שרשור רקעים ><

שרשור רקעים ><

או דיסקופיטים חחחחח איך שלא אומרים את זה XD ------------------------------------------------------------------ אני לא יודכת מה איתכן אבל החופש התחיל לשעמם אותי .. !! יש למישהי רעיונות למשחקים ? ------------------------------------------------------------------ מתי המפגש פורום ? ומי באה לריבבן ?
------------------------------------------------------------------- אהה ואחרון חח יש למישהי שירים לתת לי ? כאילו לא להעלות לי(חחח כי אסור!) סתם לשמוע ביוטיוב נמאס לי מהשירים שלי

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo9.gif

אין לי את מקפליי כי יש לי מחשב משותף ואחותי לא אוהבת את מקפליי... לא קריטי.....צילמתי ת'תמונה לפני חודש בערך בחוף הים...מתה על שקיעות
האיכות גרועה כי לא הצלחתי לעשות את זה בדרך הרגילה והקלה..מסתבר שהקובץ שוקל יותר מדי אז זה מה שיצא....סורי

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif לא , אני מנסה להוריד

אבל בנתיים לא כ"כ הולך לי אז נראלי שאני אקנה בקרוב. ישלך סימס 3?

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאני אישית גם לא ממש רוצה...../images/Emo4.gif

אבל אחותי רוצה לקנות ושוב...מחשב משותף..... יצא לי לבנות ולשחק וזה דיי סבבה.....אני אישית עדיין מעדיפה לשחק בסימס 2

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifשלי DD:

אוקיי אז ...XD 1.יש לי אובססיה לבס ולבסיסטים 2.אובססיה עוד יותר גדולה לתמונות בסגנון הזה שרואים רק את הידיים 3.אובססיה לדאגי.דה.XD 4.אובססיה לבס הזאת ולכחולה XD 5.התמונה גדולה מידי אז שמתי רק את התמונה סוף החפירה XD

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifחחח כאפות שכמותי../images/Emo6.gif

לא שמתי לב וחשבתי שהכתוביות למטה זה הקו של ההתחל וזה XDDDDDDDDDDDD פאדיחות ><

למעלה