שרשור רוחות

אושRתי

New member
שרשור רוחות ../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif

לכל אלא שרק קוראים כאן ובאים להתעדכן ואף פעם לא באים להגיב
כאן ההזדמנות שלכם להתגלות
*איך הגעתם לפורום? *בני כמה אתם? *מה הייתם רוצים שיהיה בפורום וחסר לכם? *באיזה תדירות אתם גולשים בסקנד לייף? *מה אתם הכי אוהבים לעשות בסקנד לייף? *טיפ כל שהוא שיכול לעזור לאנשים חדשים בסקנד לייף? *מסר כל שהוא לפורום. וכמובן שגם אנשים שהם לא רוחות בפורום יכולים לענות על השאלות.

עונה

*איך הגעתם לפורום? הו אני והמנהלת הכרנו לפני כמה שנים. ואז סיפרתי לה על המשחק. ואז היא פתחה קומונה למשחק. ואז הקומונה השתדרגה לפורום. והייתי חייבת לכתוב בו.
*בני כמה אתם? 15 *מה הייתם רוצים שיהיה בפורום וחסר לכם? אנשים =O *באיזה תדירות אתם גולשים בסקנד לייף? כל יום. *מה אתם הכי אוהבים לעשות בסקנד לייף? סתם לדבר עם אנשים. *טיפ כל שהוא שיכול לעזור לאנשים חדשים בסקנד לייף? אין. *מסר כל שהוא לפורום: איפה כולם ;[[

אוקי אני לא רוח אבל אני אענה^.^

*איך הגעתם לפורום? נממ..אני ממש לא זוכר..
*בני כמה אתם? 15 *מה הייתם רוצים שיהיה בפורום וחסר לכם? יותר אנשים! *באיזה תדירות אתם גולשים בסקנד לייף? הרבהXD".. *מה אתם הכי אוהבים לעשות בסקנד לייף? קמפינג ולבלות במעודוניםD; *טיפ כל שהוא שיכול לעזור לאנשים חדשים בסקנד לייף? אין לי רעיון כרגע><".. *מסר כל שהוא לפורום תהנו בחופש שנשאר(?!)

PeanutJuice

New member
למרות שהגעתי רק הרגע D:

*איך הגעתם לפורום? דרך לינק מפורום סימס O.ס *בני כמה אתם? 11 וחצי *מה הייתם רוצים שיהיה בפורום וחסר לכם? נמ... תמונות ומדריכים? אני לפני דקה הגעתי לפה אז אני לא ממש יודעת XD *באיזה תדירות אתם גולשים בסקנד לייף? אני כרגע מורידה את המשחק X] *מה אתם הכי אוהבים לעשות בסקנד לייף? נממ...? *טיפ כל שהוא שיכול לעזור לאנשים חדשים בסקנד לייף? אני חדשה אז................................... *מסר כל שהוא לפורום. שלומלום D:

אושRתי

New member
ברוכה הבאה.

ותמונות של מה חסר לך ? ומדריכים יש במאמרי הפורום.. וכמובן שמי שרוצה להכין מדרכים מוזמן.

1תרו

New member
עונה

*איך הגעתם לפורום? הייתי בקומונה מהמומלצים,ומשם בקומונה הייתה הודעה שעוברים אז ככה הגעתי לפורום. *בני כמה אתם? 14 ביום שלישי הזה! *מה הייתם רוצים שיהיה בפורום וחסר לכם? כלום אולי תמונות,הכול טוב פה
*באיזה תדירות אתם גולשים בסקנד לייף? עשיתי עכשיו הפסקה גדולה אבא שלי אמר שהוא יחשוב לקנות לי פרימריום ושהוא אומר שהוא חושב הוא כבר לא יכול לחזור אחורה מועאעאאעאע (יאייי
) *מה אתם הכי אוהבים לעשות בסקנד לייף? לא יודע *טיפ כל שהוא שיכול לעזור לאנשים חדשים בסקנד לייף? האמת שאני לא יודע *מסר כל שהוא לפורום- אני לא מצליח לייצב את עצמי חברתית שם וזה לא שיש לי בעיה להיפתח או משהו במשחקים אחרים אני מצליח מהבחינה הזאת.

UniqueNerd

New member
בוו! ../images/Emo121.gif

* הגעתי לפורום דרך שיטוט בפורומי תפוז, פשוט ראיתי את הפורום ושמחתי שסופסוף תיהיה קהילה עברית למשחק
* אני בן 16 ו-4 ימים! * הייתי רוצה שיהיו עוד אנשים בteen grid.. כי אני לא יודע על אף אחד, ואני לא יכול להיפגש איתכם בMG כי .. אני בTG. * אני שם כל יום ... * אני הכי אוהב לכתוב סקריפטים ולבנות משחקים! * טיפ: אם אתם רוצים לדעת עוד דברים על סקריפטים כנסו לפה: http://www.lslwiki.net/ * תבקרו איכשהו בTG?
- יוניק

למעלה