שרשור שאלות הערות לקראת המפגש

ophler

New member
שרשור שאלות הערות לקראת המפגש

לא הייתי עד כה באף מפגש, ואני מקווה שאני אוכל להגיע למפגש הזה. יש לי מספר שאלות גם למארגנים וגם למשתתפים, ואני מניח שיהיו עוד שאלות שאפשר לשרשר לכאן. 1 האם יש מישהו שמגיע למפגש מאזור חיפה\הצפון? (עם\בלי רכב) 2 מה מביאים בד"כ למפגש? דגמים ניירות ספרים שאלות חומרים...? 3 אילו אוטובוסים מגיעים, נגיד מתחנת רכבת? 4 האם אפשר להרשם כחבר במרכז במפגש? 5 כמה זמן נמשך מפגש שכזה (רכבת אחרונה...) 6 יהיו לי בטח עוד שאלות בהמשך
----- איך מעלים מאמרים לפורום (אולי ירוכזו המאמרים של רדיד משי ואולי ייוסד מילון מונחים אוריגמי-אנגלי-עברי) זה הכל כרגע, תודה ophler

bshuval

New member
תשובות

) גם אני וגם גלעד נאור מגיעים מחיפה. רק שאני בסן דייגו וגלעד ביפן. אז הפעם תצטרך להגיע בתחבורה ציבורית. 2) מצב רוח טוב, ספרים שאתה רוצה להראות לאחרים, דגמים שקיפלת לאחרונה ואתה גאה בהם או רוצה לחלוק אותם, הוראות לדגמים שנתקעת בהם ואתה צריך עזרה. אם אתה מעוניין, אתה גם יכול להתכונן על דגם מסוים וללמד אותו (הוא לא חייב להיות מקורי שלך, אבל אם אתה רוצה ללמד, עדיף שלא תבחר דגם מסובך מדי) 3) לא יודע - אולי מישהו אחר 4) בודאי! 5) משתנה. אבל מי מונע ממך לצאת לפני הסוף? אין שומר ביציאה, ואנשים עוזבים כאשר הם צריכים לעזוב. בדרך כלל אני הייתי נשאר אחרון. 6) בכיף. לגבי העלאת מאמרים: זה באחריות מנהלי הפורום. כיוון שהמאמר המדובר נמצא באתר של גלעד נאור, אין צורך לכתוב מאמר בפורום. לגבי מילון מונחים: גלעד נאור, מירי, פול ואני ישבנו והכנו מילון מונחים רשמי. אחר כך, קיבלנו קלט ממספר אנשים נוספים, ונבנה מילון. המילון יפורסם בקרוב.

mirigami

New member
נשמח לראותך במפגש

תודה לבועז היקר שנצא רחוק אבל מאוד קרוב. אם יש לך שאלות נוספות ואתה רוצה לשוחח לפני המפגש תתקשר למשרד לשרה 03-7513483 והיא תתן לך את המספרים שלי

שאלה 3

מתחנת הרכבת "תל אביב מרכז" (יש 4 תחנות בשם תל אביב...) יש שני אוטובוסים שמגיעים ממש למרכז: אוטובוס 21 - אני בטוח ו-20 נדמה לי...

ophler

New member
וואלה. ותודה לכולם

וואלה יש מילון, ותודה לכל המשיבים קרובים כרחוקים יוםטוב ophler

גילה או

New member
בלינצה בעברית -חביתית ובהטיה

חביתיתי ,חביתיתך חביתיתו וכן הלאה......

למעלה