שרשור שאלות ובעיות

שרשור שאלות ובעיות

בבקשה תשרשרו את כל השאלות והבעיות שלכם לכאן וגם אושרת את יכולה לשרשר את מה שכתבו לכאן גם?

goliver007

New member
שלום, גם אני באתי בעקבות הכתבה :), אני לא...

יודע איך ואיפה להתחיל לעבוד, מה אני עושה וכו'... אני אשמח אם תפרטו לי בקצרה.

ליאלוש1

New member
אופס לא שמתי לב אני משרשרת גם פה-עזרה

שלום אז ככה הורדתי הרגע את המשחק Second life ושיחקתי לאיזה 10 דקות ואז זה יצא מהתוכנה והופיע שגיאה ושוב נכנסתי ואחרי 2 דקות שוב הראה לי הודעת שגיעה עשיתי כמה נסיונות ולא הצליח לי אני מצרפת את התמונה בו מופיע הבעייה אשמח שתגידו לי מה הבעייה אשמח גם אם תאמרו לי מה בידיוק אני עושה במשחק הזה חוץ מלפתוח מקומות ולהשקיע המון כסף?? אני עד היום לא שמעתי על זה והיום היה כתבה על זה תודה מראש וסופ"ש נעים! לילה מקסים

ליאלוש1

New member
היי לא יודעת מהם הדרישות ולא יודעת איך אני

יודעת את הנתונים של המחשב שלי(הדרישות של התוכנה) למה זה מתרסק אבל בעצם זה עולה לי המשחק ורק אחרי מספר דקות וא מתרסק אשמח לכל עזרה שתינתן אני נורא רוצה לשחק שם יום נעים!

yarden yanay

New member
גם לי זה ככה.

גם לי יש את השגיאה הזו . אבל זה קורה כל כמה זמן . [ יכול להיות גם כמה שעות ] . מוזררררררר

mei9

New member
בבקשה עזרההההה.......תודה מראש

יש לי בעיה עם הדריברים של כרטיס הוידאו, איך מעדכנים?

goliver007

New member
מצאתי עבודה בתור ברמן איך אני מתחיל לעבוד?

מה זה spot ball? הוא אמר לי להוסיף איזה משהו כחול אני לא הבנתי בדיוק.. אשמח לעזרה

goliver007

New member
יש הבנתי איך אני מתחיל לעבוד אבל עוד שאלה יש

לי. אני חייב להיות כל הזמן עם השחקן שלי ואני מביא ידנית שתיה לכל מי שמבקש או שזה אוטומטי הוא מביא ואני לא עושה כלום? מקווה שהבנתם אותי.

מה שמצאת

זה לא נקרא עבודה, זה נקרא camp
נקודת חנייה על זמן. וככל שאתה נמצא שם יותר זמן אתה מקבל יותר כסף. 1L$ ב8 דקות זה לא כל כך הרבה, אבל זה גם משהו. תחפש "camp" בחיפוש ותשתגר למקומות.

עדולה19

New member
אני צריכה עזרה...

שמעתי על הסקנד לייף והייתי רוצה לדעת אם אפשר להוריד אותו? אם כן מאיפה??

למעלה