שרשור רעיונות

hilali1

New member
שרשור רעיונות

טוב השבוע היו כאן כמה תלונות על היותו של הפורום רדום ולכן כדי באמת לעוור כאן את הישנים וליצור נושאים חדשים לדיון אני מציעה שנעלה רעיונות שונים לפינות שבועיות... רעיון אחד שכבר דיברתי עליו עם אלירן הוא ניתוח שירים של גלי. רעיון נוסף שעולה לי עכשיו הוא שיר וסיפור. שכל פעם נספר סיפור אחר שקרה לנו שבהקשר לשיר של גלי. בטוחה שביחד נמצא עוד רעיונות.. אז קדימה לחשוב!! הילה

willo1

New member
ניתוח שירים של גלי?

אוהו מישהו עוקב אחרי הקומונה של יהודה מה?

hilali1

New member
שירן,

חשבתי על זה עוד ממזמן ובטח לפני שקפצתי להודעת
בקומונה הנחמדה שלך. ואת יכולה לבדוק את זה עם אלירן...

willo1

New member
אני אעלה רעיונות

בקומונה של יהודה ואז תוכל להעתיק אותם ישירות לכאן

hilali1

New member
את לא רצינית נכון?

כבר הסברתי לך שלא העתקתי משום מקום

hilali1

New member
ועוד רעיון

פעם היה ב"לא נפסיק לשיר" (הגירסא השינה של כ"נ) שנותנים כמה תווים משיר וצריך לזהות את השיר. אפשר לעשות אותו הדבר עם שירים של גלי. מה דעתכם?

hilali1

New member
אני אנסה להעלות דוגמית מחר

עכשיו אני חייבת ללכת לישון. אני מתה...

../images/Emo6.gif לא בטוח

דווקא מחר אני אהיה יותר בשעות היום, הרי לקחתי חופש. יום שני אני חוזר, ובטח גם אסגור לילה

hilali1

New member
דוגמית

טוב הנה הדוגמא. אתם צריכים ללחוץ על איפה שכתוב מצורף קובץ, לשמור את המצגת ולאחר מכן ללחוץ על הקובץ שבתוף המצגת ולזהות את השיר שממנו נלקחה הדוגמית... בהצלחה!!

שרית7

New member
ניתוח שירים אחלה רעיון מאוד אוהבת

בתור אחת שמאוד אהבה ספרות תמיד אהבתי לנתח שירים וכשהייתי בכיתה י' בדיוק יצא האלבום "צעד אחד לפני הנהר". הייתי מנתחת חופשי את השירים מאוד אהבתי להתעמק בהם כי גלי באמת יודעת לבחור שירים בעלי עומר ומשמעות. הייתי מתאמנת בניתוח שירים על השירים של גלי יחד עם חברה ששמה יודית יתום. היא מאוד אהבה לנתח. אני זוכרת כשיצא מקיץ אל החלום בסינגל היינו היסטריות ממש. חרשנו על השיר הזה הלוך ושוב.

היום חשבתי על שירים שאני מאוד ארצה

לנתח אותם (טוב או לפחות לקרוא ניתוחים של אנשים) "מקיץ אל חלום" "גרגר אחד יכול" "בירקון שבפינה" "צעד אחד לפני הנהר" אני לא הכי טוב בזה, אבל כבר יצאתי לקרוא ניתוחים שלכם לאחד מהשירים של גלי ופשוט הבנתי את השיר בצורה שונה לגמרי
(אולי זה אף יגרום לי לאהוב ספרות וללמוד לנתח שירים, ואז לנסות לשפר את הבגרות שלי שכיום עומדת על 60)

hilali1

New member
את רוצה להוביל את הבפינה?

לבחור את השיר, נקודות לדיון וכו?

למעלה