שרשור שאלות + הודעות.

Akay4

New member
../images/Emo41.gifמצעד היהודים הגדול של 314 ו-365../images/Emo41.gifתזכורת!

לכל מי שלא הספיק עדיין ... אנשים, הינכם מוזמנים למצעד "היהודים" הגדול של פורום מצעדים בשיתוף פורום היהודים. כל שעליכם לעשות הוא לדרג בין 5 ל-10 שירים של הלהקה, ולבחור את האלבום המועדף עליכם. המצעד עצמו יפורסם ביום שישי, ה-21 לדצמבר (ולא ב-9 כמו שנכתב בפעם שעברה...), נשמח לשיתוף פעולם מכם. דירוג באמצעות מסרים אליי בבקשה
מציאות נפרדת, 1995: מחפש תשובה קח אותי אלה שחק אותה עוד ארון אחד לא קל פיוטה הימים שלנו ג'קי הזמן שלך הבלוז כל הסיפור אלוהים סוף העולם מלחמה שקטה
היהודים, 1998: סמי חופשי עוד מעט עידן האלוהים אינטרמת יכול להיות באויר גניבה תעזור לי לפעמים טיפה בים לעוף Kill Me I'm In Love
פחד מוות, 2002: פעמון מלחמה אמן ליפול Father Oh Lord תענה לי עכשיו את Where do you go בסוף תבכו You've got to leave me מקום אחר המאה העשרים
פורטה, 2007: Don't Like אין לך מקום ככה אני הנה זה בא עד שזה יעבור Somebody else ניו-יורק סיטי להיות גם כשלא בוכה לא יכול אחרת Learning חופשי What about you? לעולם מצידי חולמת שירים נוספים: אני רואה דם (מתוך היהודים "Live") אם כבר (מתוך היהודים "Unplugged") כאילו (סינגל בלבד)

TiShLeR Michal

New member
מועדון התאטרון! כרטיסים! מועדון התאטרון!

מכירה מוקדמת של כרטיסים למועדון התאטרון בעיצומה! ביום יומיים הקרובים אפרסם רשימת יחצ"נים ודרכי יצירת קשר. מחר, שבת, 17.11, במידה ואתם מגיעים לעצרת בכיכר רבין <שהיהודים מופיעים כמובן> ואתם רוצים כרטיסים, אפשר לפנות אליי בטלפון: 050-7101871 או ל- ענבר ברנטל <בהמה אדומה>: 050-7246753 תהנו.

black devil4

New member
סינגל חדש!!!

התפרסם באתר של "ערוץ 24" הסינגל החדש של היהודים "חולמת" מוזמנים לראות ... http://www.music24.co.il/magazine-article.aspx?mag=1268

../images/Emo121.gifהם ממש לא הופיעו חינם

הם קיבלו תשלום מכובד על ההופעה. אך עיריית ראשון-לציון שילמה על ההופעה, ואיפשרה לכל מי שרצה להיכנס ולהינות מההופעה.

izzys

New member
למה שרשור חדש?

ממש מתחתיך יש שרשור
שבו כל הפרטים של ענבר שמיחצנת לתאטרון.

Niran2

New member
כן באמת שמעתי משהו על זה בגלגלצ

בתוכנית "סינגלים 07" ההיא אמרה בהתחלה סינגל חדש ליהודים ולא הספקתי לשמוע איזה רציתי לשאול פה על מה מדובר, אבל כנראה שזה חולמת. אחלה סינגל אגב
. אני הייתי הולך יותר על לעולם מצידי/להיות

TiShLeR Michal

New member
המחירים הם:

דרך יחצ"נים- 99 ש"ח. הדרן- 99 ש"ח במכירה מוקדמת +פלוס+ 15 ש"ח על ביצוע עיסקה טלפונית. סה"כ 114 ש"ח. בקופות בערב המופע- 109 ש"ח.

Dug E

New member
איפה בדיוק הקשר בין ראשון לרעננה?../images/Emo12.gif

שרשור שאלות + הודעות.

את כל השאלות שלכם, בנוגע לכל דבר שקשור בלהקה, שרשרו בבקשה לכאן. כנ"ל לגבי הודעות- תאטרון, ירושלים, או כל דבר אחר. תודה
.

למעלה