שרשור קצר
ל לאה 13 New member 19/9/02 #10 ../images/Emo151.gifכשהסרט יצא לא הלכתי לראות אבל כרציתי לראות בדי וי די לא היה תרגום
B BiLlAbOnG2 New member 19/9/02 #8 אני ראיתי פעמיים פעם אחת בקולנוע ופעם אחת בדי וי די וזה היה סרט יפה לא כמו שהרבה שראו אומרים שזה סרט מכוער ובריטני משחקת יפה
אני ראיתי פעמיים פעם אחת בקולנוע ופעם אחת בדי וי די וזה היה סרט יפה לא כמו שהרבה שראו אומרים שזה סרט מכוער ובריטני משחקת יפה
B Britney Rulez New member 19/9/02 #12 אני ראיתי!!! ../images/Emo163.gif איך לא????? והסרט פשוט מהמם!!!!! וראיתי אותו..אמממ פעמיים בקולנוע. ומלא פעמים ב-DVD. כי יש לי אותו בבית ב-DVD (קניתי). מה המצב חוץ מזה? יש לכם איסיקיו או MSN אנשים? אם כן תרשמו!
אני ראיתי!!! ../images/Emo163.gif איך לא????? והסרט פשוט מהמם!!!!! וראיתי אותו..אמממ פעמיים בקולנוע. ומלא פעמים ב-DVD. כי יש לי אותו בבית ב-DVD (קניתי). מה המצב חוץ מזה? יש לכם איסיקיו או MSN אנשים? אם כן תרשמו!
ב בריטני המקורית New member 19/9/02 #13 אני נורה שמחה שאתם מעריכים אותי כסחקנית אמיתית!! אני מושלמת והשאר מאתיקניות מפגרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111
אני נורה שמחה שאתם מעריכים אותי כסחקנית אמיתית!! אני מושלמת והשאר מאתיקניות מפגרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111
U Unicorn Fairy New member 20/9/02 #14 בריטני שחקנית בסדר גמור... אין מה ל להגיד... אהבתי את הסרט מאד (יש לי בדויד). דר"כ... בריטני ב\המקורית... צאי מהפוזה, בסוף סתם תעצבני את כולם עם הקטע של "אני מדברת בשם בריטני". תתבגרי כבר!
בריטני שחקנית בסדר גמור... אין מה ל להגיד... אהבתי את הסרט מאד (יש לי בדויד). דר"כ... בריטני ב\המקורית... צאי מהפוזה, בסוף סתם תעצבני את כולם עם הקטע של "אני מדברת בשם בריטני". תתבגרי כבר!