שרשור קשר

3has3

New member
שרשור קשר ../images/Emo124.gif ../images/Emo69.gif

טוב אממ.. עדיף שנשמור על קשר אחד עם השני אז , שם: מסנג'ר: איי סי קיו: משהו להוסיף : ונדבר

lovebill

New member
הקשר שלי =]כי לא היה לי מה ליכתוב =]

שם:מירית מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו:216763326 משהו להוסיף : אממ..תוסיפו אותי לאייסי...ולמסן...אמ..זהו ..

../images/Emo220.gifאני פשוט בנאדם מטומטם..

זה מה שקרה.. אוף..אני הברזתי לידיד שלי..הוא כל כך חיכה לזה..וגם אני.ובסוף...אוף.זה לא מגיע לו. אבל גם הרגשות אשם שיש לי זה לא מגיע לי..אני מרגישה כלבה.זונה.מניאקית.הכל.

3has3

New member
אבל ../images/Emo10.gif את לא!

יש לך סיבה לזה? תדברי איתו על זה! הוא בטוח יבין אותך ! (ואם את צריכה משהו , יש לך את המסנ שלי
)

crazysapir

New member
זה טוב להרגיש ככה XD סתם סתם

אז דורין3>>תחתכי וורידים
את באה למפגש ב15 נכון? נ.ב הוספתי אותך במסן:)

../images/Emo220.gifאך..אם לא היית פה..

אז היה לי כבר חבר!!! לא סתםP: אני עדין אוהבת אותך3>>>
ואני מקווה מחר לראות אותו3>

../images/Emo220.gif:(

בגלל החרא הזה דקרתי את עצמי היום..שוב-_- אוף.. זה כזה זין.. פעם שניה~!@#$% לא מגיע לו..וגם לא לי. אשכרה דקרתי ת'עצמי היום!! טוב.. מי המטומטם ששם קיסמים על הריצפה?!!!!!!!!!!!!!!! אני אהרוג את מי שזה היה!! זה ממש כאב!!

3has3

New member
ואני D: ../images/Emo69.gif

שם: חנה
מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 312868069 משהו להוסיף: אני חושבת שלרוב פה יש אותי D: ואם לא , אז תוסיפו וזה D: אבל אל תלחצו כשאני אשלח לכם את ההודעה הטבעית שלי:" אממ.. היי ?
" XDD נדבר

אורלוש5

New member
קשר קשר קשר

קודם כלל--סופסוף יש פורוםםםםםםםםםם שם: אורלי:) מסנג'ר: אני אנטי מסן!! הבן פרוצה עושה למחשב שלי רע...:( איי סי קיו:273836248 משהו להוסיף :ביל תעשה לי ילד??!!? XD חח אתם קולטים שהיום הצטרפתי לקומונה ובידיוק היום פתחו פורום

למעלה