למרות שממה שראיתי זו באמת סדרה ונחמדה ואם היה לי יותר זמן אז הייתי רואה אותה אבל כיוון שאין לי זמן בשפע אז אני מעדיפה לחכות שעונה 5 תופיע ולראות אותה(בגלל שמישהי שאני ממש ממש אוהבת מופיעה בעונה הזו
) ובעיקרון הייתה פה מישהי שכן הייתה צופה במלרוז(באופן קבוע אני חושבת) אבל היא לא פה
לכן לא אוכל לענות לך אבל אם זה כזה חשוב לך אז בחרי תעונה הרצויה ותקראי עליה: http://www.tv.com/home-and-away/show/1580/episode.html?om_act=convert&om_clk=tabssh&tag=tabs;episodes (יש לעשות העתק הדבק של הקישור כיוון שהוא ארוך מדי מלהיות לחיץ) ואם את לא זוכרת עד לאיזה פרק הגעת אז את תמיד יכולה לבדוק בממיר או בעיתון.
צריכים למחוק לא מחקתם, כמו את ההודעה הזאת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=891&msgid=104863927 ממתי הפורום הזה זה פורום דרושים?
שזה עכשיו(בגלל השירות לאומי וגם מה שאתמול האינטרנט לא היה ברשותי בשעות הערב) ותאמיני לי טוב מאוד שאני יודעת שזה לא פורום דרושים ומתי שאני מבחינה שאדם לא שירשר מתי שהייתה לו אפשרות לשרשר אלא בחר להציף אני בהחלט מוחקת את ההודעה ומיידית
קודם כל לא ראיתי שיש שרשרו שאלות ודבר שני זו הודעה בנושא מלרוז פלייס שהמטרה הייתה שהיא תהיה שרשור למלרוז פלייס כמו שרשורים אחרים שאני רואה כאן לסדרות אחרות. כך שלא ראיתי סיבה לשרשר אותה.
ורק שתדעי לפעמים הדברים לא מובנים מאליהם ואם הייתי מבינה את כוונת ההודעה שלך אז בהחלט לא הייתי משרשרת אותה ולמען האמת למרות ששירשרתי אותה(בטעות לא בזדון) זה לא כזה משנה כי תמיד אפשר לפתוח שירשור על פרקים שראיתם אז מה זה הודעה אחת משורשרת כנגד שירשורי פרקים של הרבה עונות? בקיצור לא חטאתי, לא פשעתי אלא הבנתי לא נכון אז זהו.
א. מנהלים הם לא רובוטים הם גם בני אדם והם יכולים לטעות במיוחד בפורום כמו הוט 3 שם נוטים לצוץ הרבה שאלות עד שאתה כבר לא בטוח מה נועד לפירסום, מה נועד להודעה על סדרה ומה נועד להיות סתם שאלה. ב. את יודעת שאת לא פותחת סתם הודעות אבל אני לא יודעת עלייך את זה וזה ההבדל. אז זהו, אבל טוב לדעת באמת. בעתיד אני לא אעשה את אותה טעות
אבל נושא ההודעה היה בנושא שלא נפתח שרשור עליו. זו אומנם הייתה שאלה אבל היא בנושא מלרוז פלייס ולא היה שרשור בנושא הזה. גם שאלתי כדי לראות אם בכלל מישהו רואה כאן את הסדרה כדי לראות אם יש טעם לפתוח שרשורי פרקים. בכל אופן נראה לי שלא כל כך הבנו את הכוונת אחת של השניה, אז חבל להכנס לוויכוח. באמת זה לא כל כך נורא.