שרשור שאדו...(תחת PPD)

spainbar

New member
שרשור שאדו...(תחת PPD)

על פי בקשת חצי מההנהלה, הוצאתי את עצמי מהלו"ז הצפוף, ובצורה מתגנבת באתי לכתוב את שרשור השאדו מעמדת המסתור שלי בעבודה ואני כבר מזהיר את מי שמצפה לסיפורים מלאי זימה, דיווחים עסיסים על מראות וכד´ שהוא יכול לעבור להודעה הבאה כי היום אני במצב רוח לקוני ולא אופטימי (-10). במשך יום האתמול הייתי במצב רוח די אופטימי ("רגיל"), עם ציפיה ללכת לרקוד ולפזז... וסתם להשתחרר קצת אחרי כמה ימים שהיו עמוסים בשטויות. לקראת 22:30 EYE CU הואיל בטובו להתקשר אליי (אחרי כמה פעמים שבהם שכח מקיומי) והזמין אותי להצטרף אליו ואל בן זוגו (שיחיה), ואל Revolution kid לארוחת ערב. חשבתי אם לרגע להתעלם מקיומו אבל אני יותר נחמד ממנו אז החלטתי להצטרף בכל מקרה רק כדי לראות את זיו פניהם של שלושתם. הלכנו לזוזוברה שבה חוץ מהתפאורה מאד אהבתי את המיצים (שהיו מאד צבעוניים) - ויש לציין בעיקר את המשקה המשולב של eyecu שכלל מיץ תפוזים+מיץ סלק+ויטמין C. בכל מקרה אחרי שעה איתם, זזתי לאסוף את משנה תורן לשאדו. הפעם המהממת עקב עומס מערכות ומאי עקב כשל מערכות לא יכלו להצטרף. הגענו לשאדו בסביבות 00:30 פגשנו את מר מומין עוד עם ציוד בי"ס על גבו ונכנסנו (חינם יש לציין - נקודת האור של הערב). היה צפוף !!!!!! (שזה דבר טוב בד"כ), אבל היה כ"כ צפוף שמשנה תורן היה קצת בהלם. בפנים פגשנו את הזוג הלוהט של קסאנדו והדוקטור (+5 לתלבושת של הדוקטור) שכמו תמיד היו מדהימים ! (וכמובן שקסנאדו שוב הביא איתו את הסטוקר). בסה"כ היה מוזר, רקדנו, הפסקנו, רקדנו, שתינו, רקדנו, הפסקנו וכדומה, כשרוב הזמן אני מרגיש קצת מוזר שזה לא דבר כזה חדש- אני קופץ בין רצון אדיר להיות שם לבין חוסר רצון מוחלט. היו כוסונים (אחד שהגיע עם האינדיאני וכנראה סטרייט מוחלט), היו חמודים, היו חמודות אבל כמו תמיד כוחותינו המשיכו להסתכל ולא עשו דבר ! בסביבות 02:00 משנה תורן פורש בהחלטיות מרשימה, ואני כמובן גורר מעט ובסביבות 02:30 מר מומין ואני פורשים, הוא לישון ולבי"ס ואני לחשוב קצת, לישון 3 שעות ולעבודה !!! יום טוב, הכל טוב, סוף טוב (מקווה) ס´

xanadu

New member
"תכתוב שרשור שאדו תכתוב שרשור שאדו"

טוב, בסדר, אני כותב שרשור שאדו. * אין לי מה להוסיף. * היה מומין * היה ספיינבאר. * היה משנה. * היה סטוקר בחולצת הפסים החדשה. * היה אוסף של דראג קווין מגרבצות. * הייתה דראג קווין אחת באזרחי. * יש לי ממ"ן להגיש בעוד שעה. * אני הולך לישון * אין לי מה להוסיף.

Revolution kid

New member
זה לא היה מחץ תפוזים עם סלק../images/Emo70.gif

זה היה סלק טהור ! 100% סלק ! 100% סלק בראש שלי
אני שונא סלק

Liroy25

New member
סלק עם תפוזים??? ../images/Emo5.gif

לא שמישהו טרח להרים טלפון ללירוי ולשאול אותו אם בא לא להצטרף ככה בטעות...אבל מילא! התרגלתי! אני אשב לי לבד בחושך ואסרוג גרביים... האמת שאני סתם מקנטר, אני והנסיך ישבנו ב"בליני" ליד "סוזן דלל". קצת זמן איכות בשביל הזוגיות. מי היה שם? אודי סגל, השמן שמשחק את "טנצר המניאק". המלצרית עשתה לי ריגשי על כך שלא סיימתי את כל המנה. (רק חסר היה שהיא תוסיף "אתה לא יודע שיש ילדים רעבים בעולם?") האוכל אגב היה מעולה!! (אני הזמנתי פסטה פריכה עם עגבניות, בצל, זיתים שחורים, גבינה ועוד משהו שטרם הצלחתי לפענח מהו). היה מצויין!

EyeSeeYou

New member
אם אתה כבר סורג, אז למה בחושך../images/Emo62.gif

שלא ילכו לך העיניים...(מין חידוד כזה של מבינים בסריגה)

EyeSeeYou

New member
אם לא אכפת לך ילד

זה היה משקה של תפוזים וסלק, שמין הסתם בגלל המרכיבים של שני אלה היה עשיר בויטמין סי
- וזה חשוב מאוד בימי החורף
שמו של המשקה הוא "כתום חזק" וככל הנראה מישהו בדק ומצא שכתום חזק הוא למעשה אדום. בכל אופן כפי שציין הספיינבאר, מדובר במשקה טעים מאוד, מרווה ובריא
וכמו שאמרת ילד מהפכה, בראששששששששש שלך סלקקקקקקקקקקק

EyeSeeYou

New member
רגע רגע רגע

למה שלא תקים עמותה של מסכנים שלא החזרתי להם טלפון? בסך הכל פעם אחת מיהרתי לצאת ולראות את הבן זוג שלי שהוא כזה מסנוור ומהמם ששכחתי אותך עד שהייתי צריך אותך
לברר לי על איזו מסעדה באינטרנט. ובפעם השניה היה קרייסס שלא נפרט אותו כאן, ומיהרתי להיות חמוד ובעל לב זהב לחבר אחר. והנה בסופו של דבר נזכרתי בך! ומעבר לזה, אני המום ומזועזע מזרזיף ההומור שנגלה לנו שספיינבאר מחביא כל כך טוב. תתחיל להשתמש בו יותר מותק, זה עושה לך הילה יפה כזאת. ולהבא אל תלך לשאדוו, או כפי שאמרתי לך אמש..."יאללה יאללה...." והכי חשוב, תמשיך להיות יפה.

למעלה