שחודרים להם לפרטיות ומצלמים אותם בכל מצב.. והראו מודעה שכתוב בה אם צילמתם תמונה של סלב במבוכה אל תשמרו את זה לעצמכם שלחו לנו אותה.. משו כזה.. בכל מקרה הראו את הסמדר הזאת והיא דברה קצת.. אני לא חושבת שלה יש זכות דלבר ככה על אגם

כן גם אני ראיתייי

ואני ממש ממש בשוקקקקק!!!! היא כתבה את זהה?? היא במצעדד!! ועכשיו ניזכרתי איזה דברים היא אמרה על אגם במצעד!!

מאשה

New member
תיראו מה כתבתי לה בתגובה....

מי את חושבת שאת בכלל?וכאילו שאת משדרת סקס..נראה אותך!מחר אני נוסעת לספארי,אז כנראה שאני אראה אותך בקלוב של הקופים!!ותתחילי להרגיע ת'פה המלוכלך שלך!מפגרת אחת!פשוט אין לך חיים שאת יורדת על מישהי שלא עשתה לך כלום!!!!!מרוב קנאה בטח את כבר מלאה בקמטים!!! ומותק..תתחילי לנגב את הארס שנוזל מהפה המלוכלך שלך!!!

יווווו אני עדיין בשוק ממנהההה

יווו אתם צריכים לראות את המצעד רגעי שיא מטלנבלות ואת המצעד מלכי הילדים ואז תבינוווווו!!!!! פשוט מטומטמת ואני עדיין בשוק שזאת היאא!! פתאום שמיכל אמרה סמדר שלינוי ניזכרתיע וגם ראיתי אותה בתכנית הזאת עכשיוו ולא ידעתי שהיא כתבה את הכתבה!!!!! פשוט מגעילה ומטומטמת ומי היא שתבוא ותגיד לאגם ככהה!!!! באמת שהייתי כותבת מכתב לYNET אבל היא הכתבת הכי טובה שלהם ולא יעשו לה כלוםם!! כי אני חושבת שלמרות שהיא כתבת רכילות כאלה דברים אין לה זכות להגיS!!

פלורי2

New member
גם את קראת את "ניבר"../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

משפט מהספר
לדעתי.. היא צודקת. אגם משדרת מלאכיות, וכל המ שהיא אמרה. נו, זה לא סקסי
זה ועוד איך סקסי! אני יכולה להרואת לה מליון תמונות של אגם שהיא נראית שם בדיוק ההפך הגמור ממה שהיא אמרה.

למעלה