שרשור שאלות ותשובות

sivlz

New member
הי

מתי "היפים והאמיצים" תשודר בהוט3 מהפרק הראשון שלה ששודר בלווין ? האם יהיו ש.ח של "היפים והאמיצים" בהוט3 ? אשמח מאוד לתשובותיכם... תודה

Angel On Earth

New member
שאלה בקשר ל"קרוב רחוק"

עכשיו משודרת העונה ה-17 של התכנית. רציתי לדעת מתי היא צולמה, והאם היא עדיין משודרת בחו"ל. תודה מראש

always be me mc

New member
לא ממש

למרות שממה שראיתי זו באמת סדרה ונחמדה ואם היה לי יותר זמן אז הייתי רואה אותה אבל כיוון שאין לי זמן בשפע אז אני מעדיפה לחכות שעונה 5 תופיע ולראות אותה(בגלל שמישהי שאני ממש ממש אוהבת מופיעה בעונה הזו
) ובעיקרון הייתה פה מישהי שכן הייתה צופה במלרוז(באופן קבוע אני חושבת) אבל היא לא פה

always be me mc

New member
עונה../images/Emo140.gif

ועונה בעזרת האתר TV.COM יש לציין
העונה ה-17 של הסדרה צולמה בשנת 2004
הסדרה כעת בעונתה ה-20 בחו"ל
ומכאן את יכולה להבין שהיא עוד משודרת שם

Angel On Earth

New member
תודה על התשובה ../images/Emo13.gif

יש מצב לספויילרים? אני בעיקר רוצה לדעת מה קורה עם היילי וסקוט וריק ומטילדה.

always be me mc

New member
האמת שאני לא צופה בסדרה

לכן לא אוכל לענות לך אבל אם זה כזה חשוב לך אז בחרי תעונה הרצויה ותקראי עליה: http://www.tv.com/home-and-away/show/1580/episode.html?om_act=convert&om_clk=tabssh&tag=tabs;episodes (יש לעשות העתק הדבק של הקישור כיוון שהוא ארוך מדי מלהיות לחיץ) ואם את לא זוכרת עד לאיזה פרק הגעת אז את תמיד יכולה לבדוק בממיר או בעיתון.

LMD

New member
בארץ משודרת בימים אלה עונה 18

שצולמה ב-2005.באוסטרליה משודרת בימים אלה עונה 20 וכרגע אין שום כוונה לסיים את הסדרה.

יפעת777

New member
העיקר שרשרתם לי את ההודעה אבל מה שהייתם

צריכים למחוק לא מחקתם, כמו את ההודעה הזאת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=891&msgid=104863927 ממתי הפורום הזה זה פורום דרושים?

always be me mc

New member
ההודעה נמחקה ברגע שראיתי אותה

שזה עכשיו(בגלל השירות לאומי וגם מה שאתמול האינטרנט לא היה ברשותי בשעות הערב) ותאמיני לי טוב מאוד שאני יודעת שזה לא פורום דרושים ומתי שאני מבחינה שאדם לא שירשר מתי שהייתה לו אפשרות לשרשר אלא בחר להציף אני בהחלט מוחקת את ההודעה ומיידית
אז להבא נאלחשוב לפני שמתלוננים

יפעת777

New member
אני לא סתם פותחת הודעות חדשות

קודם כל לא ראיתי שיש שרשרו שאלות ודבר שני זו הודעה בנושא מלרוז פלייס שהמטרה הייתה שהיא תהיה שרשור למלרוז פלייס כמו שרשורים אחרים שאני רואה כאן לסדרות אחרות. כך שלא ראיתי סיבה לשרשר אותה.

always be me mc

New member
טוב לדעת...

ורק שתדעי לפעמים הדברים לא מובנים מאליהם ואם הייתי מבינה את כוונת ההודעה שלך אז בהחלט לא הייתי משרשרת אותה ולמען האמת למרות ששירשרתי אותה(בטעות לא בזדון) זה לא כזה משנה כי תמיד אפשר לפתוח שירשור על פרקים שראיתם אז מה זה הודעה אחת משורשרת כנגד שירשורי פרקים של הרבה עונות? בקיצור לא חטאתי, לא פשעתי אלא הבנתי לא נכון אז זהו.

always be me mc

New member
ועוד נק' למחשבה בנושא:

א. מנהלים הם לא רובוטים הם גם בני אדם והם יכולים לטעות במיוחד בפורום כמו הוט 3 שם נוטים לצוץ הרבה שאלות עד שאתה כבר לא בטוח מה נועד לפירסום, מה נועד להודעה על סדרה ומה נועד להיות סתם שאלה. ב. את יודעת שאת לא פותחת סתם הודעות אבל אני לא יודעת עלייך את זה וזה ההבדל. אז זהו, אבל טוב לדעת באמת. בעתיד אני לא אעשה את אותה טעות

יפעת777

New member
לגבי עניין השאלה כבר כתבתי בהודעה הקודמת

שלי. את צודקת שמרוב הודעות כבר קשה לפעמים להבחין. אני מכירה את זה
ב. נכון שאת לא אמורה לדעת לגבי זה אני לא פותחת הודעות חדשות סתם, בשביל זה כתבתי את זה
וזה בסדר, הבנתי שזו טעות ושלא הבנו אחת את השניה

יפעת777

New member
טוב אולי זה באמת לא מובן מאליו

אבל נושא ההודעה היה בנושא שלא נפתח שרשור עליו. זו אומנם הייתה שאלה אבל היא בנושא מלרוז פלייס ולא היה שרשור בנושא הזה. גם שאלתי כדי לראות אם בכלל מישהו רואה כאן את הסדרה כדי לראות אם יש טעם לפתוח שרשורי פרקים. בכל אופן נראה לי שלא כל כך הבנו את הכוונת אחת של השניה, אז חבל להכנס לוויכוח. באמת זה לא כל כך נורא.

למעלה