אהבתי את השימוש באנימציה יפנית ואנימציה של משחקי מחשב (דברים שמאוד מייצגים את פארל) ואת האווירה הצעירה של הקליפ.
ואני מחבב מאוד את השיר הזה.
רגוע, קייצי וכייפי כזה.
לפני חודש בדיוק שיחררו חברי מארון 5 את אלבומם החמישי שקיבל את השם "V" שכבש את המקום הראשון בארה"ב ושממנו בטח הספקתם להכיר את הלהיט Maps. עכשיו הם משחררים את הקליפ לסינגל החדש Animals.
האחרונים. איזה זבל לאוזניים, בחייאת. אדם לווין הוא אחד האנשים הכי לא סקסיים בעולם והקליפ הזה לא גורם לי לחשוב אחרת, גם לא הקעקועים - פאקינג איי, אתה זמר פופ ולא איזה מטאליסט קשוח! יאללה יאללה.
אני גם לא כל כך מבין מה הפואנטה שלהם כלהקה כבר.
מה התרומה של ארבעת חברי ההרכב בשירים האחרונים שלהם? אין שום נגינה חיה, הכל הפך אלקטרוני. פעם הם היו מנגנים וזה היה הרכב. עכשיו זה כבר נהיה פשוט סולו של אדם אז למה להמשיך להוציא את זה תחת שם ההרכב?
תגידו מה שתגידו, קשה להאמין שיש אמן חדש שפרץ ב-2014 ושזכה להצלחה גדולה יותר מאשר סם סמית'. הבריטי הצעיר חגג יום הולדת 22 רק במאי האחרון, שבוע לפני שאלבום הבכורה שלו (In the Lonely Hour) יצא וזכה להפוך ללהיט גדול מאוד בבריטניה, ארה"ב וברחבי העולם (ותודה ללהיטים Money on My Mind, I'm Not the Only One וכמובן Stay with Me, מהלהיטים הגדולים של השנה בעולם). סמית' רוצה להתחיל לסכם את השנה המעולה שעברה עליו (לא כולל פרסי גראמי שבטח יורעפו עליו בעוד כמה חודשים) והוא עושה זאת בעזרת הקליפ ל-Restart שמסכם בצורה יפה את השנה שעברה עליו.
טינאשה היא זמרת אר'נ'בי בת 21.5 שמסתמנת כהבטחה גדולה בעולם המוסיקה. בשבוע הבא היא תשחרר את אלבום הבכורה שלה Aquarius, ממנו שוחרר הלהיט 2 On (תפוז הופך את סדר הכתיבה של שם השיר, עימכם הסליחה
), ולקראתו היא מכירה לנו את הסינגל החדש שלה Pretend בו היא מארחת את הראפר A$AP ROCKY.
Röyksopp feat. Robyn - Monument (The Inevitable End Version)
Do It Again הוא ה-EP המשותף של רויקסופ ורובין שיצא במאי האחרון ושזכה לשבחים רבים. השיר שפותח את ה-EP הוא Monument שכבר קיבל קליפ משל עצמו לפני כחודש וחצי ועכשיו מקבל קליפ חדש תחת הטייטל The Inevitable End Version, שהוא בעצם קליפ חדש לגמרי לגרסה חדשה של השיר המקורי.
רויקסופ רמזו שהגרסה החדשה תיכלל (אולי) באלבומם הבא בציטוט הבא אותו פירסמו: Monument (The Inevitable End Version) represents a bridge between our recent work with Robyn and the new Röyksopp album – it is also an indication of things to come. It includes the Röyksopp trademark bass line that no-one else can achieve.
האם הגרסה החדשה אכן תצא כחלק מהאלבום הבא של הצמד? נצטרך לחכות ולראות.