שרשור רכיבות סופ"ש

עמרקרפ

New member
רכיבה ביום שישי הקרוב (30/12)

הפעם אנחנו עוברים מעט צפונה. יוצאים בשעה 7:00 בבוקר מתחנת הדלק בגן-שמואל, לרכיבה של חמש וחצי שעות.

tsafrir golan

New member
אתם באים לאכול אצלי אח"כ?../images/Emo21.gif

רוכבים יקרים! אם תהיו רעבים (ואני מניח שכן..) אתם מוזמנים לבוא ולאכול איתי ארוחת צהריים בגן שמואל, האוכל דיי מגוון ומתאים לספורטאים. בקיצור... תבואו! הנייד שלי הוא: 054-4275639 צפריר

tsafrir golan

New member
אני שומר את הכוח לאיירונמן...|שבלול

אהלן עומר, ביום שישי אני מעביר מרתון ספינינג בגן שמואל ולכן לצערי אין מצב לרכיבה הפעם. אבל אשמח להצטרף בעתיד. בכל מקרה, אם בא לכם להצטרף אליי לא. צהריים או סתם להתקלח ולהתארגן תרימו טלפון. בהצלחה הרכיבה. צפריר

השבוע מזג האויר כ"כ יפה, וחוץ מזה

המונה הזה באתר כל הזמן מתקתק .. (אי אפשר לעצור אותו קצת ??..) מצובה כבר התקשרו .. שבועיים לא הגענו והם דואגים.. וכן הובטח לנו הגעתם של אורחים חשובים בראשות מר ארבל .. אנחנו ביום ו' ,נשארים נאמנים לצובה ולקפה של ברבהר, (6 וחצי שעות +), קצב נוח מאוד, מי שמעוניין מוזמן. יציאה 07:00 שער קיבוץ גזר. מיד ובסמוך ,בשבת בבוקר הבטיחו לנו מלשכת מר שילון רכיבה מזכרון במעלה ההר.. אז בגלל המונה ומזג האויר אין מנוס גם מזה .. הצפון יחכה לשבת. מי שרוצה להגיע ביום ו' אם ניתן למסור מסר. עמית, אם אתה מגיע תביא נעלי ריצה , ננסה להתארגן על 5-7 קל מאוד אחרי הרכיבה. נ.ב גזר זה לא גן שמואל.. כאן כבר מזמן אין חדר אוכל.. אבל .. סנוויץ ושתיה מהכלבו עלי למי שמגיע (דיר בלק ההצעה רק למשתתפים חדשים שלא תרוששו אותי.)

עמרקרפ

New member
המסלול

נעלה צפונה עד צומת פורדיס, משם בואדי מילק ליוקנעם ובהמשך צפונה עד צומת המוביל. משם יש כמה אופציות, עוד לא סגור. אנחנו רוצים לשלב קצת עליות. אנחנו שלשה רוכבים, דורון מאיר, אורי אופנהיים ואנוכי, שלושתינו רשומים לישראמן.

eladdi

New member
אפשר לדעת מהמסלול? כמה רוכבים? וכו'

בתודה מראש אלעד דינר

לאלער ,

גזר-לטרון-נחשון-שמשון-צ.אשתאול-צובה-צ.עין כרם-ברבהר-צור הדסה-צ.האלה-צ.עזקה-צ.מסמיה-נחשון-לטרון-גזר = 137 ק"מ. אנחנו שלושה קבועים, דיויד ארבל + שותף הבטיח לכבד אותנו בביקורו. נשמח אם תגיע. נ.ב - רכיבה רגועה.

AmitEr1

New member
תודה לראובן ולשאר החברה על אחלה יום

היה מצוין, הצטרפתי רק מנחשון ונהניתי מאוד מ 112 ק"מ מדהימים , למרות שהייתי בסוף ... עוד מחכה לסנדוויץ מהכלבו :) שבוע טוב, עמית

למעלה