שרשור רטבים

שרשור רטבים


אני מאוד חלשה בכל מה שקשור לנושא של הרטבים.
בעיקר עם ההגבלה של בעלי עם כמה שפחות סוכר ברוטב- יוצא שלרוב אני פשוט מכינה הכל עם רוטב עגבניות מבוסס על רוטב מוכן שאני רק מבשלת וזה די מבאס אותי.

אשמח לרעיונות לרטבים עם כמות סוכר נמוכה שהולכים טוב עם פסטה, אורז, פתיתים,קציצות וכו'... לא חייב להיות רק רוטב עגבניות.

תודה לעונים/ות
 

Maldini Girl

New member
רטבים

עונה לך בעיקר בהקשר הפסטה- אוהבת בעיקר להכין רוטב פסטו או אולי-אוליו.
או רטבים על בסיס שמנת:
&nbsp
שמנת בטטה
שמנת עגבניות
רוטב שמנת עם טונה בטעמים מעושנים
רוטב שמנת-פטריות
רוטב שמנת וקישואים
רוטב שמנת-סלמון
&nbsp
כמובן שיש אופציה של רוטב בולונז.
&nbsp
לאורז- רוטב על בסיס קארי וחלב קוקוס.
&nbsp
פתיתים למשל אני אוהבת להכין בלי רוטב ולהוסיף להם בצל מטוגן עם תבלינים כמו בהרט. (אפשר להוסיף לבצל המטוגן גם נקנקיות או חזה עוף/ פרגיות באותו תבלון)
&nbsp
אם יש מתכון שבא לך תגידי ואפרט.
 

TCHM

New member
מה לסוכר ברוטב?

הוספת סוכר נועדה לרמות את החיך, מיותר.
רטבים מכינים בדקות, אפשר לשמור במקרר למספר ימים ולעשות להם גיוונים ואת
חלקם ניתן להקפיא.
 

נטעליג

New member
נצל"ש: פסטה אפשר להכין עם ירקות מוקפצים. שימי לב שרסק\רוטב

המוכן שאת קונה יש המון סוכר, במיוחד אצלכם מולדת הג'אנק.
 
אני לרוב מכינה רק לו אוכל לעבודה...

אני אוכלת מהאוכל של הגן, אם נשאר ואם לא-קונה סלט כלשהו.
בבית בד"כ מכינה לעצמי פסטה ואז אוכלת רק עם פרמז'ן- אני אוכלת כמו ילדים, פשוט וקל
 
למעלה