שרשור ריטוש חדשששש :] תווווודה מראש לכולם
M michali1169 New member 11/10/08 #4 3 אם אפשר לרטש ולהעלים את שני האנשים שנמצאים בים וכל השאר.... לשגעונותיכם
כ כרגע אני פה New member 12/10/08 #6 תגידי לחלק מהתמונות לא עשית כבר ריטוש בעבר? הכוונה שלי שכבר העלית אותם יש מצב?
M michali1169 New member 12/10/08 #8 לא. יש תמונות שהם די דומות אחת לשנייה אבל זה לא אותו דבר וגם הבקשות הן שונות.. יכול להיות שתמונה אחת חוזרת על עצמה אבל לא יותר וגם זה בטעות.. האמת שחשבתי על להעלות פעמיים חח כי יש תמונות שלא עשו לי איתם כלום יש מצב שתטפל לי בהם? הם בעמוד השלישי
לא. יש תמונות שהם די דומות אחת לשנייה אבל זה לא אותו דבר וגם הבקשות הן שונות.. יכול להיות שתמונה אחת חוזרת על עצמה אבל לא יותר וגם זה בטעות.. האמת שחשבתי על להעלות פעמיים חח כי יש תמונות שלא עשו לי איתם כלום יש מצב שתטפל לי בהם? הם בעמוד השלישי
M michali1169 New member 13/10/08 #15 תודה רבה מאמי.. אהבתי מאוד :] בזמנך הפנוי תעלה את תמונה מס' 4 עם העיצוב שאמרת לי
M michali1169 New member 14/10/08 #19 מאיה אין ספק שיש לך את זה!! תודה רבה זה מדהים תעשי לי לכל התמונות ותעשי אותי הכי מאושרת שיש.. פליז