שרשור שאלות - בעיקר לקטעי הוידיאו

tamar1234

New member
מתי נוכל לראות שוב את התוכניות באתר

כבר כמה שבועות שרקימת התוכניות לא מופיע על האתר. אני מבינה שהיתה תקלה. מתי היא תסודר? תודה

שאלה מאוד חשובה למנהל האתר או משהו!

לה אין את העונות הקודמות??????? אני ממש רוצה לראות שם איזה שהוא משהו בבקשה יש איזה דרך שאני יוכל לראות? בבקשה תענו מהר זה מאוד מאוד מאוד חשוב!!!!! תודה רבה רבה רבה, שרון

נדב ץץ

New member
שאלה למנהלל האתר דחופה מאוד

למה אי אפשר ליצפות בעונה נוכחית אני רוצה ליראות את הראיון עםםם הילד קובי אלקובי פיספסתי תראיון הזה פשוט בשניות ואני חייב ליראות את זה בבקשה תסדר את זה!!!!!

ערןרספ

New member
כיצד אני יכול לקבל E-mail

ברצוני לקבל את ה-Email של יאיר לפיד לתגובה על הטור האישי ב-7 ימים. אני חושב שהוא כתב משהו מעניין במיוחד והייתי רוצה לומר לו מספר נקודות חשובות. תודה

yardenreg

New member
עברי לידר מתארח אצל יאיר לפיד

שלום יש לי שאלה איפה אפשר לראות את הקטע וידיאו שעברי לידר התארח אצל יאיר לפיד זה ממש חשוב תודה רבה

מילי17

New member
תנסי לפנות לאתר של התוכנית

לצערי הפורום אינו קשור לזה. <אתר הבית של רשת- צור קשר>

מילי17

New member
שרשור שאלות - בעיקר לקטעי הוידיאו

אז כמו שרובכם שמתם לב, קטעי הודיאו באתר של התוכנית, מלבד הקטעים של רותם וענת לא עובדים כרגע. לצערי הפורום אינו קשור לזה לא אחראי לזה, ובעיקר אינו יכול לסדר את זה. לטענות, שאלות ובקשות בנושאים טכניים יש לפנות לרשת. מקווה שהעניין יסתדר במהרה, מילי.

valeryf

New member
למה הקטעים של שלום אסייג לא עובדים?

למה קטעי הווידאו של שלום אסייג לא עובדים א-ו-ף.... הקטע שלו עם הסיפור של הבחירות היה קורע!!! אין הוא אחד התותחים!!!!!!!!!!

dave160

New member
בקשר לאמא של מירי זהבי

שמעתי שהיום דברת על שני נערים שניסו להציל את הבת שלך אז קר לידיעתך שאני שמעתי את זה ואני רוצה להגיד "שהנערים" האלה הם אני וחבר שלי קוראים לנו דייב ומני. נ.ב אני משתתף בצערך ואני רוצה להגיד לך שלא יכולנו לעשות כלום

xsigi

New member
שאלה דחופה!!!!

האם בר רפאלי מתארחת מחר בתוכנית?!?

למעלה