שרשור רעיונות למתנות מורות סופש(חושבת קדימה)

noaronen1

New member
שרשור רעיונות למתנות מורות סופש(חושבת קדימה)

אני יודעת שכבר העלנו את הנושא אינסוף פעמים.
אבל יש לי 2 מורות בגן של הקטן ועוד 4 ב- after care אני מאוד אוהבת את כולן, הן מקסימות ורוצה לתת להן משהו אישי. אני מבינה שמתנה קולקטיבית לא יצא לי מזה.
הפעם חשבתי שאולי נשים לינקים לאתרים שיש בהם רעיונות נחמדים?
למשל calimi אלופה ב- etsy אם אני קונה כבר עכשיו יורד ממני הכאב ראש להתרוצץ מזמינה online ויודעת שסימנתי check ענק על הנושא הזה עד השנה הבאה...

אצלנו

שנת הלימודים מסתיימת שבוע הבא

אני לא אוהבת לקנות אלא אם כן אין לי זמן.
השנה, יש לנו יש רק 2 מורות, אחת לכל ילדה. אני אקנה עציצים קטנים, והבנות יצבעו ויקשטו. אח"כ נלך לבחור עציץ פרחוני ויפה. כל אחת גם תצייר ציור ותכתוב כמה מילים.
שנה שעברה היו לנו 5 אנשי צוות. קניתי קערות יפות, אפיתי עוגיות והבנות קישטו. פגשתי את אחת המורות לפני כמה חודשים והיא אמרה שהקערה שקניתי לה היא קערת הסלט האהובה עליה (ואם אין זמן, קונים קפאקייקס או כל מיני סוגי עוגיות ושמים בקערה)

עוד רעיון נחמד ויפה, סימניות מהאתר של ג.ר.א.ס http://www.gras.co.il/htmls/AllResults.aspx?searchbox=סימנייה&x=0&y=0
אני מאוד מצטערת שלא קניתי כמה כאלו

noaronen1

New member
הרעיון של לצייר על העציצים מדליק!

איפה את קונה עציצים כאלה? במשתלה? מייקלס??

יש לנו כמה כאלה בבית

הבנות מקשטות, לפעמים צובעים, מדביקים נצנצים, פייטים......
קניתי עציצים הכי פשוטים מחרס במשתלה, יש כמה גדלים. מכחולים וצבעים אקרילים.
לפני שהן מציירות הן צריכות להחליט מה הן יציירו, ואני עוזרת עם צריך. הכי חשוב לצבוע בלקה שקופה אחרי ייבוש ראשוני, אחרת הכל יורד במים. אני מעדיפה לקנות לקה איכותית בהום דיפו ולא בחנויות יצירה.

לגבי הצמח בתוך העציץ, אני לא שותלת, אלא לוקחת את הבנות למשתלה, והן בוחרות את מה שהכי ורוד ויפה, ופשוט שמים את העציץ של המשתלה בעציץ שלנו..

מצרפת לך תמונה של העציץ שהכינה הקטנה שנה שעברה, הוא נמצא במקלחת של הבנות

העציצים זה רעיון מקסים,

נתנו מתנה לשתי המורות של בוני בכיתה א' והיא כתבה פתק שצורף לפרפר על מקל, כזה שמכניסים לאדמה בעציץ.
בפתק היא כתבה: Thank you for helping me grow

WOW כבר בשבוע הבא מתחילה חופשת הקיץ. למה זמן?

חופשת קיץ

מתחילה בסוף מאי ומסתיימת באמצע אוגוסט. סה"כ חופשת קיץ, חודשיים וחצי. ועוד יש לנו סופ"ש ארוך השבוע, אז השבוע האחרון של בית ספר יהיה 3 ימים, כמובן חצאי ימים
המצחיק הוא שממחוז למחוז בקליפורניה התאריכים משתנים. במחוז לידנו החופשה מתחילה באמצע יוני ומסתיימת בסוף אוגוסט.

תאמיני או לא, כל החופשה כבר מתוכננת

יש המון חופשים במהלך השנה, חלק ארוכים כמו חופשת כריסטמס אבל כמעט כל חודש יש יום או יומיים חופשה,
וזה בלי לקחת בחשבון את חצאי הימים

הלוואי עלי. אצלנו רק שישה שבועות

זה קצר מדי. לדעתי הילדים יותר מדי בבית הספר.
נכון, זה ניג'וס לג'נגל אותם בבית תוך כדי עבודה, אבל אני מעדיפה את זה (בלב אני בעד חינוך ביתי).

לא ידעתי שזה נהוג גם בחו"ל

רק אל תביאו קרמים וכאלה- זה נחמד כשמביאים פעם בשנה, בישראל זה המנהג הרווח וככה מוצאת את עצמי עם מלא קרמים/זיכוי לקניית קרמים

אם יודעים לאפות-אפשר לאפות ולהביא בכלי מיוחד.

אפשר לקנות שובר לארוחת בוקר זוגית סטייל "נפשונית" שיש בארץ...

אולי להביא לכל אחד סט של כוס לשתייה חמה עם שוקולדים טובים.

ואל תשכחו-כרטיס ברכה,ציור של הילד-זה מאוד מוסיף והכי חשוב בעיני.

noaronen1

New member
כוסות מרגיש לי חג מולד עם השוקו והמרשמלו

ובטח שיש מתנות למורות - פעמיים בשנה. בחג המולד - Holidays present ובסוף שנה. יש כיתות שמתארגנות ביחד ויש כיתות שכל אחד מביא משהו...

מצטרפת לשאלה, אבל במקרה שלי למורה גבר.

gift card, למרות שזה נשמע הכי מתאים, לא מתאים אצלנו על האי וגם לא בתקציב.

allkind

New member
אצלנו כבר נתתי...

לשתי הגננות שעשו מעל ומעבר הכנתי סט צלחת הגשה וספל (pier 1), שוקולד ג׳יררדלי, עוגיות קנויות (כשרות) וסבון מוצק.
למנהלת והסגנית רק ספל ושוקולד לכל אחת.
התחלקתי עם עוד אמא ויצא לכל אחת פחות מארבעים דולר לכל המתנות.
הרעיון עם העציצים מקסים רק שהם הכינו כזה כמה פעמים בגן וגם נתנו הביתה...
לגבי אפיה, הבנתי שפחות כדאי (ענייני אלרגיה או במקאה שלנו- כשרות).

1me too1

New member
מתנות

כמורה קבלתי כרטיסי מתנה לקניונים, לרשתות כמו ווינרס, לקפה, חנות ספרים, חבילות של שוקולד/עוגיות קנויות, כוסות לקפה עם כרטיס לקפה/שוקולד בפנים, סט של קרמים, כרטיס לפדיקור - מניקור, סט של קעריות, חבילת דפים עם עט תואם, עציץ, צעיפים.
למורים של הבחור, קניתי כוסות קפה טו גו, שוקולדים, כרטיס לקפה, עציץ (השנה חילקתי הרבה מתנות בבית הספר שלו...) הכנו מגנטים.

באופן אישי, צלחת עם עוגיות home made אני לא אוכלת, אם אני לא יודעת איך נראה הביתה, ואיך הכינו - אני לא לוקחת סיכון, ולכן, ברוב המקרים גם לא אתן עוגיות שהכנתי בבית.

allkind

New member
זה גם מה שאני הבנתי לגבי עוגיות ביתיות

מורים נוטים לזרוק לפח וחבל על ההשקעה.

me too

New member
תראי

אם זו משפחה שאני מכירה, אני אוכל, אבל משפחה שאני לא מכירה.....
לא נעים לי, ואני בטוחה שהושקעה הרבה עבודה והשקעה, אבל בכל זאת....
ויש גם את עניין הכשרות, יש לי חברה דתיה שאצלה אין בכלל תהיות בנושא.

למעלה