שרשור רעיונות לבילוי

א רוית

New member
../images/Emo66.gifרעיונות לבילוי לבת 15 מארה"ב

מחר מגיעה אל ביתי קרובת משפחה בגילה לביקור. אולי יש לכם רעיונות ???

יעלת

New member
צימר למישפחה

אני מחפשת צימר רצוי באיזורים היותר קרירים של ישראל. שמתאים למשפחה זוג+3 ילדים. צריך להיות מרווח,עם טלויזיה ולפחות שני חדרים. אם יש בריכה בכלל מושלם. בתמורה אני יכולה להמליץ על צימר במושב מרחביה.פינת הסחלב שמו. יש להם 4 מבנים גדולים ,בכל בית יש חדר הורים סגור(עם דלת) מעל החדר הורים יש חדר גלריה.מתאים רק לגדולים כי הטיפוס עם סולם. בנוסף יש סלון+מטבחון.שרותים עם גקוזי(ב2 מבנים). יש להם בריכה קטנה (כ-12 מטר אורך,עומק מטר ומשהו),גינה נהדרת נוף של העמק. אנחנו היינו שם פעמיים ותמיד נחמד לנו. הבית ממוזג טוב מאד,אולם לטייל בסביבה עכשיו חם מאד,כדאי ללכת בעונות המעבר שבהם לא מאד חם ואפשר להנות מהבריכה.

jenngirl

New member
הממ כל מיני:

אם את גרה ליד ים, יש אפשרות של ים, או בריכה, אפשר גם סרט או באולינג, או לשופינג. ובערב אפשר ללכת לאיזה מועדון או משו.

לי מ ו ר

New member
ביערה יש את 'אחוזת טיבי'

אנחנו היינו בצימר הזוגי, וחברים שלנו היו במשפחתי. בצימר המשפחתי יש שני חדרי שינה מקלחת מטבחון וסלון. יש בריכה ויש סאונה. אנחנו נהנינו, המחיר לפני שנתיים היה 400 ש"ח ללילה. בצימר הזוגי יש גם גקוזי

mr nice guy

New member
אני מכיר צימר של קרובי משפחה שלי

הצימר נקרא- "אחוזת נפתלי" ברמות נפתלי, מקום קרוב לקרית שמונה ומטולה ומרחק נסיעה סביר מהירדן והמקומות היותר יפים באיזור. לדעתי אבל זה נורא יקר, כי זה נחשב ממש יוקרתי, בן דוד שלי בנה את זה במו ידיו, וזה קיבל רק ביקורות טובות ואפילו המלצה בעיתון. ולא, אני לא מנסה ליחצן אותו, לצערי אני לא בקשר איתו כבר כמעט 10 שנים אבל זה לפורום אחר :) בכל מקרה- מומלץ :)

אילת123

New member
צימרים

אני והמשפחה שלי יוצאים כל קיץ לצימרים בצפון הארץ, אני יכולה להמליץ לך על צימרים בהם מאוד נהננו: פָרוֹד, גוֹנֵן וסנִיר, הם כולם שמות של הקיבוצים בהם הם נמצאים. בשלושתם יש ברכה, טלוויזיה (אם אני זוכרת נכון), כמה חדרים ואפשרות לארוחת בוקר. בכל מקרה, יש כאן קישור לאתר של צימרים -"צימר", יש בו מידע גם על מה שהמלצתי לעיל.

יעלת

New member
../images/Emo51.gif לכולם על ההמלצות

אני מקוה שמחר אתחיל לטפל בחופש. בעלי בד"כ מטפל בנושא הנ"ל והוא כרגע ביפן לצורכי עבודה. היום גם נדחתה החזרה שלו בשלושה ימים,וכבר הרחנו את הסוף אז אנחנו קצת עצובים,אולם עד מחר זה יעבור ונקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב.

jenngirl

New member
אה אז אולי:

תבקרי איתה במסעדה מזרחית, או שסתם אפשר ללכת לנגב חומוס או לאכול פלאפל. אפשר ללכת למוזיאונים שונים(אין לי שמץ איפה את גרה, אם הייתי יודעת הייתי ממליצה לך על מוזיאונים מסוימים) שמראים את התפתחות העם היהודי, או את ארץ ישראל, או סתם מוזיאון מדע כזה. אולי לא בראש שלה כל המוזיאונים כי בכל"ז היא בת 15, ואני גם בת 15 וממש אין לי סבלנות למוזיאונים, אבל אם היא אוהבת אז למה לא. את יכולה גם להראות לה את הכנסת.
אם היא מאוד אוהבת מוזיקה, אפשר ללכת איתה למופעים של אומנים, כמו משינה, אלא אם את רוצה להכיר לה את המוזיקה המזרחית, קחי אותה להופעות של חמסה או של מושיק עפיה או קובי פרץ(ויש עוד רשימה ארוכה של אנשים) מקווה שעזרתי...

10shosh

New member
כמה רעיונות

גן המדע במכון ויצמן שופע פעילות אבל קצת שונה. יפו בערב נדמה שבקיץ יש גם מופעים - צריך לבדוק - בכל אופן רוח ים עיר עתיקה עם גלריות מאוד קסום. בית התפוצות ירושלים כמובן מצדה אומרים שזה הפך להיות מקום מדהים מאז שאונסקו לקחה עליו חסות. אילת והמוזיאון התת ימי. כמו שנאמר לנגב חומוס טוב או פלאפל משובח
בקיצור לא חסר.

אבא אסא

New member
יש לי עוד רעיון... מאחר ואי אפשר...

להראות לה את כל ישראל, אפשר לקחת אותה למיני ישראל, מקום יפיפה שמציג את כל ישראל אבל בקטן קטן. לא הייתי שם אבל שמעתי שזה ממש יפה. מה דעתך?

למעלה