שרשור "שאלה קטנה"

inbal76

New member
ביצים מקולקלות?

אם בביצה (לא מבושלת) חלק מהחלמון נראה חום (כמו כתם חום על הצהוב), האם זה אומר שהביצה מקולקלת? מדובר בביצים שע"פ התאריך אמורות להחזיק עוד שבועיים לפחות והיו בקירור מאז הקנייה.

Aני

New member
שאלה לי אליכם..

אין לי גז לבישול יש לי מולטי שף.. יש אפשרות להכין מאכלים שמכינים בדרך כלל בסיר (אורז,פסטות וכו'.. ) במולטי שף?? מישהו יודע אם אפשר גם להשתמש במולטי שף כבפלטה? כאילו לשים את הסיר על המולטי שף ולבשל? תודה מראש..

mom of Ophrie

New member
יכולים להמליץ על ספר בישול לילדים?

הי, אני רוצה לקנות מתנה לילד בן 10 (עם בעיות לימוד ותקשורת) שאוהב לבשל ויודע דברים פשוטים. האם מישהו פה יוכל בבקשה להמליץ לי על ספר. אני נמצאת בחו"ל ולכן לא יכולה לראות את הספרים בעצמי אלא להסתמך על המידע המועט באתרי חנויות הספרים. הבנתי שלבשל עם יוריק הוא קצת מורכב (מה גם שהמשפחה אוכלת בשר). האם מישהו ניסה את שפים קטנים גדולים? תודה רבה, אמא

אני לא הייתי מסתכנת

ביצים מקולקלות או ביצים נגועות, יכולות לגרום אי נעימות גדולה, החל מקלקולי קיבה וכלה במחלות. עדיף שפוט לא להסתכן ולזרוק.

inbal76

New member
תודה, מקינה! אכן זרקתי בסוף את

הביצים ההן, ליתר בטחון.

אם אנחנו מדברים על המחבת הידוע

הרי שאין לזה סוף. כל המוצרים המוקפאים מתאימים, למשל לטבעול יש תערובות נחמדות, שמגיעות מבושלות ומתובלות. אין אפשרות להכין במולטי שף דברים שדורשים בישול במים (כמו האורז והפסטה שציינת) אבל שוב, ניתן להכין מוצרים שבאים חצי מוכנים בהקפאה. לגבי המולטישף כפלטה, באמת שלא ניסיתי, אך נראה לי שהוא עלול פשוט "לסחוב" המון חשמל. נסי להתקשר לחברת החשמל, 103 ולשאול אותם על הצריכה של המכשיר. בישול נעים

ספר בישול לילדים

נסי את הספר המיתולוגי "ילדים מבשלים". ספר חמוד, עם מתכונים פשוטים והוראות ברורות לשימוש בכלי המטבח. ממש תענוג לבשלן הצעיר
ספרי לנו איך היה!

mikilk

Active member
מס' ספרים

1. שפים קטנים גדולים -בישול לילדים - שלב אחר שלב הנה ה קישור. 2. ארוחה מנצחת - ספר הרפתקאות ובישול - ספר חמוד מאוד מאוד (ואפילו זול מאוד) קניתי לבת שלי ולילדים של אחי קישור2

למעלה