שרשור רציני...

שרשור רציני... ../images/Emo16.gif ../images/Emo32.gif

כולכם מתעלמים אז החלטתי לכתוב... המצב הבטחוני נוראי, ו... מפעם לפעם אני מזדעזעת יותר ויותר. אני מפחדת בצורה מטורפת ואני רוב הזמן חושבת על זה כי אחרי מה שקרה בצריפין ובכלל המון המון פיגועים בכל רחבי הארץ קשה להתעלם!!! אז אני מאחלת לכולכם שתשמרו על עצמכם תפקחו עיניים כי בשום מקום כבר לא בטוח, אני מקווה שכל החרא הזה יסתיים מהר. וכמובן החלמה מהירה לכל הפצועים וצער רב על כל ההרוגים שכל אחד זה עולם במלואו שנהרס בין רגע. בבקשה אל תהפכו את השרשור הזה לבדיחה, תודה חבר'ה

MiToOsH

New member
2 דברים ../images/Emo26.gif ../images/Emo104.gif

1. הדבר הכי עצוב בכל האינתיפאדה הזאת זה שיש בנו שתי קבוצות - אלה שנאטמים (
) ואלה שלוקחים אישית (
).. 2. האינתיפאדה התחילה יום לפני היום הולדת 13 שלי, ובסוף החודש יש לי כבר 16.. ג'ייייי הזמן עובר מהר כשנהנים, הא

עמית...

1. אלה שנאטמים - זה אלו שהמשפחה או קרוב שלהם עוד לא נפגע או ולא מבינים את חומרת העניין שחיילת בצה''ל שמשרתת בצריפין סה''כ כמפעילת מחשב יוצאת מבבוקר יום שלישי כמו כל בוקר לבסיס ולא חוזרת והכל נמחק!!! לא קיים!!!! חדר ר-י-ק!!!!!!!!!!!!!! ואלה שלוקחים אישית??? - משום מה כי זה אישי ... וזה קרה להם... הילדים שלהם מתו! אז כן... לפי דעתי כולנו צריכים להתעורר!!! 2. האינתיפאדה לא התחילה את הפיגועים ואת המצב אנחנו חיים בצל הפיגועים האלה ובפחד הזה מהרגע שהקמנו את המדינה ועוד מלפני זה. אז אל תקחי את זה ככה... אני חיה 19+ שנים ומהרגע שנולדתי אני חיה במציאות כזו וגם ההורים שלי נולדו למציאות כזאת וכנראה לצערי שגם הילדים שלי וגם הילדים של הילדים שלי.

MiToOsH

New member
סלוו דאון בייב... ../images/Emo104.gif

בלי עצבים
ועכשיו - אלה שנאטמים- התכוונתי שאומרים שחייבים להמשיך ת'חיים ולא לתת להם לנצח אותנו ידה ידה.. אלה שלוקחים אישית - לדוגמא אמא שלי שכל פעם ששומעת שהיה פיגוע לא ישנה חודשייייייים
לא אמרתי דבר רע אל אף אחד, סה"כ שזה לא טוב להיות בשני הקצוות. דבר שני - גם אני נולדתי לחיים של פיגועים וכל החרא, אבל זה לא אומר שהתקופה הזאת היא לא הכי קשה מבין כל השנים. [ובלי קשר- התאריך הרישמי של התחלת האינתיפאדה 27.9.2000].

MiToOsH

New member
וואי כל הודעה אני טועה במשהו ../images/Emo104.gif

אל = על

מאמי...

איך אפשר שלא להתעצבן??? אבל אני לא עצבנית עלייך אלא ממה שקורה. את צודקת התקופה הזאת היא בין הקשות אם לא הכי קשה. אוףףףףףףףףף

סיונול

New member
כן...היום בידיוק נסענו לתל-אביב

לתערוכה,ופאק כולם אשכרה פחדו( יאפ גם אני..) מהפיגועים ולהתפוצץ.. כל האוטובוס דיבר רק על זה.. זה יוצר חרא של אוירה והכי גרוע בכל זה הוא שהבצפר שלי דפוק!! אתמול היו הרי 2 פיגועים ושום מילה, בכלל לא הזכירו על זה! לפחות אצלי בבצפר זה היה ככה.. ועוד לקחו אותנו לתל אביב.. כאילו מצד אחד נכון צריך להמשיך בשגרה אבל לא להתעלם..! ושכל התלמידים מפחדים להתפוצץ בתל אביב.. עצוב להתנהג ככה...ולא לדבר על המצב...

כן גם בצבא...

בצבא ביטלו לנו טיולים בגלל המצב הזה
וכל החיילים ממש פוחדים באוטובוסים ורכבות ומדברים על זה המון. חוץ מזה שרובנו מכירים חיילים שנפגעו ונהרגו בפיגוע אתמול. וזה באמת טוב לדבר על הכל ולפתוח ת'לב...

בהביבו

New member
../images/Emo7.gif

אמן, שהכל ייגמר כבר! איך, תגידו איך אפשר לחיות במציאות כזו, בארץ הזו? אני חייב להודות, ואני לא מעוניין לערב גורמים פולטיים וכו', אבל הרבה אנשים אומרים - וצודקים - אנחנו שפנים ! שפנים, שכאילו וכל הזמן עושים עליינו ניסויים. תודה לאל - אנחנו מדינה בעלת כוח, יש לנו צבא שהרבה מדינות היו רוצות כמוהו. הבעייה, ש הריי אם נבצע את א', אז צד ג' יקום ויגיד ולמה עשיתם כך.. בקיצור.. מצטער... עירבתי כאן בהחלט דברים שלא צריכים להיות כאן בהודעה, אבל הלוואי והכל ייגמר, ויותר נכון - הלוואי ונעשה משהו. כי סתם להגיד הלוואי לא יעזור במשהו . שיהיה רק טוב, ואכן - שמרו על עצמכם. גם אם זה אומר שאתם נוסעים באוטבוס, תוותרו על שתי דקות, ותסתכלו טוב טוב מי מסתובב בתחנה, מי עולה לאוטובוס ובאיזו סביבה אתם. אחריי הכל, זה יכול למנוע רק אסונות! ומיכל, אם כבר יש כאן נציגות מהצבא - ראוי באמת לציין את הצבא שלנו !!! צבא שללא ספק עושה כל עבודה שיגידו לו לבצע, ויודע לעשות זאת על הצד הטוב ביותר !

באמת נאמר אמן!!!

לי אסור כל כך להגיב בענייני פוליטיקה וגם לא להגיב בענייני צבא. אבל אני שמחה שאתה סומך על צה''ל ותומך בפעולות שלו.

מורן 1986

New member
פחד לעלות על האוטובוס

ואני רצינית !! כשאני נוסעת בבוקר לבית ספר ..... (מה לעשות התיכון שלי הוא בסוף העיר..) אני בוחנת איש איש שעולה לאוטובוס... זה הכי מפחיד ! היום רציתי שאמא שלי תסיע אותי לבית ספר לפני שהיא אולכת לעבודה אז הייתי בבית ספר ב- 7:10 והשיעור הראשון מתחיל ב0 8:15 הייתי שעה לפני הזמן בבית ספר - כאילו אני מתחילה בשעת אפס .... זה כל כך מעצבן !

bugib

New member
../images/Emo16.gifונר לכבוד יום השנה של נפילת

התאומים וכאלה.

למעלה