שרשור קשיי התחברות לאתר

שרשור קשיי התחברות לאתר

אם אני לא זוכר את המייל איתו נרשמתי לתפוז?
במידה ואינכם יודעים מה המייל איתו נרשמתם לתפוז או שמדובר בכזה שכבר אין לכם גישה אליו, אתם מוזמנים לשלוח אלינו מייל ל- [email protected], בתוספת פרטים מזהים – מה שם המשתמש המדובר, מה הסיסמה הנוכחית, עם איזה מייל לפי מיטב זכרונכם נרשמתם לאתר, למי שלחתם מסרים בזמן האחרון או כל פרט אחר שיעזור לנו לוודא כי אכן אתם הבעלים של כרטיס המשתמש המדובר.
כמו כן, יש לציין מה המייל החדש שתרצו שיוזן עבור יוזר זה.

ואם אני לא זוכר את הסיסמה?
במידה ונתקלתם בקשיי חיבור לאתר, עקבו אחרי ההוראות הבאות:
1. אנא אפסו סיסמא דרך הקישור הבא:
http://www.tapuz.co.il/Common/ForgotPsw.aspx
שימו לב שאתם רושמים את שם המשתמש שלכם ולא את המייל.

2. לאחר מכן יישלח אליכם מייל עם שם המשתמש וסיסמא זמנית.

3. יש להיכנס עם שם המשתמש והסיסמא שקיבלתם וברגע שתיכנסו לאתר תקבלו הודעה לאישור הטמעת סיסמא למייל (אל תדאגו זו לא תקלה).

4. אשרו את ההודעה הזו כדי שישלח אליכם המייל (כאן זה השלב שאתם צריכים להתאזר בסבלנות כי המייל יכול להגיע באיחור עקב עומס בקשות)
לאחר שתקבלו את המייל, תאשרו אותו ואז תוכלו להיכנס עם שם המשתמש והסיסמא הזמנית שקיבלתם.

5. לבסוף שנו את הסיסמא שלכם לסיסמא קבועה דרך העולם שלכם בתפוז (לחיצה על שם המשתמש שלך – עדכון פרטים – עדכון פרטים אישיים – ושם תוכל לשנות סיסמא – שמירה)

6. בסיום התהליך מומלץ לצאת ולהיכנס מהמערכת וזאת על מנת שלוודא שהסיסמא שונתה בהצלחה ואין בעיות נוספות.

אם עקבתם אחרי ההוראות, לא אמורות להיות בעיות. אך במידה ולא הצלחתם אל תהססו לשלוח לנו מייל ל- [email protected] ואנו נעזור לכם!

החל מאתמול בלאגן כללי. לא הצלחתי להיכנס

למערכת ונאלצתי לשנות ניק כדי להיכנס. איך חוזרים לניק הקבוע שלי [סבתא רותרות]?
2. לא מצליחה להיכנס למערכת המסרים ולכל האופציות באותה שורה.
3. לא מצליחה לפתוח לינקים בגוף הודעה.
4. לא מצליחה לפתוח הודעות במסך ההתרעות הכחול.
5. בכל משלוח תגובה או הודעה חדשה אני נדרשת למלא קוד בן 4 ספרות בתחתית ההודעה. ממתי? בדקתי אצל חברי הפורום ואצלם זה לא כך. גם אצלי זה כך רק מהיום.
6. פרסומות שעולות לפני שהפורום נפתח, אין אפשרות לסגור בלחיצה על 'דלג'. הכל איטי מאד.

אני עובדת ממחשב חדש ומהיר, מערכת ווינדוז 7 פרו 64 ודפדפן אקספלורר האחרון. כאמור - הכל התחיל בימים האחרונים.

תודה על סיוע.

שלום רות

1. בנוגע לקושי להיכנס, תצטרכי לפרט מה בדיוק הקושי ומה קורה כאשר את מנסה כדי שנוכל להבין את הבעיה ולעזור לך איתה (עדיף שבנוגע לזה תמשיכי בהתכתבות איתנו במייל מכיוון שהיא יותר רציפה: [email protected] )
כנ"ל בנוגע ל:2,3,4: אני צריכה יותר פירוט - מה קורה כאשר את מנסה?
&nbsp
5. הקוד מופיע בימים הראשונים של יוזר חדש, בגלל שנכנסת מיוזר אחר הוא מבקש ממך את הקוד (ובעוד כמה ימים הבקשה הזו תעלם).
&nbsp
6. אם ה"דלג" עובד אצלך לאט, לאחר כדקה ההודעה עוברת לבד באופן אוטומטי.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
בנוסף, אני ממליצה לנסות ולגלוש בכרום או פיירפוקס מכיוון שמהם אני מכירה שיש הכי פחות תקלות.
&nbsp

עברתי לכרום והכל הסתדר למעט האפשרות לדלג על פרסומת...

אבל זה כנראה מתוכנן ולא באג
אבל מעיק.
אפילו מצאתי את הניק הקודם.
תודה לכם.

איל שחר

New member
אני משתמש בכרום כל הזמן. האפשרות "דלג" מתעלמת ממני

לחלוטין.
גם ע"ג חלונות 7 וגם ע"ג חלונות 8.1
כך מאז עדכון הגירסה.

שלום

להבא - אנא רכז את פניותך בהודעה אחת בשרשור המתאים.
&nbsp
זו תקלה שאנו מכירים, כרגע עד שתטופל יש לחכות בסבלנות עד שהפרסומת תחלוף (לוקח לה עד דקה לעבור)..

למי מוסרים את הקוד? האם הוא סודי?

גולש יקר,

עקב סיבות טכניות לא ניתן לבצע את הפעולה שניסית.

במידה והינך ממשיך להתקל בבעייה, פנה אלינו בדוא"ל או דרך פורום משוב

בפנייתך אלינו, אנא ציין את הקוד הבא:

אינו סודי

אבל לא צירפת את הקוד המדובר

&nbsp
בנוסף, אני צריכה פירוט של מה קרה שגרם להודעת השגיאה כדי שנוכל לבדוק ולטפל .

למעלה