שרשור קליפים חדשים!

ערן1987

New member
שרשור קליפים חדשים!

צרפו לפה גם קליפים שלדעתכם יעניינו והכי חשוב - תגיבו! :)

ערן1987

New member
Jennifer Lopez - Feel The Light

סרט האנימציה "בית", שאת הדמות הראשית בו מדובבת ריהאנה, ישוחרר לבתי הקולנוע בסופ"ש הקרוב ואת שיר הנושא שלו לא מבצעת ריהאנה אלא ג'ניפר לופז, שמדובבת בסרט את דמותה של אמה של הדמות של ריהאנה. בקיצור, הנה הבלדה Feel The Light.

ערן1987

New member
Major Lazer & DJ Snake feat. MØ - Lean On

ההרכב מייג'ור לייזר, בהובלתו של מפיק העל דיפלו, משתף פעולה עם ד'י.ג'יי. סנייק ומו הדנית בסינגל החדש Lean On שייכלל באלבומם הבא שצפוי לצאת בחודשים הקרובים. להזכירכם, סנייק מוכר בעיקר בזכות הלהיט Turn Down for What (שהקליפ המוזר שלו היה מועמד לגראמי!) ומו כבר שיתפה בעבר פעולה עם דיפלו בשיר XXX 88 שנכלל באלבום הבכורה שלה No Mythologies to Follow שיצא לפני שנה בדיוק.

DAN1EL

New member
לא מדובר ביצירה מתפקעת מגאונות (וכבר קיבלנו כמה יצירות

כאלה מדיפלו ומ-Major Lazer) אבל בכל זאת אהבתי את זה.

YEEZUS

New member
זה בינוני מדי בשבילם, אבל אני עדיין נהנה מזה.

הקליפ מגניב ממש.

ערן1987

New member
Shamir - Call It Off

שאמיר, סנסציית הפופ שכבשה את עולם ההיפסטרים בשנה שעברה, משחרר את Call It Off כסינגל הראשון מאלבום הבכורה שלו. בשנה שעברה, תודות ל-On The Regular, הוא קיבל את תשומת הלב המתבקשת וחתם על חוזה בחברת התקליטים XL.

האם הוא יפרוץ בגדול ב-2015 או שהוא יישאר סנסציית אינטרנט בלבד?

DAN1EL

New member

אני בהלם מכמה שהקליפ/שיר הזה שנוי במחלוקת מבחינת כמות הלייקים והדיסלייקים ביוטיוב!
מה קרה שם?

&nbsp
בכל אופן - הוא תותח.
זה לא מתקרב ל-OTR אבל הוא עדיין אחד האמנים הכי מרעננים ומגניבים שפועלים עכשיו.

ערן1987

New member
לגבי כמות הלייקים

אני חושב שזה בגלל ששאמיר מאוד מבולגן מוסיקלית (לאו דווקא בקטע רע) ושהקול שלו לא "תואם" למראה שלו.

YEEZUS

New member
איזה מלך!!

יש לו בערך 7 שירים ואני כבר מחשיב אותו לזמר הפופ האהוב עלי בתקופה האחרונה.
אני חושב ש-On the Regular זה אחד השירים הכי טובים שיצאו בעשור הנוכחי. קשה מאוד להתעלות על שיר כזה, והוא גם לא הצליח עם Call it Off, אבל לפחות הוא לא נפל מהרמה שהוא הציב לעצמו. אפילו קניתי אותו באייטונס.
מקווה מאוד שהאלבום שלו יהיה אחיד ברמתו ומלא בשירים כאלה כיפים.

ערן1987

New member
Earl Sweatshirt - Grief

ארל סווטשירט, הראפר ושפם בר המצווה, הודיע בהפתעה בשבוע שעבר שאלבומו החדש ייצא בקרוב - כל כך בקרוב שהוא יצא כבר אתמול לרחבי הרשת (העותק הפיזי צפוי לצאת בעוד כ-3 שבועות), ומסתבר שגם זה לא היה אמור לקרות והוא כועס על כך מאוד. ובכל זאת, האלבום החדש (שזכה לשם האלגנטי I Don't Like Shit, I Don't Go Outside) חורך את הרשת ואנחנו הרווחנו את הקליפ לשיר Grief.

ערן1987

New member
Ed Sheeran & Rudimental - Bloodstream

אלבומו השני של אד שירן, "x", הפך לסנסציה של ממש בבריטניה בזכות מכירות של מעל ל-2 מיליון עותקים מאז יצא ביוני האחרון, זכייה בתואר "אלבום השנה" בפרסי הבריטס ושלל להיטים. גם בארה"ב האלבום מוכר יפה מאוד ואד אפילו קיבל בגראמי האחרון 3 מועמדויות - כולל ל"אלבום השנה"! עכשיו הוא משחרר את הקליפ לסינגל Bloodstream שמקבל עיבוד מחודש ואלקטרוני בזכות להקת רודימנטל הבריטית שלקחה את המקור לכיוון אחר לגמרי.

איזו גרסה אתם מעדיפים ולמה? איך אד נשמע לכם בשיר אלקטרוני כזה? האם השיר יצליח בגדול כמו להיטו Thinking Out Loud?

ערן1987

New member
Snoop Dogg feat. Charlie Wilson - Peaches N Cream

שנתיים אחרי חווית הרגאיי שלו (עם האלבום Reincarnated שיצא תחת השם סנופ ליון) ו-4 שנים אחרי אלבום הראפ האחרון שלו (Doggumentary), ישחרר במאי הקרוב סנופ דוג את אלבומו הבא Bush שהופק כולו על ידי פארל וויליאמס. בסינגל הראשון מהאלבום, שאל תתפלאו אם יהפוך ללהיט לא קטן, מארח סנופ את צ'רלי ווילסון.

DAN1EL

New member
פארל וסנופ משתפים פעולה כבר שנים וזה מדהים.

כמעט כבר אפשר לקרוא להם צמד.
&nbsp
בא לי כבר על האלבום החדש.

YEEZUS

New member
אדיר ביותר.

גם סנופ דוג וגם קנדריק לאמר הוציאו שירי G-Funk השנה. נראה לי זה הולך להיות הסאונד שישתלט על ההיפ הופ השנה.

ערן1987

New member
Jason Derulo - Want To Want Me

ג'ייסון דרולו, שלא יודע מה זה חולצה, חוזר עם סינגל ראשון מתוך אלבום חדש שצפוי לצאת בקיץ הקרוב.

DAN1EL

New member
הבתים מוצלחים

ומזכירים את הרגעים הטובים של ג'סטין טימברלייק ואפילו ד'אנג'לו, אבל הפזמון טראשי ומזכיר להקות בנים זולות.
השיר מסוכסך עם עצמו.
נשמע כאילו הפיקו אותו שני אנשים - אחד תותח ואחד מזעזע.

למעלה