שרשור שאלות - אם יש לך שאלה זה המקום

שי ושני?

אני אדם מאמין, ושומרת מסורת, ואני מנסה לחשוב האם זה נובע רק מזה.
רק לי זה נראה מוזר שמישהו יוצא לתחרות שכזאת (עם הכל האתגרים שכלולים בה, הימים הרבים יחד וכו'), שאדם יוצא עם אשתו של חבר שלו?

ד ר ל י

New member
מישהו יודע

מה שם המשפחה של יפה ובועז?
תודה

הדס178

New member
שאלה

בקטע שהמתמודדי היו בבתים של הסבתות הם היו ביחד?מה קורה אם שתי זוגות מגיעים ביחד, זוג אחד מחכה בחוץ? זה לא הגיוני, מה הם יחכו עד שזוג אחד יגמור את המשימה?

הדס178

New member
מתי עושים את הוידויים?

ואיך הצילום הולך, לכל זוג יש צלם? וכמה צלמים במשימות? זה לא משגע את המתמודדים לשאול שאלות את הצלמים ואנשי הצוות במקם להתברבר בהגעה למקומות?

פרארי1

New member
תשובה

ההשערה שלי איך זה קורה - http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2107&messageid=177227386
&nbsp
ההסבר של קובי, זוכה העונה שעברה, שמאשר את ההשערה שלי - http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2107&messageid=177232103

השאלה היא מתי נחים :)

וידויים (טסטות בלשון המירוץ) נעשים בפרק הזמן לאחר ההגעה לפיט סטופ ועד להזנקה הבאה, על חשבון שעות מנוחה.
לכל זוג יש צלם ובנוסף יש צלמים במשימות לתפוס זוויות רחבות.
לא הבנתי את השאלה האחרונה...

הדס178

New member
ובכל מלון הם מקימים את התפאורה

של העולם?
בקשר לצלמים, הרי הם יודעים את המשימות או נגיד אפשר לשאול אותם שאלות, אבל בת'כלס אי אפשר כי זה תחרות, אז זה לא מעצבן?
ואיך הצלמים הולכים עם הזוגות, הם רצים בקצב שלהם,זה גם לוקח מלא זמן עד שכולם נכנסים לאוטו, לא?
&nbsp

JAMES DEAN

New member
אסור לשאול את הצלמים שום שאלה והפוך

כלומר לצלמים לעזור לצוותים. גם אם קורה ששוכחים את הרמז או הולכים לאיבוד.
לוקח זמן... חלק מהתחרות.

אין כאלה צלמים בעולם!!!

הצלמים בכושר מטורף.
בכל מקרה, אם הם מעכבים, אז זה פוגע בכל הזוגות בצורה די שווה. חוץ מזה אם לא יהיו צלמים אז לא תהיה תוכנית אז זה שווה את זה...
אני יודע שזה בטח נשמע מוזר אבל באטרף של המרוץ, אתה כל כך מרוכז שאתה שוכח שהצלמים בכלל שם.

כן, פורשים את התפאורה בכל מלון מחדש

הדס178

New member
ויש כוח בכלל לעשות את הוידוים?

כאילו לא הייתם מתים לישון? :]

פרארי1

New member
אני גם יכול לענות

אין כח, מתים לישון, אבל חייבים אז עושים.
&nbsp
לפחות לא משלימים טסטות בארץ, כמו בהישרדות, שפתאום המתחרים שמנמנים ועם שיער מסודר ושופע.

כמהאפשר

New member
לא רק הישרדות

מספיק תכניות אחרות של ערוץ 10, דוגמת היפה והחנון.
&nbsp
אבל אם אסור לעזור(קשה לי להאמין שזה באמת ככה), למה מראים בפירוש את הצלמים מחפשים מפתחות עם יוכי ולינור?

הדס178

New member
מה?? אני לא רואה שום צלמים

אוליאתה מתכוון לגיאורגי שעומד שם ולא יודע מה לעשות עם עצמו?

למעלה